Koho by ste chceli vidieť v reprezentácii? (hokej, SR)
Koho by ste chceli vidieť v reprezentácii? (hokej, SR)
Koho by ste chceli vidieť v našej národnej hokejovej reprezentácii tento rok? Ja nejakých dobrých hráčov z extraligy (Kollár, Kmiť) a samozrejme treba niekoho z NHL (dúfam, že príde Gáborík a Hossa) 
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
hojko
Site Admin
Cudujem sa, ze nikto z vas nespomenul pre mna najlepsieho slovenskeho obrancu - Luba Visnovskeho a tiez momentalne najlepsieho slovenskeho brankara - Petra Budaja. Tiez je skoda Stumpela a J.Kolnika... Z tych, ktori sa dostali do play-off by sa mi pacili hraci Minnesoty a samozrejme bratov Hossovcov.
Ja by som ich chcel vidieť v podobnom zložení,ako na MS v roku 2002.A brankárov Budaja(nepríde na MS tento tok) tak ostáva Halák(som zvedavý,ako sa mu bude dariť reprezentovať SR) a Lašáka..( sa mi tak zdá, že chytal lepšie ako teraz)..neviem prečo,ale miesto Marcela Hossu by som dal Vlada Orságha..a samozrejmosťou sú Marían Hossa,Gáborík,Demitra,Pálffy( k tomu len
)...A k tomu Žigovi,som si spomenul,že niekde v telke vravel,že príde na MS..ale to bolo dávnejšie...
az nato ze orszagh je zraneni dlhodobo...a zigo hovoril ze pride ale ked tak na buducorocne MS...a ja by som namiesto lasaka dal krizana alebo stanuBaxxter99 napísal:Ja by som ich chcel vidieť v podobnom zložení,ako na MS v roku 2002.A brankárov Budaja(nepríde na MS tento tok) tak ostáva Halák(som zvedavý,ako sa mu bude dariť reprezentovať SR) a Lašáka..( sa mi tak zdá, že chytal lepšie ako teraz)..neviem prečo,ale miesto Marcela Hossu by som dal Vlada Orságha..a samozrejmosťou sú Marían Hossa,Gáborík,Demitra,Pálffy( k tomu len)...A k tomu Žigovi,som si spomenul,že niekde v telke vravel,že príde na MS..ale to bolo dávnejšie...
-
ProfionQQ
Medium Star
Rammer
Rammer moja rec..neviem preco ale tych dvoch nemam rad...no je mi jedno koho tam uvidiim hlavne nech hraju dobre...a nech nemusime hrat o zachranu...aj taky laco nagy potesii nie...no miro satan hra celkom dobre tuto sezonu takze aj on