Kamaratka sa dala na zle chodnicky........ako jej pomoct ??

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
ETieNne
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ETieNne »

Bohužiaľ jediné riešenie sú asi tí rodičia, alebo keby ju niekto "pretiahol" a na druhý deň by to ľutovala.

Aj keď kto vie ako to dopadne, záleží od toho aká je, niekto nechce mať problémy doma, ale niekto sa naopak bude búriť a to éčko si práveže dá. :roll:
Lolofon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Lolofon »

MicHo napísal:kks 1x jej to podla mna dovol... nic jej sa nestane... aj tak to skusi, takze tak ci tak to mas jedno... Potom sa s nou porozpravaj, ci sa jej to pacilo a ci by to este niekedy chcela skusit atd. urcite sa nestane na tom zavysla... ak si da napr. 1 za rok. :roll:
skus si precitat o tom nieco potom hovor, extaza je nesmiern navykova droga , lepsie je nezacinat, niekomu treba "az" dve tabletky niekomu staci jedna :!:
shady45
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa shady45 »

ETieNne napísal:Bohužiaľ jediné riešenie sú asi tí rodičia, alebo keby ju niekto "pretiahol" a na druhý deň by to ľutovala.
Aj keď kto vie ako to dopadne, záleží od toho aká je, niekto nechce mať problémy doma, ale niekto sa naopak bude búriť a to éčko si práveže dá. :roll:
Nooooo ak ju niejeky pretiahne v tom stave tak mu rozmlatim hubu a rozkopem vajca zeby si uz nikdy nepichol ........ tak dnes vecer to ma v plane skusit takze zajtra napisem ked s nou budem hovorit ze ako sa citi a co na to povedala a verim ze len skusi zazije nieco nove a moc sa na to nenamota ..... ona sa smiala ze aj tak je to drahe ze by na to nemala tak dufam ze to aj tak bude ....... ale i tak nechapem jej "kamarata" to ze chce sebe doje*** zivot je jeho vec ale preco do toho taha aj ju ona hovorila ze on ju dotoho nenuti ze to chce sama skusit ok to jej neberiem ale ako sa otom vobec dozvedel no jasne ze od neho takze tak ci tak je to jeho vina keby som ho poznal tak ho rozkopem na mieste debila ......... no a rodicom nic nehovorim zatial verim ze ani nebude potreba a skonci to tym dnesnym pokusom
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

Micho toho asi o extáze veľa nevie a skúsenosti tiež žiadne. :wink:

Jasné, "dovoľ jej zobrať drogu" .. prepáč ale tak s tým nessúhlasím.. :roll:

shady45 :(
shady45
Light Expert
Light Expert

ETieNne napísal: Jasné, "dovoľ jej zobrať drogu" .. prepáč ale tak s tým nessúhlasím.. :roll:
No lenze tak ci tak ju uz od tohto cinu neodhovorim dozvedel som sa to len vcera vecer tak som ju hned ukecaval nepomohlo nooo a dnes to ma v plane skusit uz ju nemam ako zastavit tak len budem dufat ze to dopadne dobre (no ono to uz je samo o sebe zle ale tak v ramci moznosti nech sa z toho pouci a uz to neskusa)
Lolofon
Medium Star
Medium Star

