KAM pozývať ženu/muža vonku? Všetky možné nápady..
-
nucli
Medium Expert
...tym si chcela povedat ze inak nemame sancu a ze inak nas ziadna ani neobijme ? hmm (resp. ak to malo byt vtipne tak mi to vtipne neprislo...)fizz napísal:Zoberte ju na cintorin. Pokial poprosite kamarata aby sa tam siel prejst v bielej plachte, mozno sa na vas nejaka konecne dobrovolne hodi.
/kto mlci ten svedci.. bolo to sproste a od veci..
Ved sa len snazila byt vtipna, za to ze je skareda a mysli si opak tiez nemoze. Fizz to ze ta napadnici beru v noci na cintorin znamena len ze ta za svetla nechcu vidiet a snazia sa rozptylit kadejakymi inymi myslienkami, nie ze je to in. Zasa nemozes takto generalizovat. Nabuduce cestou zapal starkej sviecku a zabijes dve muchy jednou ranou.
Sry Sharkie.
Sry Sharkie.
-
nucli
Medium Expert
nie kazdy je vo veku 16 (ci uz 17?) rokov taky boss ako si ty...pershing napísal:nechajte jujej plan sa mi celkom pozdava
ja tiez nechapem tuto temu, ked uz dakto nevie kam zobrat holku to je podlamna maximalna loserinaprepacte
-
Shark NX
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Ale páni klidek ... Lebo urobim manevre jak na vojne tzn. ŽRPG (Žeravou retazou po gulách) ... Tiez vsetci chapete satyru
Treba byt kreativny ... zobrat ju na miesto kde sa ti paci miestna atmosfera alebo Vyhlad alebo priroda.
Ja som s tym problem nemal ... Vo svojom okoli najdes vela miest ... ci uz kaviarni, alebo restauraci ktore stoja za to aby si tam zobral Nadejnu priatelku alebo uz priatelku.
Niiektore damy oblubuju prechadzky ... v tichom romantickom a peknom prostredi ...
Trochu srdca a vlastneho citu zapojte
Treba byt kreativny ... zobrat ju na miesto kde sa ti paci miestna atmosfera alebo Vyhlad alebo priroda.
Ja som s tym problem nemal ... Vo svojom okoli najdes vela miest ... ci uz kaviarni, alebo restauraci ktore stoja za to aby si tam zobral Nadejnu priatelku alebo uz priatelku.
Niiektore damy oblubuju prechadzky ... v tichom romantickom a peknom prostredi ...
Trochu srdca a vlastneho citu zapojte
priznam sa, ze som neprecital celu temu, ale zajtra (ked pozeram na hodiny tak vlastne dnes) to napravim. tiez mam teraz takyto problem, ze neviem kam von s dievcatom o ktore mam zaujem. nastastie mam vyhodu, ze nemusim nijako maskovat to, ze ju chcem. ona to vie. ale jej odpoved je nie, lebo je naviazana na byvaleho. dufam, ze to prejde. no ale k veci. kedze mi nerobi problem, ze to bude vyzerat ako rande, tak mam oblubene miesta
1.) hrad - pekny vyhlad, ticho, malo ludi, super prostredie
2.) vodna fajka - ak ma dievcina rada vodne fajky, tak nie je problem
3.) cokoladovna - tiche prostredie, sladka cokolada, super kombinacia (pre bratislavcanov odporucam cafe del via pod hradom)
1.) hrad - pekny vyhlad, ticho, malo ludi, super prostredie
2.) vodna fajka - ak ma dievcina rada vodne fajky, tak nie je problem
3.) cokoladovna - tiche prostredie, sladka cokolada, super kombinacia (pre bratislavcanov odporucam cafe del via pod hradom)
uhaaaaa, Cafe del via ?turtlak69 napísal: 3.) cokoladovna - tiche prostredie, sladka cokolada, super kombinacia (pre bratislavcanov odporucam cafe del via pod hradom)
edit : to co napisal midnight man sedi na tento podnik
-
midnight_man
Guru
-
Začiatok Konca
Professional
ale ma to jednu taku nevyhodu... dievcatu bolo vtedy uplne jasne kam smerujem a co sa snazim docielitbell napísal:uhaaaaa, Cafe del via ?![]()
tam je moc prijemne prostredie, s fajnovou pohodackou muzickou - jazzikom a fakt tam pripravuju velmi dobru cokoladu so slahackou
, podla mna je to celkom dobry podnik na prve stretnutia
-
forgottten
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Jednoznačnosť
Tu je taká vec: Žena nemusí mať záujem, ale Ty to v nej môžeš vyvolať. Môžeš spôsobiť, aby mala záujem... Ak naozaj chceš a makáš, hráš s ňou túto vzťahovú doberavú hru a robíš, nechceš len tak dostať, lebo si o to požiadaš (a keď si o to požiadaš týmto štýlom, naozaj LEN zťažka to dostaneš), tak vtedy je to ešte len ono. A ženy nemajú rady, keď je všetko podané na rovinu.. Najradšej cez metafory a kódy, a tak ďalej. Keď sucho vyložíš karty, môže to VEĽMI ľahko odradiť.Fabo napísal:A co je na tom zle, ze bude jasne smerovanie? Prinajhorsom, co je vlastne z urciteho hladiska aj prinajlepsom zaroven, ti z mosta do sprosta povie ze nema zaujem...
Re: Jednoznačnosť
Nie je pravda, nie každá žena má rada takéto behanie okolo horúcej kaše.mimkorn napísal:A ženy nemajú rady, keď je všetko podané na rovinu.. Najradšej cez metafory a kódy, a tak ďalej. Keď sucho vyložíš karty, môže to VEĽMI ľahko odradiť.
Re: Jednoznačnosť
mozem iba suhlasit.pinco napísal:Nie je pravda, nie každá žena má rada takéto behanie okolo horúcej kaše.