KAM pozývať ženu/muža vonku? Všetky možné nápady..
Re: KAM pozývať ženu/muža vonku? Všetky možné nápady..
Podľa mňa ak je vzťah normálne fungujúci, tak takéto veci ani jeden zo zúčastnených v ňom nemôže riešiť. Len mne to príde absurdné?
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
nie len tebe, pre vela ludi tu je fungujuci vztah absurdna predstava
Mozno by mohol autor temy nechat nieco vybrat partnerku a sam sa prisposobit
-
uplink
VIP
Ja nerozumiem jednému, keď jelito hlúpe nevie ako sa správať ku žene, načo si ju zaobstaráva? Keď neviem ako sa starať o psa, nekúpim si ho. So ženou je to to isté. Ak nemám peniaze, čas, fyzickú a psychickú silu, kreativitu a chcenie vedieť tvoriť vo vzťahu, nezačnem si vzťah. Však si pripadám ako v hurvínkove.
Asi nema velku fantaziu, ale snaha by bola. Tak uvidime, co si vyberie z ponuky a ako to dopadne 
Uplink, žena a pes fakt nieje to isté, ani len z diaľky. Aj keď asi chápek čo si mal na mysli. Tu mal pravdu hughito, v normálnom vzťahu sa takéto veci neriešia, kde a za koľko. A ak priateľka rieši, že ju berieš len tam kde je lacno (ak na viac nemáš), tak zbohom, nieje to baba pre teba.
-
uplink
VIP
Balvorn - žena a pes/mačka či iný pet nie je to isté. Wait what? Žijeme na tej istej planéte? Jáj, vlastne ja k*kot, som zabudol 99% žien je samostatných, majú vlastný byt/dom, auto, hypotéku na krku, ťahajú nadčasy, len aby mohli uloviť nejakého samčeka a dokázať tým aké sú samostatné. A chlapi si celé dni váľajú šunky doma, nič nerobia, len chodia do solárka, nakupovať oblečenie a čakajú kedy príde vhodná žena, jedna z tých miliónov, ktoré sa trhajú aby mohli toho chlapa zasponzorovať za to že sa s nimi ten chlap vyspí, alebo s nimi skočí na kávu. Jediná starosť chlapa je vlastne dobre vyzerať. Žena má všetko čo sa týka existencie pod palcom a chlap sa pri žene v drvivej väčšine prípadov len zvezie a keď ho náhodou jedna žena prestane chcieť sponzorovať, tak ide za ďalšiou. Ony sa o to vyslovene bijú, aby mohli makať na chlapov.
Prepáč, ja som totálny debil, si niekedy neuvedomujem kde žijem
Prepáč, ja som totálny debil, si niekedy neuvedomujem kde žijem
Možno že ešte sčasti prežívajú takéto očakávané vzorce správania, ale ako nemám rád sexizmus voči ženám, tak takisto neznášam toto, čo si opísal. Ono samozrejme, to vôbec nie je tak, ako si napísal, ide o tvoje klasické preháňanie a exponovanie do extrému, podopreté "ciframi," ktoré si si vycucal z prstu, ale nepochybne ešte podaktorí ľudia takto zmýšľajú, tieto vzorce sú im nasadené v hlavách. Treba to zničiť.
Takisto ako miesto pri šporhelte nie je automaticky iba pre ženu, tak takisto muž nie je povinný sa riadiť týmito predstavami, ktoré si tu opísal.
Takisto ako miesto pri šporhelte nie je automaticky iba pre ženu, tak takisto muž nie je povinný sa riadiť týmito predstavami, ktoré si tu opísal.
-
uplink
VIP
hughito - ffs hughito, máš v tomto pravdu, tak ako v téme s homosexuálmi a s rómami. Koľko krát Ťa za život pozvala bohatá, dobre vyzerajúca žena, s autom/bytom a zázemím, mladá, s peknou postavou von? Sama zo svojej iniciatívy? Tipujem že ani raz. Presne, ani mňa. Obvykle sú to staré rašple s plastikou, alebo také o ktoré nik nezakopne.
