Kamaratka sa dala na zle chodnicky........ako jej pomoct ??

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

shady45 napísal:To ti ja neviem lebo jej kamarat na tom "fici" asi to bude mat odneho asi ju na to nahovoril on neviem ale povedala ze on sa onu postara ak by jej daco bolo lebo ze ma s tym skusenosti.......ja by som ho i tak najradsej nakopal ze ju vobec na take nalakal
no pekne sa o ňu stará,len čo je pravda! A ďalšia vec... tvrdiť, že po jednom požití sa nestaneš navykový je kravina... už len preto,že si dotyčný blbec povie, že ak to neni navykove po jednej dávne, tak šak si môže dať ešte jednu a keď neni po jednej, veď nebude ani po dvoch.... a človek lahko uverí tomu ak mu niekto povie, že to neni navykové vôbec a začne to brať pravidelnejšie... (Ale tiež záleží od osobnosti človeka).

Ja neviem, ale čo som čítal, tak podarktorý z vás ani poriadne nevedia čo to je za drogu a budú trepať somariny!

A docela ma rozosmialo tvrdenie, že trava je horšia ako Extaza...
shady45
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa shady45 »

Hmm tak co mam teda urobit ???(este si ju nedala myslim) ist za rodicmi ??lenze tym by som ju asi stratil :? .............dohovorit jej ??skusal som neviem neni sanca ze da na mna .............tak co mi zostava ????????hmm vazne sa o nu bojim lebo ju mam celkom rad je to dobre dievca len to tak vyzera ze sa vidala na zlu cestu a nechcem aby bolo potom uz neskoro
JaJeNiektoIny
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JaJeNiektoIny »

shady45 napísal:Hmm tak co mam teda urobit ???(este si ju nedala myslim) ist za rodicmi ??lenze tym by som ju asi stratil :? .............dohovorit jej ??skusal som neviem neni sanca ze da na mna .............tak co mi zostava ????????hmm vazne sa o nu bojim lebo ju mam celkom rad je to dobre dievca len to tak vyzera ze sa vidala na zlu cestu a nechcem aby bolo potom uz neskoro
Ak je to tvoja kamaratka, tak by si ju mohol pozvat k sebe na nejaky film o drogach - ako napriklad Requiem For A Dream... Alebo jej dat precitat knihu Memento od John-a Radek-a. Neviem kto by po precitani tejto knihy skusil drogy... Asi nikto. Je pisana velmi realisticky a presvedcivo. Autor vlastne nejaky cas pracoval s ludmi zavyslymi na drogach... Vela stastia.
Frankie
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Frankie »

a nenapadlo ta, ze to je jej vec? ak si chce vytvorit nazor na to sama, nie len riadit sa dojmami tych, co to v zivote nevyskusali, tak ju nechaj... a ak uz je pevne rozhodnuta, ze si ho da tak aj keby si jej to teraz prekazil, tak si ho da aj tak niekedy inokedy... jediny kto ju moze od zavislosti uchranit je ona sama.. ak to skusi, potom sa sama rozhodne, ci jej to stoji za zavislost...
a inak nechapem typkov, co ludom, ktory kolo opisuju z vlastnej skúenosti napisu "pogoogli si o tom nieco" :roll: len clovek co to skusi vie povedat ake to je...
btw. kolo som nikdy nemal a ni neplanujem... :)
shady45
Light Expert
Light Expert

