Kolko robit klikov....
-
kliky_na_siroko
Novice
Re: Kolko robit klikov....
Ahoj,
chcel by som sa spitat v akej vzdialenosti mam mat ruky ked robim kliky na siroko.
chcel by som sa spitat v akej vzdialenosti mam mat ruky ked robim kliky na siroko.
ked na siroko, tak na siroko...cim sirsie su tym viac pracuju prsia, cim uzsie tym viac pracuje triceps...podla toho co od toho cakas, ale zas nie, ze si lahnes na podlahu na brucho do kriza a budes sa divit ze ti to nejde, trochu rozumu do toho...o nieco sirsie ako je sirka ramiien
keď už sme pri klikoch, tak mám jeden drobný problém.
Asi pred týždňom som začal robiŤ kliky na úzko, no občas, keď skončím tak ma bolí pravé zápästie, neviete niekto, kde by mohol byť problém?
Asi pred týždňom som začal robiŤ kliky na úzko, no občas, keď skončím tak ma bolí pravé zápästie, neviete niekto, kde by mohol byť problém?
-
adox
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Bigbob: aj ja keď som začínal klikovať tak ma bolelo zapastie, niekedy som mal pocit že sa mi zasekáva, ale teraz je to už vpohode, myslím že to treba rozcvičiť 
JAsnee ...vsak pred kazdym cvicenym by ste mali realizovat jednoduchy strecing .... cize to co sme robili na telesnej ked sme boli maly
.... cize nejako krutit ramenami, zapestami, nohami a thak ... uplne jednoducho .... Ale zislo by sa pred tym trosku zohriat .... napr. beh 
predtým než začnem robiť kliky si dám 10km beh a budem sa čudovať, prečo sa mi ich potom nechce robiť, keď prídem s vyplazeným jazykom
To akože myslíš s tým behom vážne? Trochu sa rozcvičiť to beriem, ale beh? K čomu mi to bude dobré?
To akože myslíš s tým behom vážne? Trochu sa rozcvičiť to beriem, ale beh? K čomu mi to bude dobré?
Ved dobre nech behá ( na zohriatnie) ..... ale určite nie 10 km
Uplne stačí 1 km ... potom sa trošku porozťahuje a môže začať tréning
Uplne stačí 1 km ... potom sa trošku porozťahuje a môže začať tréning
ja na rozcvicenie pouzivam jeden cvik, neviem presne ako sa to vola, pouzivaju to v armade
opisem to 1,stojís vzpriamene a ruky pri sebe, 2,trosku vyskocis a v tom nohy odtiahnes od seba cca 1 m +/- a rukami tlesknem nad hlavou, takto to stale opakujem idem rychlejsie cca 150-200 opakovani, po tomto som dobre zahriaty zabere to cca 5+/- min Jed najdem ten cvik na nete tak to sme hodim 
Toto nema s rozvicenim svalov vela spolocne, tu ide skor o to ze slabou aerobnou aktivitou roztiahnes pluca a potom sa ti lachsie robia vytrvalostve cviky ako je napr beh.Ares011 napísal:ja na rozcvicenie pouzivam jeden cvik, neviem presne ako sa to vola, pouzivaju to v armadeopisem to 1,stojís vzpriamene a ruky pri sebe, 2,trosku vyskocis a v tom nohy odtiahnes od seba cca 1 m +/- a rukami tlesknem nad hlavou, takto to stale opakujem idem rychlejsie cca 150-200 opakovani, po tomto som dobre zahriaty zabere to cca 5+/- min Jed najdem ten cvik na nete tak to sme hodim
Ale chápeš ... tu nejde o to aby poroztahoval svaly tym cvikom ... ale o to aby sa zohrial ... aby si pri naťahovaní svalov neublížil ... AJ ked ares011 pise o precvicení
nechcem podpichovať, ale zohrievanie svalov na nohách, zadku, keď idem cvičiť ruky, kozy, je trochu odveci nemyslíš? Kliky robím celkom pravidelne, ale nikdy som sa necítil lepšie, ak som sa "zodral" pri inej činnosti. Dostať sa do tempa je jedna vec, ale robiť popritom maratón nezmyselných zahrievačiek je druhá vec, zvlášť, ak samotné klikovanie trvá tak 20 minút.
Sak v pohode
, nic v zlom, ja to berem podla seba a mne to takto vyhovuje co uz 
JA ked idem cvičiť ... tak sa zohrejem celý ( všetky partie ) pretože aj ked cvičím iba ruky ... strečing robím celého tela ... A strečing by sa robiť mal pred každým tréningom .... TAkže keď píšeš že rozťahuješ svaly len tie ktoré ideš pri cvičení zaťažovať, usudzujem že strecing nerobíš .... čo si myslím že je chyba.
