Koho by ste chceli vidieť v reprezentácii? (hokej, SR)

O športe...
miso2911
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa miso2911 »

Baxxter99 napísal:Ja by som ich chcel vidieť v podobnom zložení,ako na MS v roku 2002.A brankárov Budaja(nepríde na MS tento tok) tak ostáva Halák(som zvedavý,ako sa mu bude dariť reprezentovať SR) a Lašáka..( sa mi tak zdá, že chytal lepšie ako teraz)..neviem prečo,ale miesto Marcela Hossu by som dal Vlada Orságha..a samozrejmosťou sú Marían Hossa,Gáborík,Demitra,Pálffy( k tomu len :cry: )...A k tomu Žigovi,som si spomenul,že niekde v telke vravel,že príde na MS..ale to bolo dávnejšie...
az nato ze orszagh je zraneni dlhodobo...a zigo hovoril ze pride ale ked tak na buducorocne MS...a ja by som namiesto lasaka dal krizana alebo stanu
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

ja by som bol velmi rad keby prisli Gaborik s Demitrom...uz prehravaju 1:0 na zapasy(minesota) a este budaja by som rad videl v nasej repre ale ten uz povedal ze nepride :evil:
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Utok Hossa - Demitra - Gaborik a boli by sme majstri :)

+ kvalitneho centra Stumpela a zadaka Visnovskeho, ci takeho zametaca Sucheho
Pedrosino
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pedrosino »

myslim ze kvalitny zadak je aj CHara a ten povedal ze ide na MS.Jasne ze by som chcel urcite aj viacery aby prisli nasi chlapci z NHL a pomohli SVK temu ale ked sa mi teraz dari v NHL.napr trio z Minesoty alebo Hossa(ATL).nech ked pridu na Slovensko nech s nimi pride Aj trofej z tejto sutaze....
ProfionQQ
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Rammer

Príspevok od používateľa ProfionQQ »

Rammer moja rec..neviem preco ale tych dvoch nemam rad...no je mi jedno koho tam uvidiim hlavne nech hraju dobre...a nech nemusime hrat o zachranu...aj taky laco nagy potesii nie...no miro satan hra celkom dobre tuto sezonu takze aj on
Ic3m4n
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Ic3m4n »

uricte by mal prist chara :!: :!: a golonka :lol:
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

No ja si nemozem pomoct ale mne pripada ze ty hraci na tie MS fakt seru. No vsak sa im ani neni co cudovat, vyplatu tam nemaju bohvie aku a naco budu riskovat zranenie pre nich v nejakeh druhoradej sutazi. Tieto Ms by sa mali inac vyriesit. Urcite by sa mali hrat ked skonci sezona v NHL a mozno kazde 2 roky. Ten kazdy druhy rok by v NHL proste museli skorej skoncit (nech si to nejak zariadia). Ja si MS predstavujem hokej tych najlepsich takze v kazdych tymoch by mali byt hraci z NHL a najma ty najlepsi
jojcek
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa jojcek »

:wink: vcera ste to videli len nie slovakov :lol:
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

Jednoznacne Chara ten je moj oblubeny, a pravdaze Gaborik, Hossovci,Bondra,Visnovsky... :D
bizzy
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bizzy »

zmiesat spravne skusenosti a mlade talenty a formu.
mena ani vybrerat nebudem ... lebo este narusim plany nasho trenera

a co tak Teamovy duch ? D
MATEJ
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa MATEJ »

neviete nahodou niekto ako to bude s tim bondrom mal sa vijadrit do konca tyzdna a nejako je o nom ticho nema niekto dake informacie?
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

tak Peter Bondra nepride, volal Suplerovi a tak nemame zatial ziadneho utocnika z NHL...skoda, aj ked je Peto stary a uz nestriela tolko golov, tak bude chybat
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