Frankie napísal:a nenapadlo ta, ze to je jej vec? ak si chce vytvorit nazor na to sama, nie len riadit sa dojmami tych, co to v zivote nevyskusali, tak ju nechaj... a ak uz je pevne rozhodnuta, ze si ho da tak aj keby si jej to teraz prekazil, tak si ho da aj tak niekedy inokedy... jediny kto ju moze od zavislosti uchranit je ona sama.. ak to skusi, potom sa sama rozhodne, ci jej to stoji za zavislost...
a inak nechapem typkov, co ludom, ktory kolo opisuju z vlastnej skúenosti napisu "pogoogli si o tom nieco" :roll: len clovek co to skusi vie povedat ake to je...
btw. kolo som nikdy nemal a ni neplanujem... :)
Jasne je to jej vec ale keby to bolo tvoja kamaratka pacilo by sa ti ze nieco take robi ??asi nie tiez by ta to trapilo ..................a myslim ze uz nemozem nic robit proste nech vyskusa potom povie co a jak a ja len dufam ze sa jej to niejak nezapaci .......lebo to by uz zacolo byt horsie (potom by som uz uvazoval aj nad rodicmi....ale to az nudzovy pripad)
JaJeNiektoIny
Light Professional
Light Professional

Frankie napísal:a nenapadlo ta, ze to je jej vec? ak si chce vytvorit nazor na to sama, nie len riadit sa dojmami tych, co to v zivote nevyskusali, tak ju nechaj...
Podla mna by si jej mal pomoct. Nejako ju odhovorit alebo co... Pretoze drogy su zle! Hlavne tieto tvrde! Ona teraz potrebuje vela kamaratov so zdravym rozumom, takych, ktori jej pomozu vzdy. A aj ked sa da na tie drogy tak Ta bude potrebovat!
shady45
Light Expert
Light Expert

JaJeNiektoIny napísal:Podla mna by si jej mal pomoct. Nejako ju odhovorit alebo co... Pretoze drogy su zle! Hlavne tieto tvrde! Ona teraz potrebuje vela kamaratov so zdravym rozumom, takych, ktori jej pomozu vzdy. A aj ked sa da na tie drogy tak Ta bude potrebovat!
Tak vzdy tu pre nu budem to je jasne :wink: vazne ju mam rad (inac chalni keby ste videli jej usmev no krasa :P vazne dievca s najkrajsim usmevom co poznam )ale pises ze by som jej mal pomoct ...ale ako ??hmm rodicia to nie ...a dohovorti som uz skusal .........asi len vyckat nech skusi a uvidi sa .......alebo ma niekto lepsi napad ??
maj.kl
Star
Star

Príspevok od používateľa maj.kl »

ETieNne napísal:Micho toho asi o extáze veľa nevie a skúsenosti tiež žiadne. :wink:

hmm... keď myslíš

ečko som ešte nemal, ale tak chalani skúšali a vôbec na tom nefrčia... vpohode si žijú ďalej aj bez neho...

Možno ste čítali o tom že je návyková hneď po prvom či druhom požití... proste to tak nieje... keď budete na tom fičať týždeň v kuse (každý deň) tak snáď potom... ale po 1-2 požitiach za rok sa z nej určite nestane nejaká troska závislá na ečku.
shady45
Light Expert
Light Expert

Hmm ta je to tu svami tazke :D jeden hovori zabran tomu jeden nech skusi nic sa nestane dalsi ze moze i po jednom vzniknut zavislost :D no vazne na zblaznenie .......... ale i tak diki za kazdu radu nooooo a potom poinformujem co a jak (ked uz si to odskusa ..lebo tomu uz nezabranim)
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

prečo tu vlastne riešiš niečo čo nie je na tebe? Ty jej môžeš povedať akurát o tých negatívach a zvyšok nechaj na ňu- je to jej rozhodnutie. Ak si dá a ustráži si to tak je to super- vie i čom to je, spraví si mienku a buď si nedá, alebo povie že raz za čas. Ak si dá a zachutí jej, tak si to bude musieť vyriešiť sama a keby to bolo fakt zlé, tak vtedy je tu priestor pre teba- kamaráta a pre jej rodinu pomôcť jej.
a pusti jej toto video: http://www.youtube.com/watch?v=nxDrD342Hhg :idea:
Masaker
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Masaker »

