Kam patria takyto ludia?

Napíšte nám, či sa vám páči tento board, čo by ste chceli pridať, zmeniť...
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

chudaci, zavidia ti ze si toho viac prezil ako oni... oni nikdy nebudu mat taketo "skusenosti" ako ty... :wink:
Holubar
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

Toxikoman je len test inteligencie uzivatelov. Ten, kto na to ma, dokaze jeho reci ignorovat...ostatni to riesia takto :)
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

ale jednemu nerozumiem, ked je to taky chudak, preco sa to musi takto riesit? preco neposles SS hojkovi alebo modom? preco to ma byt verejne? mame ta lutovat alebo plakat spolu s tebou ze aky kkti na tom svete su? mna tu tiez nasieraju ludia ale nezakladam pre to taketo temy. napisem si do bydliska protest a obaja vieme preco to tam je. nechcem sa ta dotknut, uznavam ze ked ti niekto uraza rodinu je to blbe ale nebudem tu verejne odsudzovat niekoho. netusim, kto uz zacal ten spor a je mi to jedno ale co keby ste si to vydiskutovali? ci s nim sa neda? niekedy musis aj ty ustupit aby si dosiahol to co chces. je to ubohe nadavat niekomu na rodinu ale zivot nieje spravodlivy.
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Keby ja mam zverejnovat kazdu nepeknu spravu co dostanem... :roll:
Vsetko je je len o tom, ako sa clovek dokaze nad taketo veci povzniest. Ak si niekto mysli, ze je narcis a "bebeni" ludia mu robia zle, to je uz jeho chyba.
Imho, ignore list = zbytocnost.
Zamknuté