Máš ohromný problém s prijímaním reality takej aká je. Už to tu viacerí tvrdili a majú pravdu. Ženy sú prispôsobené, geneticky [fyziologicky], aj duševne [psychicky] na to aby sa o ne staral muž, staral o rodinu, zabezpečil ju a žena sa stará o domácnosť.
Je skupinka emancipovaných feministiek, avšak tých je ako kvapka sladkej vody v mori a tie o sponzorstvo mužov za sex záujem sakra že nemajú. Raz a opäť, keby som nemal pravdu, za tých skoro 30 rokov čo som tu na zemi by som spoznal minimálne jednu jedinú babu čo by mi potvrdila Tvoju teóriu. Avšak nestalo sa tak. A myslím že nik tu na fóre, kto vyzerá priemerne, nemá peniaze a nie je nejaký megavýrečný, jednoducho je priemerný, nestretol za celý svoj život vyšportovanú, peknú, milú, empatickú, chápavú, bohatú babu, s autom/bytom/bazénom, ktorá by sa trhala ísť s ním na rande, zaplatila by mu všetko a ešte by po ňom chcela sex, že áno.
Sa prosím Ťa spamätaj a zobuď sa do reality hughito. Pamätáš, 8 rokov som sa venoval aktívne pipkám, ich životom a osudom. To je viac ako stovka žien. A ďalšie desiatky som spoznal v rámci randenia, kamarátstva, a stovky v rámci klientov.
Nie je taká žena, ktorá by robila to, čo robí kvantum chlapov, proste nie je. A ak je, tak je mizivé percento. Takže áno, moje štatistiky opäť platia a Tvoje sú balast, v ktorom by si Ty rád žil.
Máš ohromný problém s prijímaním reality takej aká je. Už to tu viacerí tvrdili a majú pravdu. Ženy sú prispôsobené, geneticky [fyziologicky], aj duševne [psychicky] na to aby sa o ne staral muž, staral o rodinu, zabezpečil ju a žena sa stará o domácnosť.
Je skupinka emancipovaných feministiek, avšak tých je ako kvapka sladkej vody v mori a tie o sponzorstvo mužov za sex záujem sakra že nemajú. Raz a opäť, keby som nemal pravdu, za tých skoro 30 rokov čo som tu na zemi by som spoznal minimálne jednu jedinú babu čo by mi potvrdila Tvoju teóriu. Avšak nestalo sa tak. A myslím že nik tu na fóre, kto vyzerá priemerne, nemá peniaze a nie je nejaký megavýrečný, jednoducho je priemerný, nestretol za celý svoj život vyšportovanú, peknú, milú, empatickú, chápavú, bohatú babu, s autom/bytom/bazénom, ktorá by sa trhala ísť s ním na rande, zaplatila by mu všetko a ešte by po ňom chcela sex, že áno.
Sa prosím Ťa spamätaj a zobuď sa do reality hughito. Pamätáš, 8 rokov som sa venoval aktívne pipkám, ich životom a osudom. To je viac ako stovka žien. A ďalšie desiatky som spoznal v rámci randenia, kamarátstva, a stovky v rámci klientov.
Nie je taká žena, ktorá by robila to, čo robí kvantum chlapov, proste nie je. A ak je, tak je mizivé percento. Takže áno, moje štatistiky opäť platia a Tvoje sú balast, v ktorom by si Ty rád žil.
Však ja som napísal, že sa jedná o istý prežitok z dôb minulých a preto to v istej miere funguje a práve v tom vzťahu "živiteľ" chlap a baba na okrasu, ktorá sa nechá opichať a čerpá z toho iné benefity. Áno, deje sa to, ale ide o jednotlivé prípady, nie o reálne fungovanie drvivej väčšiny populácie.