treba povedat jej rodicom ... a nech jej otec spravi klobasy na zadok!!! :D :lol:
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Masaker napísal:treba povedat jej rodicom ... a nech jej otec spravi klobasy na zadok!!! :D :lol:
áno máš pravdu, tatkovi, mamke, babke, krestnému, ... pani riaditeľke, celému mestu, veď keď sa ti s niečim zdôverí kamarát tak juchú sa s tým so všetkými podeliť.... :reporter:
Masaker
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

alebo este by som zavolal policajtom predtym ako si budu davat to e-cko a ony by spravili raziu a nasli by im to... tak 3 roky by im stacilia uz by do smrti drogu nezobrali! ... ja ako kamaratka tej slecny by som sa tvaril ze ja to ne... sak fizly by nepovedali kto dal avizo! :D
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

Masaker napísal:alebo este by som zavolal policajtom predtym ako si budu davat to e-cko a ony by spravili raziu a nasli by im to... tak 3 roky by im stacilia uz by do smrti drogu nezobrali! ... ja ako kamaratka tej slecny by som sa tvaril ze ja to ne... sak fizly by nepovedali kto dal avizo! :D
........... no tak tymto prispevkom mu istotne pomozes ........ chcel by som vediet co by si robil ty keby si bol na jeho mieste hmm :roll: ........... k teme uz sa tolko nad tym netrap nezastavis ju chce to skusit je to jej slobodne rozhodnutie moze byt rada ze ma kamarata ako ty ze sa jej snazis pomoct a ze sa o nu bojis :wink: nechaj ju nech skusi nech sama zisti potom nam napis co nove co a jak to pokracuje .......... chapem ze ta asi pekelne stve ze nemozes nic urobit a chcel by si (ten pocit poznam ).........ale obcas treba nechat tomu volny priebeh skusi uvidi zazije a ver mi (alebo aspon dufaj) ze tym to pre nu aj hasne ...........
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

... a s tou raziou si ma teda dojal, to serve and protect vsak...
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

Masaker nechapem naco sa vlastne vyjadrujes k teme ked potom take hlody pises :roll: akoze vazne od veci co si napisal hej nech ju zabasnu nech zburcuje policii to jej istotne pomoze noooooooo akoze taky priblby nazor si si mohol nechat pre seba chalan chce pomoct a tymto si mu istotne nepomohol ......... keby mala tvoja kamaratka taky problem tak by som chcel vidiet co by si robil ty .......sa zamysli nad sebou .........
midnight_man
Guru
Guru

all

Príspevok od používateľa midnight_man »

Uz nespravis nic..ak to chce skusit tak to skusi..ci to ches alebo nie..jedine v co mozes dufat ze to skusi raz a necha to tak..ja v mojom okoli nemam skusenosti s navykom na Ecko--no ked to skusi raz potom zakroc ak budes vidiet ze sa jej to "nelubi" tak ju v tom podporuj ak budes vidiet ze by chcela este raz...uf v tomto pripade by som mozno troska raznejsie sa s nou porozpraval!!(troska tvrdsi pristup) tolko z mojej strany :)
Masaker
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

isto by so jednal razne... a to aby si to zobrala by som zabranil bud dobrym al. zlym sposobom... ale isto.
a mozno je to aj tym ze ja take dute kamaratky nemam...
ale poznam zopar takych ludi a tych ja nemusim!!!!
JaJeNiektoIny
Light Professional
Light Professional

Masaker napísal:a mozno je to aj tym ze ja take dute kamaratky nemam...
Duty si ty. Ako mozes na nu nadavat? Vobec nevies aka je, tak ako ju mozes sudit. Kazdy clovek moze byt tak na dne, ze rozmysla nad drogami... Treba jej pomoct. Ale rozumne.
Dr. Pepper
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Dr. Pepper »

:lol: zle chodnicky ? toto ? to je normalna vec podla mna :D sak bez party drog by to neslo :twisted: supne sa 1,2,3... : )) a ide sa
a vobec nepocitujem ze by mi to chybalo niekedy pocas normalnych dni
Napísať odpoveď