Kedy povedať čo k nej cítíte?
-
krupica_dnb
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Kedy povedať čo k nej cítíte?
Seruste.
Kedy poviete babe s ktorou chodíte že ju máte radi / ľúbite /milujete? Teraz mám celkom fajn priateľku- je nám spolu dobre, podobné záujmy a tak, len tak rozmýšľam či jej to povedať a kedy asi- nie je z tých typov romantických dievčat čo sa potrebujú ukázať ako sa s týpom vylizujú pred kamarátkami....
Kedy poviete babe s ktorou chodíte že ju máte radi / ľúbite /milujete? Teraz mám celkom fajn priateľku- je nám spolu dobre, podobné záujmy a tak, len tak rozmýšľam či jej to povedať a kedy asi- nie je z tých typov romantických dievčat čo sa potrebujú ukázať ako sa s týpom vylizujú pred kamarátkami....
-
Runes
Addict
ze ju mam rad aj ked s nou nechodim ze ju lubim tak ked ju lubim a ked ju milujem tak to poviem iba osobe s ktorou uz chodim a ked som si naozaj isty ze ju milujem a kedy to povedat hmm nefim v podstate hocikedy ale musis to mysliet uprimne ono ked ces mozes to kricat mozes to sepkat hehe len urcite to neurob systemom jeee caaaf zlato cmuk cmuk co si dneska robila bla bla bla pozor nestupaj tam tam je hovno a inak uz som ti hovoril ze ta milujem
neviem odkial si ale ak si z BA tak ju zober na vecernu prechadzku na Slavin je odtial krasny vyhlad na vysvietene mesto a trocha tam fuka tak si ju mozes pritulit nech jej je teplucko a potom jej iba do uska zasepkaj milujem ta a daj jej taku jemnucku pusu na licko a pak to uz pojde samo 
edit//mathev to co si zadelil aky obrazok
ale dobre oreginalne davam karmu 
edit//mathev to co si zadelil aky obrazok
-
krupica_dnb
Medium Professional
-
erytrocyt
VIP
Tak potom si daj otázku, či si už nejaké dievča mal rád, či miloval natoľko aby si tom,aby si jej povedal že ju miluješ zaslúžila...
Nič nie je jednoduchšie, ako vziať priateľke ruky do svojich rúk, pozrieť sa psími očkami do jej očí a povedať jej to krátke ale krásne slovné spojenie, ktoré dokáže povedať tak veľa:,, Ľúbim ťa." Skús to a uvidíš. Na začiatku to chce len trošku odvahy, potom jej to budeš hovoriť každých 5 minút. Samozrejme ak to myslíš vážne...
Nič nie je jednoduchšie, ako vziať priateľke ruky do svojich rúk, pozrieť sa psími očkami do jej očí a povedať jej to krátke ale krásne slovné spojenie, ktoré dokáže povedať tak veľa:,, Ľúbim ťa." Skús to a uvidíš. Na začiatku to chce len trošku odvahy, potom jej to budeš hovoriť každých 5 minút. Samozrejme ak to myslíš vážne...
-
krupica_dnb
Medium Professional
Presne tohto sa obávam- nechcem jej to povedať skoro, lebo veľa krát som sa s niekym rozišiel že som sa naňu namotal strašne a až neskôr som zistil aká je... Preto chcem radšej počkaťnike69 napísal:ja som to povedal hned ako som myslel ze je to fajna holka aku som rpedtym nestretol teda na 2hom stretku....
-
nike69
Light Expert
hehe ale ja ti vravim ze viem aka je...a ked vies akak je a taku ako ona si este nestretol nevahaj kamo lebo kazdou sekundou ti moze uniknut...krupica_dnb napísal:Presne tohto sa obávam- nechcem jej to povedať skoro, lebo veľa krát som sa s niekym rozišiel že som sa naňu namotal strašne a až neskôr som zistil aká je... Preto chcem radšej počkať
-
nike69
Light Expert
ak myslis ze na nu mas teda ze si taky ktoreho by xcela taq nevahaj bratu ja som sa tiez nezlakol a zijem a je to v poho zatial....ale ked xce byt s tebof iba kamaratka neriskuj kamaratstvo...atlox napísal:Ľudia a čo by ste poradili mne? Som v takom istom prípade. Aj ta moja kamoška je dosť svojská, ale milujem ju. Rozdiel je len v tom, že ona chce byť so nou iba kamaratka. Asi ani netuší, ako veľmi ju ľúbim... mám jej to povedať? Nebude sa tým potom trápiť? Lebo to by som sa trápil aj ja....
-
nike69
Light Expert
no ja by som to neriskoval..atlox napísal:Poznám ju veľmi dobre... Dobre si aj rozumieme, ale ona má svoje "zásady" a medzi ne patrí aj to, že s kamarátmi nechodí... Poznáme sa už dlhšie, ale mám pocit, že by o tom mala vedieť...
nen tato nema preco zneuzit....a neni takaKwetinka napísal:na tvojom mieste by som to nehovorila hned zo zaciatku, lebp ju este mozno dobre nepoznas a mohla by toho zneuzit!!:)
// Tomasito: Nepis viacero prispevkov po sebe- nauc sa pouzivat tlacitko UPRAV.
-
nike69
Light Expert
wes xodit s nou nemusis ale newes co jej rupne mozno ta bude xcet niekde inde alebo nejak inak ako na xodenie...atlox napísal:Chodiť spolu na 95% nebudeme... na to ju poznám... možno keby jej preskočiloale chcem, aby vedela, že bol niekto, kto ju ľúbil viac ako seba samého, chcem aby poznala pravdu....
// Tomasito: Nepis X miesto CH, W miesto V etc. (vid. pravidla)!