-
uplink
VIP
Hughito raz a opäť, keby to nebola drvivá väčšina minimálne proxy [najbližšej] populácie, nevyzerala by sociálna konfigurácia tak ako vyzerá. Minimálne u nás na Slovensku, pome sa teraz venovať niečomu, čo nás trápi. Hej, na Ukrajine chytíš mrte jebateľnú babu az upečené kura, zažil som a viem čo to je, tak isto v Rusku v niektorých častiach, Rumunsku, Moldavsku, Chorvátsku, Bulharsku, Bielorusku, Litve, Estónsku, Lotyšsku, Číne, Turecku, Iráne, Turkmenistáne, Uzbekistáne, Kazachstáne, Tadžikistáne, Afghanistáne, Pakistáne, Indii, Burme, Thajsku, Vietname, Laose, Kambodži. Práve som vymenoval zaostalé krajiny, kde je chudoba a s pár eurami si poloboh. Problém je že to nie je naše etnikum, ani spoločnosť. My sme Slovensko, Maďarsko, Česko, Rakúsko, Nemecko, Švjačiarsko. A toto sú krajiny kde platí to čo som napísal. V tých zaostalých krajinách máš mrte babu, niekedy aj inteligentnú [obvykle zaostalú], peknú, etc. a stačí keď jej dáš najesť. Ale píšme o Slovensku, tu kde bývame, toto čo sa nás týka, okay?
Mal by som to vždy písať, že píšem hl. o Slovensku, nie o globále. Lebo to by som potom musel brať stále v úvahu hladujúcich 85% populácie a živoriacich 10% populácie.
Mal by som to vždy písať, že píšem hl. o Slovensku, nie o globále. Lebo to by som potom musel brať stále v úvahu hladujúcich 85% populácie a živoriacich 10% populácie.
Uplink, poprosim ťa o štúdiu tej genetickej štúdie, kde píšu, že ženy sú geneticky predisponované, aby sa o ne staral muž. Pozri, nevravim že to čo si písal vyššie je úplne mimo. Sú aj také ženy, bohužiaľ, alebo chvalabohu. Ale tak ako nie všetky ženy sú ideálne, tak ani muži niesú dokonalí. Poznám nejednú rodinu kde muž sedí na zadku a žena maká. Príde mi, že si strašne zaujatý voči ženám. Ak stretávaš len takéto, tak by si mal zmeniť buď spoločnosť, alebo miesta kam chodíš.
-
uplink
VIP
Balvorn - biológia. Žena má pohlavné orgány dostredivé [diera] príjma. Muž má pohlavný orgán odstredivý [dáva]. To som začal len obrazom. Za pravdu mi dá každá jedna jediná baba, ktorá má rozum aspoň na úrovni SŠ priemernej pipky, že ženy sa nechávajú ovládať pocitmi a emóciami, extrémne dlho až kým ich okolnosti nedonútia ináč. Žena je tvor emocionálny, má to predurčené hormonálnou konfiguráciou, viac si vygoogli ja, nie som encyklopédia aby som Ti vysvetloval základy biológie ako hormóny ovplyvňujú ženské konanie. Nie je vecou náhody že keď má žena krámy, je s ňou na nevydržanie. U žien je to estrogén, proestrogén, u mužov dominantný testosterón. Každý formuje Tvoju psychiku, konanie a výsledky Tvojho života iným smerom. Tých hormónov je samozrejme viac. Muž je geneticky, fyziologicky a funkčne prispôsobený na ochraňovanie [preto muskulárna štruktúra, preto silnejší a pevnejší skelet], žena naopak na rodenie a staranie sa o potomstvo [väčšia panva, maternica, poprsie, etc.]. Muž je teda biologicky a fyziologicky predurčený ku tomu, aby zarábal, ochraňoval, zabezpečoval. To že pár nevzdelaných ľudí dostalo nápad že muž a žena sú rovnocenní nič nemení na fakte z biológie a fyziológie ľudského tela. Ako anatomických, hormonálnych, tak genetických faktov.