shady45 napísal:No lenze tak ci tak ju uz od tohto cinu neodhovorim dozvedel som sa to len vcera vecer tak som ju hned ukecaval nepomohlo nooo a dnes to ma v plane skusit uz ju nemam ako zastavit tak len budem dufat ze to dopadne dobre (no ono to uz je samo o sebe zle ale tak v ramci moznosti nech sa z toho pouci a uz to neskusa)
pripadas mi ako tutko,neuraz sa ale ja keby som bol na tvojom mieste asi by som upozornil rodicov ked uz by som ju nevedel odhovorit od toho :!: ,nieco si o Ecku pogoogli aby si vedel nacom si, skus ist z nou na disko a tam jej v tom zabran len omg nebud necinny :!: lebo ked to nechas tak urcite sa nezachovas ako dobry kamarat,podla mna to bude take iste ako keby si jej v tom pomahal :evil:
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Lolofon napísal:pripadas mi ako tutko,neuraz sa ale ja keby som bol na tvojom mieste asi by som upozornil rodicov ked uz by som ju nevedel odhovorit od toho :!: ,nieco si o Ecku pogoogli aby si vedel nacom si, skus ist z nou na disko a tam jej v tom zabran len omg nebud necinny :!: lebo ked to nechas tak urcite sa nezachovas ako dobry kamarat,podla mna to bude take iste ako keby si jej v tom pomahal :evil:
netárajte ľudia moji, že by ste šli za rodičmi :roll: Ani jeden z vás, čo to sem píšete by ste to neurobili. Už keby šla predať svoje tamagoči, aby mala na ďaľšiu dávku, potom by to bolo zlé. Keby mne niekto spravil to, že to vykecá rodičom, tak len z princípu sa s ním nebudem baviť.

Napríklad ísť za ňou na disko, to je dobrý nápad, ale hlavne nenápadne, nevbehnúť tam ako strážny pes.
jojcek
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa jojcek »

:roll: no tak to mas pekne naivnu kamaratku ked sa dava na taketo chodnicky .. hehe ako kazdy mlady clovek aj urcite u teba sa to stane ak si mladsi alebo uz by si to mal vediet ked si starsi ze PUBERTA je vecou rozhodnutia sa , uz rozhodujes sam za seba ci povies ANO alebo NIE ale ty ponesies nasledky niekto si to uvedomuje niekto nie. Nejdem to rozoberat co je a preco a naco je puberta. Ide o to ze tvoja kamaratka sa rozhodla tvojou dobrou vlastnostou cize ak si mudrejsi a rozumnejsi v tomto a vies ze e cko je blbost a je to latka na ktorej moze byt neskor zavisla tvojou ulohou ako dobreho kamarata je ju upozornit ( nastuduj si vyhladaj si co je E-CKO ake nebezpecenstvo obnasa) vytlac to daj jej to precitat alebo sa s nou porozpravaj ci jej to vobec stoji za tu chvilku rozkose ... Ak povie viesco daj mi pokoj tu mozes vidiet ze je znacne zmanipulovana tym chalanom a sama neviem co robi cize potrebuje uz nutne poplach a hranice a kedze nepocuva svojho kamarat skus to s jej rodicmi ( to by som bral ako posledny a uz vazne v kritickom stadiu pripad ved kazdy z nas nieco skusal) dalej neviem skus sa spojit s jej kamaratkmi alebo inym kamaratom a neak ju odhovorit od tejto cesty !! alebo sa porozpravat s vynikom ktory ju na to nahovoril a spytat sa preco naco zaco !! a ake ma plany + ked si nedaju povedat 158 .... Cize E-cko nieje len tak ze jooo budem saliet a haluzit tam ak nebude ovladat co treba robit cize musi vela pit lebo odpadne a moze upadnut aj do komy ... drogy niesu hlauz ako si vela mladych mysli ze je to len tak zabavime sa ona nevie aky ma organizmus ci to znesie alebo sa stane na tej droge zavisly aj po prvom raze a nebojte sa organizmus a clovek si najde k DROGE velmi lakho cestu a potom uz je neskoro jej vraviet co to robis a preco tu ju uz treba prefackat povedat rodicom a prihlasit na protidrogove alebo do diagnostickeho ustavu :wink: vela stastia pri presviedcani radim ti prestuduj si viac o drogach a o ich negativach a potom jej o tom povedz ked budes jej len vraviet ze je to zle to jej vravi aj ucitelka v ZS alebo na SS ale ty jej to podaj ako kamarat odbornejsie a mudrejsie s citom a laskou :idea:
shady45
Light Expert
Light Expert

