Mne je osobne jedno, ze urazal mna. Seriozne, taktiez mi je jedno, ze sa sprava, ako idiot, ale trosku ma zaraza, ze sa naviazal do mojej rodiny. Chalan, stretnut ta, tak ti oje*** hlavu o stenu, zasran zasrany hrdinsky za monitorom.viem ze si si ma nedal do ignore listu pretoze ty si dement a dementom zostanes...ako bol tvoj tatko tak si aj ty taky ''ebnuty'' ...nikdy ti nedam pokoj na fore pretoze ja mam v pic tento vymysleny nick chapes budem do teba rypat do kym ma to uz neprestane bavit , aj karmu - mam to v pecku...a viem ze to nerobim len pre seba viacery tu na fore hovoria ze sa moc chvalis s kktinami a ze si kkt ...takze v mene vsetkych ta budem hovadit...pretoze si dement ako som uz spomenul parkrat...ty gajko teply , z novych zamkov , viem ze chodievas fajcit kkty ako tvoj oco ked si bol maly ta zneuzival , preto tak velice zastavas homosexualov ...ale psssst aby to nikto nevedel ..lebo sa budes este hambit Smile
viem ze si to precitas dementicek
Nejde mi o to, ze "vyzalovat sa" alebo nic podobne. Viem, ze mu za toto basu nedate. Ale je moznost nainstalovat sem nejaky ignore mod, kde by som si mohol zvolit ludi, od kt. by som nemohol dostat ani postu, ani vidiet ich prispevky na fore? Lebo o dementych ludi, s dementymi nazormi, ako ma tento chlapec tu nestojim. (ak tu vobec mozeme hovorit o nejakych nazoroch)
Vdaka.
uz zase places?