Veľa šťastia, zdravia, lásky a úspechov v novom roku prajeme...
| Autor |
Správa |
Frikso Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.03.2006 Príspevky: 2904 Bydlisko: Cífer [19] Karma: 
|
Zaslal: 22 Feb 2007, 17:31 Predmet: |
|
|
| Tak to mas pravdu zuzuzu. Rodicia by nemali robiť útočisko deťom pred učiteľmi, pokiaľ nejde vyslovene o nejakú diskrimináciu, šikanu alebo že by si učiteľ na žiaka zasadol. Ja osobne nedovolím rodičom, aby šli za mňa niečo vybavovať do školy /prosikať o známky, riešiť správanie/. Hubu mám, radšej sa s profkami/učiteľkami dohodnem sám. Aj tak je to vždy tak, že na rodiča učiteľka najmilšia a žiakovi dá potom "príučku". |
|
| Návrat hore |
|
 |
Maki Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.11.2005 Príspevky: 2486 Bydlisko: Vinařky A2, Brno :D Karma: 
|
Zaslal: 22 Feb 2007, 18:13 Predmet: |
|
|
| akoze mily pristup a toto je vsetko mile a pekne ale musi to mat svoje hranice ktore treba dat ziakom a studentom jasne najavo hned na zaciatku, ze co si mozu a co nemozu dovolit... vyhrazky typu dostanes zaucho a podobne mozu vyprovokovat,ale keby mu ho fakt dala tak by hned bolo cele o inom... a k lobovaniu - je to smutne, ale je to tak.. kazdy rodic chce pre svoje dieta to najlepsie a samozrejme ze nebude hladat chybu vo vlastnom vytvore ale v ucitelovi.. u nas je zasa tak situacia ze raz spoluziackina matka nabehla ze vraj vyradujeme jej dceru z kolektivu a nemame ju radi... ale to ze jej dcerenka nas ma na na haku a nebavi sa s ostatkom triedy tak my ju vyradujeme... a triedna dosla vtedy a z*ebala celu triedu... no co uz.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Step256 Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.06.2005 Príspevky: 444 Bydlisko: Zlaté Moravce Karma: 
|
Zaslal: 22 Feb 2007, 18:16 Predmet: |
|
|
| njooo zda sa mi to ako extremna fikcia resp. bol by som rad kebyze to tak je ale realita je ina a proste treba zaviest sankcie resp. nejake tresty ... nie len pre rodica ale aj pre toho konkretneho ziaka dajme tomu napravne zariadenie? ved to nie je normalne ved co bude robit ak bude dospely? v robote niekoho zabije ked dostane afekt? no bleeee |
|
| Návrat hore |
|
 |
krija Guru of Politics

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.01.2006 Príspevky: 4189 Bydlisko: my heaven is your hell Karma: 
|
Zaslal: 22 Feb 2007, 19:28 Predmet: |
|
|
podla mna by uplne stacilo, ak by boli vsetci viac objektivny. pribeh tej ucitelky je velmi smutny, a zarazajuci. zamestnavatel, v tomto pripade skola, sa nielenze nepostavila za svojho zamestnanca, ale co je smutne, nepostavila sa za pravdu. ak by som bol priatelom, alebo manzelom tejto ucitelky, tak ten zasran by nikdy nezabudol na to, co by som mu povedal, a ani jeho rodicia. ak nebudeme hajit pravdu, tak sa tu nic nezmeni.
rodicia s objektivitou tiez setria. ale pri tom musia mat prehlad o tom ako sa ich dieta uci, bez ohladu na to, ci maju na svoje deti cas, alebo nie.
no a respekt.