Prave som s nou volal no a vraj si to uz kupila takze to chces skusit a cituje ze vraj to nevyhodi ked uz za to zaplatila .........dalej povedala nieco ako ze "mozno si tu srandu necham na inokedy" lebo dnes asi ide len kus do mesta vecer .......tak minimalne sa to mozno oddiali a mozno ani to nie lebo je dost odhodlana skusit to takze mozno uz i dnes .............no a ja jej uz nemam teraz ako dat informacie o Ecku co najdem na googly takze asi uz len dufat ze raz jej to bude stacit :? ........ alebo ako mam zasiahnut co mam za nou nabehnut do mesta ??ani neviem kde ide ...........
Lolofon
Medium Star
Medium Star

normalne sa z nou porozpravaj pri najblizsej prilezitosti ,ci to pouzije ci nie, dievca je imho az moc zvedave
shady45
Light Expert
Light Expert

Lolofon napísal:normalne sa z nou porozpravaj pri najblizsej prilezitosti ,ci to pouzije ci nie, dievca je imho az moc zvedave
No ved 10min. do zadu som s nou volal uz to ma kupene a veru ze pouzije to .........neviem ako v tom zabranit uz nemam vela casu :? veru asi sa dala strhnut s davom jej kamos na tom fici kamoska to skusala takze "musi" aj ona ved viete ako to chodi :?
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

skus jej nadavt do fetacok, narkomaniek a podobnych individui... moze to mat dva efekty - bud sa uvedomi, alebo sa na teba naserie a pouzije to tak ci tak. ze ci chce skoncit ako ta najposlednejsia, trosku to zdramatizuj, ze kazdy zacinal s "len jednu"
ak sa raz rozhodla to pouzit, tak jej nepomozes, je to jej rozum. presne moj kamarat, ak som s nim, poslucha, ak sa mu trosku nevenujem, je z neho zviera a zerie hocico, ale co je horsie, siri to dalej, kamarata (svoju vlastnu rodinu!) mi tak zdrogoval, ten chudak nevedel kolka bije :evil: takychto ludi by som bil hlava nehlava, je to pliaga spolocnosti - asi taky je ten chalan co ponukol tvoju kamosku. ked chcu nech si to zeru, nech pokapu, ale nech neponukaju ostatnych :!:
shady45
Light Expert
Light Expert

Kibo napísal:skus jej nadavt do fetacok, narkomaniek a podobnych individui... moze to mat dva efekty - bud sa uvedomi, alebo sa na teba naserie a pouzije to tak ci tak. ze ci chce skoncit ako ta najposlednejsia, trosku to zdramatizuj, ze kazdy zacinal s "len jednu"
ak sa raz rozhodla to pouzit, tak jej nepomozes, je to jej rozum. presne moj kamarat, ak som s nim, poslucha, ak sa mu trosku nevenujem, je z neho zviera a zerie hocico, ale co je horsie, siri to dalej, kamarata (svoju vlastnu rodinu!) mi tak zdrogoval, ten chudak nevedel kolka bije :evil: takychto ludi by som bil hlava nehlava, je to pliaga spolocnosti - asi taky je ten chalan co ponukol tvoju kamosku. ked chcu nech si to zeru, nech pokapu, ale nech neponukaju ostatnych :!:
........presne tak on musi byt hrozna svina ked ju na to nahovoril a uz jej to i zohnal ty kokos taky nasraty som (bo viem ze uz to dnes isto skusi) ze keby som ho poznal tak by som ho rozkopal okamzite by som mu dal zozrat vsetky tie jeho poje**** tabletky nech sa aj zadusi nimi len nech nedava druhym ....... najviac ma stve ze uz nemozem nic urobit len sedim doma a viem ze ona teraz niekde do mesta sa prave vybera a vecer si to istotne da .........
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

No myslim ze to je troska zvelicene...ecko som mal a myslim ze pokym clovek nie je vazne dajako posadnuty drogami tak ju to neuvrhne do upadnutia...
Ale ak sa predsa len bojis tak jej to skus povedat este dako ale jemne aby to skratka nevzala tak ze by si bol pre nu ako mama a by natruc nespravila naopak...
shady45
Light Expert
Light Expert