Kliky predsa robíš na rukách a svaly a kĺby na rukách sa dajú tiež ponaťahovať
Ja si napríklad kliky spravím hocikedy, keď mám čas a chcem sa odreagovať a netúžim predtým robiť zložitú zostavu cvikov a behov. Jednoducho ponaťahujem a povykrúcam si ruky, kĺby a idem na to.
Ja si napríklad kliky spravím hocikedy, keď mám čas a chcem sa odreagovať a netúžim predtým robiť zložitú zostavu cvikov a behov. Jednoducho ponaťahujem a povykrúcam si ruky, kĺby a idem na to.
JAsnéé možno ti to stačí, ale ak chceš aby ti tie kliky aspoň trošku pomohli ( čo sa týka sily a vlastne svalstva ako takého) nielenže by si sa mal dobre rozcvičiť ale podľa mňa dodržať stravu. Ciže pred tréningom sa najesť, aby počas tréningu ... ale i po nom dostávalo telo živiny a kvalitné bielkoviny ... A ak je tréning dlhší ( napr. 1-2 hod. ) a tiež ťažší tak potom sa najesť aj po tréningu .... však ako to je pri chudnutí 80% strava 20 % pohyb sa podielajú na chudnutí..... tak si myslim že aj pri posilnovaní veľlmi zaváži strava ....
Môj názor .... ja osobne mám zasebou 3 týzdne a poroujem dosť veľké zmeny ... na tele ... a na svalstve.
- Este ked som chodil na strednú tak mal som v triede takých 2 týpkov.Prvý týpek aktívne posiloval 2,5 roka mozno 3 roky a druhý týpek bol chalan s nadváhou a s pupkom.Tak týpek co posiloval si toho obeznejsieho chalana doberal, že kolko dá klikov.Obéznejší týpek povedal ze dá 50 klikov naraz.Ten vyšportovaný mu to nechcel veriť tak si dali súťaž, či obaja urobia tých 50 klikov naraz.Po súťaži nadišlo velké prekvapenie. Obéznejší týpek ich naozaj urobil a po nich vyzeral menej unavený ako ten vyšportovaný ktorý fučal lebo uz nevládal lebo on cvičieval len s činkami.
- Takže tie kliky sú naozaj dobré na rast sily, pretože sa to cvičí s vlastnou váhou a to je viac ako 15 kilová činka.
Síce na objem rúk v oblasti bicepsu to klikovanie nie je, ale su tie tricepsove kliky tie su docela fajn. Ale napríklad mne sa fajne hrudnik vypracoval a to som si vedel dať aj 15 kilový rupsak na chrbat a tak klikovať. Ale ako tu bolo kedysi spomenuté pri cvičení je dobrá kombinácia klikov,drepov s činkami a samozrejme jest vela zdravých jedál od rýb,tvarohu,ryže, mozno nejaky doplnok a piť dost čistej vody. A cvičenie nie je zálezitosť na jeden rok ale na celý život ak chce byt clovek zdravý, dobre vyzerajuci.
- Takže tie kliky sú naozaj dobré na rast sily, pretože sa to cvičí s vlastnou váhou a to je viac ako 15 kilová činka.
Síce na objem rúk v oblasti bicepsu to klikovanie nie je, ale su tie tricepsove kliky tie su docela fajn. Ale napríklad mne sa fajne hrudnik vypracoval a to som si vedel dať aj 15 kilový rupsak na chrbat a tak klikovať. Ale ako tu bolo kedysi spomenuté pri cvičení je dobrá kombinácia klikov,drepov s činkami a samozrejme jest vela zdravých jedál od rýb,tvarohu,ryže, mozno nejaky doplnok a piť dost čistej vody. A cvičenie nie je zálezitosť na jeden rok ale na celý život ak chce byt clovek zdravý, dobre vyzerajuci.
Blastbit, ty chodíš asi do posilňovne pravidelne však?
možno som na smiech ale nevadi,
keď mam problem robiť kliky? teda bolia ma z toho ramena vzadu? proste celkovo som slaby od bruhca hore niesom tlusty ani stary mam 17rokov a 70kg vyška 191cm ako to vyriešiť?
keď mam problem robiť kliky? teda bolia ma z toho ramena vzadu? proste celkovo som slaby od bruhca hore niesom tlusty ani stary mam 17rokov a 70kg vyška 191cm ako to vyriešiť?
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Mozes vyskusat http://www.hojko.com/trening-vazna-t186497.html ..pomaly ziskas silu do vsetkych casti tela.
Vieščo nie nechodím, ale chodil som,nemam k tomu az taký vztah. Proste strava je najviac doležitá pri posilovaní či už s činkami alebo aj s vlastným telom. To som chcel stým mojím príspevkom vyššie povedať. A to že jeden týpek co posiluje tak 3 roky a ledva urobí 50 klikov tak to uz neni moj problem. Mozno zle pritom dýchal alebo zle previedol techniku. Ci co si chcel vlastne? prečo si sa pytal?pinco napísal:Blastbit, ty chodíš asi do posilňovne pravidelne však?