Našiel som nieco ohladom Hokeja :)(Nominácia na tretí tréningový kemp v v Trenčíne: brankári - Jaroslav Halák (Montreal Canadiens/NHL), Miroslav Hála (Dukla Trenčín), Branislav Konrád (HK Dynamax Nitra), Peter Ševela (MHC Martin). obrancovia - Milan Jurčina (Washington Capitals/NHL), Tomáš Starosta (Nižnekamsk/Rus.), Ladislav Čierny (HKm Zvolen), Dušan Milo (Krefeld/Nem.), Dominik Graňák (Slavia Praha/ČR), Ivan Švarný (HK Dynamax Nitra), Marcel Šterbák (HC Košice), Peter Podhradský (Frankfurt/Nem.), Martin Štrbák (CSKA Moskva/Rus.), Richard Stehlík (Sparta Praha/ČR). útočníci - Radovan Somík (Čerepovec/Rus.), Miroslav Kováčik (Novosibirsk/Rus.), Tomáš Surový (Lulea/Švéd.), Richard Kapuš (Novokuzneck/Rus.), František Skladaný (Karlove Vary/ČR), Martin Cibák Frölunda/Švéd.), René Školiak (HK 36 Skalica), Andrej Kmeč (HK Dynamax Nitra), Michal Hudec (České Budějovice/ČR), Roman Kukumberg, Marek Uram (obaja HC Slovan Bratislava), Tibor Melichárek (HK Dukla Trenčín), Ivan Čiernik (Kolín/Nem.), Juraj Štefanka (Třinec/ČR), Andrej Podkonický (Liberec/ČR).

Adepti, ktorí pre zdravotné problémy cypadli z prípravy, alebo sa ospravedlnili:

NHL: Peter Bondra, Michal Handzuš, Peter Budaj, Marek Svatoš, Juraj Kolník, Vladimír Országh, Jozef Stümpel, Ľubomír Višňovský, Branislav Mezei. Európa: Roman Tomas, Martin Kuľha, René Vydarený, Vladimír Dravecký, Rudolf Huna, Rastislav Pavlikovský, Ľubomír Bartečko, Róbert Petrovický, Ján Lašák.
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

Som zvedavy ci ostane aspon ako brankarske c. 3 Peto Sevela.... by som bol strasne rad!
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

wolodo: Urcite neostane.
Iceman888
Star
Star

Príspevok od používateľa Iceman888 »

no ja by som urcite chcel videt Mariana Hossu lebo ked tam nebude on tak sme podla mna strateny
Marian Hossa is best
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

v repre by som rad videl seba :D ale to by sme uz na to mmuseli fakt zle :D
realne: tesil som sa ze pride Visnovsky - nepride
tesil som sa ze pride Budaj a ze bude chytat uz u nas proti Bielorusom v nasej krasnej plechovke - nebude
dalsi stana, svatos, kolnik, stumpel atd atd atd..

jedno stastie ze nemame tazku skupinu..kto by nas zrusil na tolko aby sme nepostupili uz zo zakladnej skupiny? nori? :lol: nemci? uspech bude ak sa dotlacime do stvrtfinale, v tom case by uz mohli byt aj nejake posily z nhl...

fandim anaheimu a teraz dvojnasobne, skore vypadnute minesoty znamena velku moznost ze budeme mat jedneho hviezdneho utocnika gaborika/demitra, radivojevic tiez nie je nejaka nula...a tiez si myslim ze zo suboja NYR - ATL vide ako porazeni jeden Hossa a pevne dufam ze bude ochotny reprezentovat..
Pedrosino
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

tak atlanta prehrala nad rangers 0:4 a to zname ze moze prist Hossa dufam ze nieje niak zraneny alebo nieco aby prisiel pomoct.Dufam ze ho posti klub ak bude chcet ist...
allias
Star
Star

Príspevok od používateľa allias »

To som zvedavý či Marián príde. Ostatní na to kašlú, V NHL majú prachy a MS nie je pre nich zaujímavé.
Pedrosino
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

tak to som zvedavi ze kto pride z Minesockeho tria ......bodaj by prisly vsetci traja...
Napísať odpoveď