Čiže ešte raz, ak si na strednej nedával pozor, alebo si bol učeň na učňovke, tak sú Ti tieto pojmy neznáme, ak si náhodou vyštudoval niečo iné ako biológiu a medicínu, detto. Ak by si mal základy, nepýtal by si sa ako sa pýtaš.
Tak ako nie je muž prispôsobený na t*tkanie análu, ale vaginálneho otvoru, tak nie je žena prispôsobená na šúchanie dvoch vagín o seba, alebo o nohu, ale pre penis. Je to fyziológia. Keď chceš rovnocennú ženu, zmeň jej DNA, daj jej muskulatúru muža a prioperuj aj vtáka, zmeň kompletne hormóny v tele a máš superčloveka.
Čiže ešte raz, ak si na strednej nedával pozor, alebo si bol učeň na učňovke, tak sú Ti tieto pojmy neznáme, ak si náhodou vyštudoval niečo iné ako biológiu a medicínu, detto. Ak by si mal základy, nepýtal by si sa ako sa pýtaš.
Tak ako nie je muž prispôsobený na t*tkanie análu, ale vaginálneho otvoru, tak nie je žena prispôsobená na šúchanie dvoch vagín o seba, alebo o nohu, ale pre penis. Je to fyziológia. Keď chceš rovnocennú ženu, zmeň jej DNA, daj jej muskulatúru muža a prioperuj aj vtáka, zmeň kompletne hormóny v tele a máš superčloveka.
Ktosi sa tu mentálne nachádza ešte kdesi v 19.st. Čudujem sa, že neoplývaš aj takými "pravdami," že žena nie je uspôsobená na participácii na politickom živote a má sedieť len pri šporhelte s deckom na kolene.
Stupídnosť a prízemnosť, egocentricky zabalená do obalu vlastnej geniality. Ja už k tomu nemám čo dodať.
Stupídnosť a prízemnosť, egocentricky zabalená do obalu vlastnej geniality. Ja už k tomu nemám čo dodať.
-
uplink
VIP
No lebo nie je, že áno. Preto máme toľko psychicky zosypaných žien s dieťaťom na krku, ktoré sú stratené, lebo inteligentný človek ako hughito zasiahol do spoločnosti a vyhlásil všetkých za rovných. Preto máme také fantastické rodiny a výbornú spoločenskú situáciu.
Ináč sa mi ľúbi Tvoja argumentácia. Celý deň ako pracujem som na azete a spoznal som tam viac ako 2 stovky slobodných mamičiek, no čuduj sa svete, ani jednu babu čo by bola spokojná a ani jednu čo by mala manžela a dieťa. Tu by sa dalo argumentovať tým, že tam chodia len skrachovalé existencie, ale o tom po tom. Potom kvantum báb čo chcú prachy. Ale máš pravdu hughito, to sú len prežitky z 19teho storočia, žena je plne schopná starať sa o rodinu a muž tak isto. Moment, muž nemá ako, nemá ako pordiť, ale nevadí. Muž a žena sú rovnocenní aj napriek tomu že jeden bez druhého neprežijú. Prečo? Lebo sa nemajú ako ďalej rozmnožovať. Ach jaj, to je ale geniálny obraz, že áno, ako len naň ten uplink prišiel. To v tom musí byť mágia.
Ináč sa mi ľúbi Tvoja argumentácia. Celý deň ako pracujem som na azete a spoznal som tam viac ako 2 stovky slobodných mamičiek, no čuduj sa svete, ani jednu babu čo by bola spokojná a ani jednu čo by mala manžela a dieťa. Tu by sa dalo argumentovať tým, že tam chodia len skrachovalé existencie, ale o tom po tom. Potom kvantum báb čo chcú prachy. Ale máš pravdu hughito, to sú len prežitky z 19teho storočia, žena je plne schopná starať sa o rodinu a muž tak isto. Moment, muž nemá ako, nemá ako pordiť, ale nevadí. Muž a žena sú rovnocenní aj napriek tomu že jeden bez druhého neprežijú. Prečo? Lebo sa nemajú ako ďalej rozmnožovať. Ach jaj, to je ale geniálny obraz, že áno, ako len naň ten uplink prišiel. To v tom musí byť mágia.