nevyhodou podobnych typov ludi ako je spominana ucitelka, je idealizmus. pre jej vlastne dobro, by bolo vhodne aby si uvedomila, ze vsetkych na vysoku skolu nedostane. vhodne by bolo venovat zvysenu pozornost, tym ziakom, ktori maju zaujem sa ucit. dalo sa v tej chvili odignorovat toho zasrana, lebo cim viac mu venovala svoju pozornost, tym viac provokoval a nevenovala sa tomu preco tam bola, uceniu. za mojich cias aj samotni spoluziaci vedeli uzemnit takychto nezmarov. |
|
| Návrat hore |
|
 |
R1k1nko Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 31.12.2005 Príspevky: 2442 Bydlisko: Sladkovicovo-city- Karma: 
|
Zaslal: 22 Feb 2007, 20:17 Predmet: |
|
|
my na skole mame tiez takych ucitelov ale zato mame jedneho ktoreho poslucham aj ja !!! som teraz posledny rok na strednej a ako ovladam uctovnictvo tak klobuk dole
jeho pristup k ziakom je chladny ! ale za to uciny ... vsetci ho nemaju rady ze je zly a dava zle znamky ..... ale ja ho mam rad lebo on jediny ma prinutil aby som sa ucil na jeho hodinu .... ostatne flakam a flakam
cize som zato aby kazdy druhy ucitel zvolil tuto metodu a ked dojde nejaky rodic tak ho odignoruje alebo ho vyhodia na inu skolu a dovidenia  |
|
| Návrat hore |
|
 |
misokgb King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 31.08.2005 Príspevky: 1667 Bydlisko: TWiN SPARK FOREVER Karma: 
|
Zaslal: 22 Feb 2007, 20:27 Predmet: |
|
|
Zas dalsia diskusia o nicom. Ale dobre, trosku sa tu prekeca na peknych 10 stran a zivot jede dal. Ale o tom forum asi je, ze ked sa niekto nudi, tak tuka do PC... Toto sa deje bezne a zalezi na ziakoch a uciteloch. Ako vzdy, poznam aj dobrych ucitelov aj zlych, aj dobrych ziakov aj zlych... Ale myslim, ze toto treba brat k puberte... Aj ja som robil kktiny v tychto rocnikoch 8/9, no ale nadrbat ucitelke som sa nejak v zivote neodvazil Myslim, ze z toho kazdy vyrastie (a kto nie, tak hold, blbecek), resp. ked aj nevyrastie tak sa to da to takej normy, ked sa vsetci zasmeju a dalej sa "uci". Hento co jej nadrbal bol urcite problemovy ziak, tak co, nema sa vyhrazat a buchat ho ked sa nevie ubranit, ja byt ucitelom, tak vsetko ok v poho, bitkou by som asi nic neriesil, skor takehoto ziaka pred vsetkymi psychicky ponizit, fyzicke "nasilie" v takychto pripadoch robi este viac zla... Proste dodrbat na psychike pred celou triedou a "vandal" sa bude len tak cervenat...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Shark NX Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.01.2007 Príspevky: 2259 Bydlisko: CZ-Prg>SK-Ba>PL-Waw Karma: 
|
Zaslal: 22 Feb 2007, 22:18 Predmet: |
|
|
| Citácia: |
Jednoducho ho upozornila, že ešte raz a dostane zaucho! Ruku na srdce, kto z nás by nestratil nervy skôr a neriešil by toho žiaka razantejšie, než slovným upozornením? Teraz vás nechám na chvíľu rozmýšľať, ako asi zareagoval upozornený žiak… Hotovo? Tak si to porovnajme s realitou. Citujem: “Vtedy sa ku mne otočil a vrazil mi päsťou do tváre!”
|
Keby som bol riaditelom tej skoly tak z fleku Bezpodmienecne Vylucenie zo skoly a keby manzel (resp. Frajer) Tak by som si toho sedlaka pockal Vykrutil rucku a vopchal mu nejaku travu do vrecka ...
Toto sa mne na skole ani nesniva a to povazujem skolu na ktoru chodim za zverinu |
|
| Návrat hore |
|
 |
Stenky Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 11.02.2005 Príspevky: 1215 Bydlisko: Ano, nedavno sme malovali Karma: 
|
Zaslal: 23 Feb 2007, 1:09 Predmet: |
|
|
| Shark NX napísal: |
Keby som bol riaditelom tej skoly tak z fleku Bezpodmienecne Vylucenie zo skoly a keby manzel (resp. Frajer) Tak by som si toho sedlaka pockal Vykrutil rucku a vopchal mu nejaku travu do vrecka ...
