|
| Autor |
Správa |
krupica_dnb Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.08.2005 Príspevky: 1039 Bydlisko: ZV Karma: 
|
Zaslal: 19 Nov 2006, 0:44 Predmet: |
|
|
| ono tá odvaha by aj bola, len sú obavy že čo ona nato, chodíme spolu len 2 týždne taxa strašne bojím aby sa to nepo$ralo, keď to poviem príliš skoro... |
|
| Návrat hore |
|
 |
-Hajkli- Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.05.2006 Príspevky: 82 Bydlisko: na posteli Karma: 
|
Zaslal: 19 Nov 2006, 9:03 Predmet: |
|
|
jj poznam ja sa bojim toho isteho poznali ste sa aj pred tym kym ste zacali spolu chodit |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 19 Nov 2006, 10:53 Predmet: |
|
|
| -Hajkli- napísal: |
jj poznam ja sa bojim toho isteho poznali ste sa aj pred tym kym ste zacali spolu chodit |
veď to že nie.... a celé naše "zoznámenie" malo ... hmm... divné okolnosti  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Te-wei Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.10.2006 Príspevky: 1077 Bydlisko: Hlohovec Karma: 
|
Zaslal: 19 Nov 2006, 11:40 Predmet: |
|
|
Krupica zelam ti vela stastia sme totiz na tom dost podobne az na to ze ja este so svojov laskov nechodim lebo som nenabral odvahu jej povedat co k nej citim a bojim sa totiz ze pohorim ale mam pocit ze ona nieco tusi no neviem co si mysli. ked jej to povies tak napis ako to dopadlo GL ty to zvladnes. |
poznáš to príslovie?
keď sa bojíš, nechoď do lesa.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
-Hajkli- Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.05.2006 Príspevky: 82 Bydlisko: na posteli Karma: 
|
Zaslal: 20 Nov 2006, 9:30 Predmet: |
|
|
jj to prislovi poznam ale su aj silnejsie veci ako strach co ma do toho lesa prinutia ist
A krupica ako si na tom? ja jej asi uz coskoro poviem do oci slova "lubim ta" ale chce to minimalne ste par dni casu. |
|
| Návrat hore |
|
 |
pinco King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.12.2005 Príspevky: 1802 Bydlisko: 'Scuse me while I kiss th Karma: 
|
Zaslal: 20 Nov 2006, 10:05 Predmet: |
|
|
jj to prislovi poznam ale su aj silnejsie veci ako strach co ma do toho lesa prinutia ist
A krupica ako si na tom? ja jej asi uz coskoro poviem do oci slova "lubim ta" ale chce to minimalne ste par dni casu. |
este s nou ani nechodis a uz jej chces povedat taketo silne slova?! Nemusi to dobre dopadnut a moze sa toho zlaknut a ak ta aj chce tak moze vycuvat z toho. "Lubim ta" sa nehovori len tak a vobec sa to nehodi na uplny zaciatok vztahu. Skor jej povedz, ze sa s nou dobre citis a ze na nu nedokazes prestat mysliet a chcel by si byt stale s nou... |
|
| Návrat hore |
|
 |
-Hajkli- Medium Expert

|
Zaslal: 20 Nov 2006, 10:23 Predmet: |
|
|
ono berem ze v normalnom stahu je to cudne ale u nas je to trosku zlozitejsie oficialne nechodime no vsak za posledne tyzdne sme boli stale spolu a mam ju velmi rad stravil som snou kazdy den az na pondelky Mam ju velmi rad a vela pre mna znamena. A mam pocit ze aj ona mna.
Edit:20.11.06 10:26
to: Pinco
Ale vazim si tvoju radu a porozmyslam o tom |
|
| Návrat hore |
|
 |
erytrocyt Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.08.2006 Príspevky: 2970 Bydlisko: Tam dze še muchy obracaju Karma: 
|
Zaslal: 20 Nov 2006, 11:19 Predmet: |
|
|
Hajkli, ako vážne, Pinco ti dal výbornú radu. Takým silným slovom si svoju nádejnú polovičku môžeš odplašiť. Minimálne "naľakať".
Povedz jej ako sa tešíš keď sa máte stretnúť, máš rád jej prítomnosť, cítiš sa pri nej dobre a je ti smutno keď odchádzaš
Hneď jej povedať že ju ľúbiš je blbosť. |
|
| Návrat hore |
|
 |
-Hajkli- Medium Expert

|
Zaslal: 20 Nov 2006, 11:30 Predmet: |
|
|
dik za rady asi na tom nieco bude  |
|
| Návrat hore |
|
 |
brainwirm Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.02.2005 Príspevky: 1369
Zaslal: 20 Nov 2006, 14:24 Predmet: |
|
|
hehe nehovor jej ze ju milujes.. povec jej ze si do nej zblazneny nevim preco ale funguje to  |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 20 Nov 2006, 15:09 Predmet: |
|
|
no aspoň na čas si s tým môžem nechať pokoj, lebo fčera mi došla taká pekná správa že radšej kašlať na to lebo bla bla bla.....  |
|
| Návrat hore |
|
 |
-Hajkli- Medium Expert

|
Zaslal: 20 Nov 2006, 15:27 Predmet: |
|
|
| To je mi luto ale neboj sa bud optimista raz stretnes zenu, ktoru budes lubit len treba dufat. |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 20 Nov 2006, 17:32 Predmet: |
|
|
| To je mi luto ale neboj sa bud optimista raz stretnes zenu, ktoru budes lubit len treba dufat. |
veď jasné, toho som si prežil a ešte aj prežijem kopu krát...
A možno je to aj dobre- myslím že budeme aj tak ale dobrý kamaráti keď sa stretneme na párty, že tam sa zabavíme a tak, no uvidíme ale určite sa s ňou porozprávam o dôvodoch prečo to spravila.. Písala že sa so mnou aj dosť nudí že len kvasíme niekde a tak- no je pravda že sme šli v podstate tam kam chcela ísť ona a posledné dni som bol na antibiotikách a tak takže som nemal vôbec náladu niekam extra chodiť.... ( a trošku myslím že aj jej skvelá kamarátka jej niečo navravela, ale to nechám tak) |
|
| Návrat hore |
|
 |
-Hajkli- Medium Expert

|
Zaslal: 20 Nov 2006, 21:07 Predmet: |
|
|
tak je to za mnou s krasnym happy endom dik za rady pomohli mi  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Te-wei Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.10.2006 Príspevky: 1077 Bydlisko: Hlohovec Karma: 
|
Zaslal: 20 Nov 2006, 21:12 Predmet: |
|
|
tak je to za mnou s krasnym happy endom dik za rady pomohli mi  |
Gratulujem. trochu o tom popíš viac.
/// pls zmazať. |
|
| Návrat hore |
|
 |