Ejha, z biológie vieš viac ako som čakal, googliť si samozrejme nemusím, mám z nej aj skúšku. A ver mi, aj muži sú ovplivňovaní hormónmi. Ale nejdem tu ďalej debatiť. Pretože to, čo hughitovi všetci vyčítate, že píše voči rómom. Ty tak píšeš voči ženám (samozrejme ich neobhajuješ, ale naopak). Veľa štastia s tvojou budúcou parterkou.
// jáj, takže ty ich stretávaš na azete. Ok, to veľa vysvetľuje.
// jáj, takže ty ich stretávaš na azete. Ok, to veľa vysvetľuje.
-
uplink
VIP
Balvorn - ja nepotrebujem partnerku, som každý deň pripravený umrieť, sám, bez ženy. Lebo narozdiel od obmedzených tupcov som pochopil že život nemusí človek prežiť v páre so ženou, ale aj sám, alebo ako len chce. Toto je skutočný prežitok. Žena a muž primárne vytvorili vzťah na to, aby bola zachovaná kontinualita potomstva. Nemám záujem zachovať potomstvo, som oslobodený od tohto bremena. Čuduj sa svete.
Nachádzam šťastie v iných veciach ako v ženách, ale to sme tu už rozoberali.
A ku azetu. Máš pravdu, na azete sú iní ľudia ako v škole, práci, na diskotéke, alebo podniku. Majú inú DNA, nemajú dve ruky a dve nohy, necítia rovnako smútok, žiaľ, sklamanie a necítia rovnako radosť, pokoj a rovnováhu. Nemajú tie isté túžby ako ľudia zo školy, práce, diskotéky, alebo cirkvi, kostola, či iných stretnutí.
Sú to úplne iní ľudia, a vysvetľuje to veľa. Som ináč rád že opäť konverzujem s totálne obmedzeným jedincom.
Nachádzam šťastie v iných veciach ako v ženách, ale to sme tu už rozoberali.
A ku azetu. Máš pravdu, na azete sú iní ľudia ako v škole, práci, na diskotéke, alebo podniku. Majú inú DNA, nemajú dve ruky a dve nohy, necítia rovnako smútok, žiaľ, sklamanie a necítia rovnako radosť, pokoj a rovnováhu. Nemajú tie isté túžby ako ľudia zo školy, práce, diskotéky, alebo cirkvi, kostola, či iných stretnutí.
Sú to úplne iní ľudia, a vysvetľuje to veľa. Som ináč rád že opäť konverzujem s totálne obmedzeným jedincom.
A čo ta vedie k záveru, že my, obmedzení tupci, ho MUSÍME prežiť so ženou. Nenapadlo ťa, že po svete behajú aj ľudia čo ku štastiu hľadajú aj iné veci ako ty?
-
uplink
VIP
Som znechutený z otrokov, to je všetko. A hej, otrok je pre mňa ten čo prispôsobí gro života žene [len aby si vrzol], sekundárne systému. A teda spí, je, se*ie, močí, sexuje, chlastá, má rodinu a deti a tým to hasne. Potom sú menší otroci a tí robia aj nejaký šport, alebo sa rozvíjajú iným smerom ako len prežívaním, z času na čas majú nejaké to hobby, avšak platí o nich v podstate to isté čo o plnokrvných otrokoch. No a potom sú ľudia, ktorí žijú diametrálne odlišne ako väčšina, majú nejaké tie iné ciele ako len rodina, auto, byt, hypotéku na krku a snažia sa prežiť medzi týmito primitívmi, ktorým vyhovuje otrocký systém.
A opäť, keby to tak nebolo, tak nie sme na zemi kde 85% hľaduje, 10% živorí, 4% sa majú ako Ty a ja a 1% panuje, že áno.