Toto sa mne na skole ani nesniva a to povazujem skolu na ktoru chodim za zverinu |
??? toto si moj ako zasa myslel? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Indigo Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.12.2006 Príspevky: 796
Zaslal: 23 Feb 2007, 2:16 Predmet: |
|
|
Najdolezitejsi je respekt. Ked ucitelka neda jasne najavo, ze je najprv ona s velkou autoritou, tak to ziaci hned vycitia a zautocia na tuto slabinu. Ja viem jak sme mali na strednej profku, co nas stale zdrbaval, no ale fakt neustale, skoro nikdy sa nenechala odbit a budovala si povest mierne arogantnej a neoblubenej profky. No a ako to skoncilo ? Spoznali sme ju privatne, na roznych vyletoch, kde ked nad nami nemusela mat dozor, tak bola uplne super.
Teraz akurat robime stretavky zo strednej, kde ju proste vzdy zavolame. |
|
| Návrat hore |
|
 |
zuzuzu Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.02.2006 Príspevky: 220 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
Zaslal: 23 Feb 2007, 15:45 Predmet: |
|
|
| Frikso napísal: |
| Tak to mas pravdu zuzuzu. Rodicia by nemali robiť útočisko deťom pred učiteľmi, pokiaľ nejde vyslovene o nejakú diskrimináciu, šikanu alebo že by si učiteľ na žiaka zasadol. Ja osobne nedovolím rodičom, aby šli za mňa niečo vybavovať do školy /prosikať o známky, riešiť správanie/. Hubu mám, radšej sa s profkami/učiteľkami dohodnem sám. Aj tak je to vždy tak, že na rodiča učiteľka najmilšia a žiakovi dá potom "príučku". |
Ani ja nedovolim nasim aby za mna daco vybavovali...
A ano najhorsi su ti ktori sa pri rodicoch tvaria ze vsetko je v poriadku a vyburia sa na ziakoch zasa real pribeh...
Moja segra v 6.-tom rocniku prestupila no novu skolu. Na starej mala z matiky jednotky no na novej proste hroza mama si najprv myslela ze zmena prostredia moze za jej zle znamky... A tak ked bolo rodicko moja mama sa vybrala za segrinou matikarkou aby sa s nou porozpravala ze co moja segra robi zle a s cim ma vlastne problem. Pani ucitelka sa spociatku tvarila milo a povedala mame ze co oni beru aby to s nou prebrala. Na druhy den a vlastne odvtedy ta osoba zacala tyranizovat moju sestru este viac mama sa s nou ucila no znamky mojej segry ostavali nezmenene a tak sa mama cez dalsie rodicko vybrala zas za pani ucitelkou ta jej povedala ze sa s nou odmieta bavit... Ja som im povodne neverila a tak som raz dosla s mojou kamoskou ktora chodila na tu skolu kam moja segra na hodinu matematiky no to co som videla mi stacilo. Pani ucitelka nevedela ze my 2 sme sestry a ze moja segra sa pozna aj s mojou kamoskou a tak tam strapnovala moju sestru tak az je rozplakala... Hned jak im skoncila hodina som sla objat svoju sestru a potom si ma pani ucitelka odtiahla nabok a zacala mi hovorit ako ona tu moju sestru rozplakat nechcela a ako je moja sestra sikovna z matiky... Cisty pokrytec... Predomnou a pred mamou sa tvari ze aka je ona sikovna hovori nam ako sa ma ucit tvari sa milo a potom cez hodiny moju sestru depta...
Hold aj takyto su ucitelia / profesori ... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Shark NX Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.01.2007 Príspevky: 2259 Bydlisko: CZ-Prg>SK-Ba>PL-Waw Karma: 
|
Zaslal: 23 Feb 2007, 16:55 Predmet: |
|
|
| Stenky napísal: |
| ??? toto si moj ako zasa myslel? |
Stenky Reagoval som na tu cast prispevku ze ziak vypalil cez hubu ucitelke ...