Uz je asi neskoro uz sa davno flaka niekde v meste mozno to uz aj zobrala :? .............keby som vedel ktora svina ju na to nahovorila tak ju rozkopem .........a vazne dufam ze niektory tu len prehanaju (lebo ja sa tom nevyznam) a skutocne skusi nieco zazije ale tym to aj skonci pre nu
MayDaySK
Star
Star

Príspevok od používateľa MayDaySK »

Tak tak, na toto niet rady. Ale zase kamoška je taká draksterka že nech ide na hociaké techno alebo ožran párty nepustí si k telu nič. A nemuséme ju strážiť. Proste vie povedať nie a toto mnohím babám chýba. Kto to chce skúsiť tak to skúsi. Nikdy neovplyvníme tok rieky.
shady45
Light Expert
Light Expert

MayDaySK napísal:Tak tak, na toto niet rady. Ale zase kamoška je taká draksterka že nech ide na hociaké techno alebo ožran párty nepustí si k telu nič. A nemuséme ju strážiť. Proste vie povedať nie a toto mnohím babám chýba. Kto to chce skúsiť tak to skúsi. Nikdy neovplyvníme tok rieky.
hmm to mas asi pravdu ale kazdy den sme ovplivnovani svojim okolim i to ze sa rozhodla k tomuto cinu bol len vplyv jej okolia :? ked ja zistim kto ze jej to dal tak chalan bude mat po chlebe ho rozmlatim aby mi kamaratku na drogy daval svina jedna nestaci ze on je uz v tom musi aj druhych do toho tahat ...........
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

Musim uplne suhlasti je to svinstvo .......... ked budes vediet kto to je tak povedz pojdeme ho rozbit spolu :D ....a kamaratka hmm uz to asi aj skusila alebo co nevidiet skusi takze uz tomu nezabranis len vyckaj uvidis zajtra co a jak ti na to povie a len dufaj ze sa jej to prilis nezapaci a ze bude ok .....lebo ak nie tak tu uz zacina byt väcsi problem .......... potom sa ozvi ...........
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

Asi najväčší smiech- "Pogoogli si niečo o Ečku..." kokos akože synak keď si niečo nemal tak tu nerozprávaj chu**** o tom fakt? Neboj sa nič, u nás sú kolesá fpoho, proste sa zabavíš, neunavíš sa a stavy som z neho nikdy nemal, tak preto som si ho viac nedal. A o žiadnej závislosti nemôže byť ani reči- skôr horšie keby si dávala pravidelne piko- to by som zobral do vlastných rúk a aj keby som ju mal biť tak ju od toho odkopem....
neboj sa nič, a už vôbec nič nerieš s rodičmi.. lebo tí o tom tiež nemajú ani šajn a nepomôžu v tom- akurát jej to doyebesh....
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

krupica_dnb napísal:Asi najväčší smiech- "Pogoogli si niečo o Ečku..." kokos akože synak keď si niečo nemal tak tu nerozprávaj chu**** o tom fakt? Neboj sa nič, u nás sú kolesá fpoho, proste sa zabavíš, neunavíš sa a stavy som z neho nikdy nemal, tak preto som si ho viac nedal. A o žiadnej závislosti nemôže byť ani reči- skôr horšie keby si dávala pravidelne piko- to by som zobral do vlastných rúk a aj keby som ju mal biť tak ju od toho odkopem....
neboj sa nič, a už vôbec nič nerieš s rodičmi.. lebo tí o tom tiež nemajú ani šajn a nepomôžu v tom- akurát jej to doyebesh....
Presne tak, vsetko sa tu velmi zvelicuje. Akurat som sa chystal napisat prispevok velmi podobny tvojmu(az na to, ze ja som bicykel nebral), ale poznam ludi, co si davaju a vobec ich to neovplyvnuje. Zato ti, co si davaju ciary alebo pravidelne hulia uz vyzeraju o dost horsie.
To mi pripomina tu temu, kde sa rozoberalo ci volat zachranku alebo policajtov k opitemu cloveku, niektori z vas su az privelmi uvedomeli a to sposobuje potom viac skody ako uzitku.
Napísať odpoveď