A máš pravdu, ľudia hľadajú iné šťastie ako ja, hľadajú sex, sex, sex, sex, sex, peniaze, sex, sex, sex, bývanie, auto, dovolenku a pod.
A keby Ťa zaujímalo prečo tento systmém pokladá za primitívny. Je to preto, lebo ho robia skoro všetci. Každý je rovnaký, kópia svojho predchodcu. A ľudia chcú byť tak veĺmi odlišní, každý sa pýši tým aký je unikátny. A pritom je každý rovnaký klon, tupec, otrok, hlúpa organická s*ačka, ktorá tu len prežíva a užíva si plytký a nezmyselný života.
Avšak týmto sa všektých otrokov dotknem a som s tým zmierený. Lebo ten kto nie je otrok mi dá za pravdu, otrok sa vzbúri. Človek si myslí že keď si môže vybrať medzi iOS, WinMo a Androidom, má slobodu. Nie nemá. Musí platiť dane štátu, odvody, do zdravotky a sociálky. Musí sa všade o všekto hlásiť, kupovať veci v potravinách, lebo sám si ich dopestovať nevie, kupovať veci v obchodoch, lebo sám si ich vyrobiť nevie.
A teraz tá funny thing. To 1% čo vládne Ti vypnú elektrinu, plyn, vodu a Ty ako normálny človek umrieš do týždňa. No, to sme ali odlišní a samostatní ľudia, s toľkými možnosťami. A Bohu žiaľ ja medzi Vami.
A opäť, keby to tak nebolo, tak nie sme na zemi kde 85% hľaduje, 10% živorí, 4% sa majú ako Ty a ja a 1% panuje, že áno.
A máš pravdu, ľudia hľadajú iné šťastie ako ja, hľadajú sex, sex, sex, sex, sex, peniaze, sex, sex, sex, bývanie, auto, dovolenku a pod.
A keby Ťa zaujímalo prečo tento systmém pokladá za primitívny. Je to preto, lebo ho robia skoro všetci. Každý je rovnaký, kópia svojho predchodcu. A ľudia chcú byť tak veĺmi odlišní, každý sa pýši tým aký je unikátny. A pritom je každý rovnaký klon, tupec, otrok, hlúpa organická s*ačka, ktorá tu len prežíva a užíva si plytký a nezmyselný života.
Avšak týmto sa všektých otrokov dotknem a som s tým zmierený. Lebo ten kto nie je otrok mi dá za pravdu, otrok sa vzbúri. Človek si myslí že keď si môže vybrať medzi iOS, WinMo a Androidom, má slobodu. Nie nemá. Musí platiť dane štátu, odvody, do zdravotky a sociálky. Musí sa všade o všekto hlásiť, kupovať veci v potravinách, lebo sám si ich dopestovať nevie, kupovať veci v obchodoch, lebo sám si ich vyrobiť nevie.
A teraz tá funny thing. To 1% čo vládne Ti vypnú elektrinu, plyn, vodu a Ty ako normálny človek umrieš do týždňa. No, to sme ali odlišní a samostatní ľudia, s toľkými možnosťami. A Bohu žiaľ ja medzi Vami.
Sú aj ľudia, čo svoj život prispôsobia žene, aby boli s niekým s kým chcú byť.
A tvoj pohľad na svet je ak trošku zvláštny, nepíšem zlý, ale zvláštny. Tak extrémne útočíš do každého čo ma iné priority alebo ciele v živote ako ty, až je to smiešne.
Ideš OP už aj tak v OP. Lebo tieto ovečkárske reči nejdem riešiť.
A tvoj pohľad na svet je ak trošku zvláštny, nepíšem zlý, ale zvláštny. Tak extrémne útočíš do každého čo ma iné priority alebo ciele v živote ako ty, až je to smiešne.
Ideš OP už aj tak v OP. Lebo tieto ovečkárske reči nejdem riešiť.