Indigo No ale 26 rocna ucitelka si asi tazko ziska respekt ... ale aj tak si myslim ze ked ziak vypali ucitelke tak to uz je silna kava ...
A k teme suhlasim z uplink-om a bohuzial dost ucitelov/profesorov sa snazi ziakovi dokazat ze nic nevie ne ho nieco naucit ... (vid moj ucitel cislicovky) |
|
| Návrat hore |
|
 |
Indigo Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.12.2006 Príspevky: 796
Zaslal: 23 Feb 2007, 18:03 Predmet: |
|
|
Indigo No ale 26 rocna ucitelka si asi tazko ziska respekt ... ale aj tak si myslim ze ked ziak vypali ucitelke tak to uz je silna kava ...
A k teme suhlasim z uplink-om a bohuzial dost ucitelov/profesorov sa snazi ziakovi dokazat ze nic nevie ne ho nieco naucit ... (vid moj ucitel cislicovky) |
No je pravda, ze ide z velkej casti o skusenosti. Ale takisto som zazil aj mlade ucitelky co si vedeli vybudovat respekt. Ono ide o to mat presne zasady, stat si za niecim a nenachat sa pohadzovat. A na to mozes mat 26 aj 50.
Pravdaze nehovorim o tom, ze je proste silna kava, ked niekto vpali ucitelke. Akosi si neviem predstavit, ze tu niekto povie, ze to je uplne v pohode, tak som to ani nerozvadzal. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Stenky Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 11.02.2005 Príspevky: 1215 Bydlisko: Ano, nedavno sme malovali Karma: 
|
Zaslal: 23 Feb 2007, 19:41 Predmet: |
|
|
skladba tvojich viet mi bola tak nejasna ze som si myslel ze sa vyvrsujes na uciteklu co tresta deti a ze by si ju vysmaril peace, uz je mi to jasne
inac mna seru decka co si myslia ze mozu vsetko, su arogantni a ked spravia pruser tak sa spoliehaju ze za nimi stoja rodicia, ktorim narozpravaju kraviny, respektive su rodicia podobne mentalne pripady a obhajuju si decko napriek tomu ze robi k.k.tiny
vzdy ked som mal pruser, rodica boli nestranni a vacsinou co bola moja vina som si zlizol......
dnes su rodicia presvedceni o tom ze ich deti su v prave VZDY!!! |
|
| Návrat hore |
|
 |
zuzuzu Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.02.2006 Príspevky: 220 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
Zaslal: 24 Feb 2007, 8:27 Predmet: |
|
|
| Stenky napísal: |
skladba tvojich viet mi bola tak nejasna ze som si myslel ze sa vyvrsujes na uciteklu co tresta deti a ze by si ju vysmaril peace, uz je mi to jasne
inac mna seru decka co si myslia ze mozu vsetko, su arogantni a ked spravia pruser tak sa spoliehaju ze za nimi stoja rodicia, ktorim narozpravaju kraviny, respektive su rodicia podobne mentalne pripady a obhajuju si decko napriek tomu ze robi k.k.tiny
vzdy ked som mal pruser, rodica boli nestranni a vacsinou co bola moja vina som si zlizol......
dnes su rodicia presvedceni o tom ze ich deti su v prave VZDY!!! |
Ale aj ucitelia ktori hovoria nieco ine pred rodicom a na dietati sa vyvrsuju, vsak?
Ja viem ze tvoja odpoved bude ano... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Frco Medium Star

Stav:  Založený: 11.05.2006 Príspevky: 468
Zaslal: 24 Feb 2007, 14:33 Predmet: |
|
|
| Myslim si ze je to na kazdom ucitelovi ci si ziska respekt, nie je to velmi tazke, staci viacero pisomiek a je to. Ale toto plati len na takych civilizovanejsich skolach, je mi jasne ze tam kde chodia napr romovia na ZS tak tam nepomoze nic.... |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|