Komercny lov tulenov

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Co si o tom myslite?

Lov ako kazdy iny...
2
3%
Uff, "kapanek" tvrde
62
86%
Neviem / Je mi jedno
8
11%

Celkom hlasov: 72

uplink
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

2 veci ktore su nekonecne:

a) vesmir
b) ludska sprostost
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

c/ uplinkove mudre reci
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

d) hrkuuuu hrkuuuu...
Pezzo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pezzo »

uplink napísal:2 veci ktore su nekonecne:
a) vesmir
b) ludska sprostost
Holubar napísal:c/ uplinkove mudre reci
uplink napísal:d) hrkuuuu hrkuuuu...
:lol: :lol: :lol:

ta to je sranda.

k teme: keby sa mi take svinky dostali do ruk, v zivote by ziadne zviera neudreli
melin
Zablokovaný
Zablokovaný

Re: Komercny lov tulenov

Príspevok od používateľa melin »

davistický
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

To je vsetko, co si chcel k 5 rokov starej teme povedat? :roll:
Gangy
Darca
Darca

Re:

Príspevok od používateľa Gangy »

erytrocyt napísal:Je to strašne kruté, no aj kravy sú zvieratá, a nad tým ako sa zabíjajú sa nikto nepozastaví. Nemôžem napísať že to je normálne, no je to tak. Je to samozrejme škaredé, a nepáči sa mi spôsob zabíjania. Existuje určite humánnejší spôsob. Aký, neviem si ho v týchto podmienkach dosť predstaviť, strieľanie ich by tiež nebolo bohviečo.
Sú to krásne zvieratká a je mi ich škoda.
:(
Ano, urcite existuje humannejsi sposob, treba sa ale zamysliet nad tym co to slovo znamena a uvedomit si ze sa bavime o zabijani zvierat.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Ja tam nevidím rozpor.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

strielat ich by sa asi predrazilo, ale tak mohli ich aspon nejak zarezat, to by tiez tu kozu az tolko neposkodilo keby ze im zapichnu dyku do hlavy alebo odseknu macetou, ved z hlavy aj tak vyuzivaju minimum koze, ak vobec nejaku...
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

hughito napísal:Ja tam nevidím rozpor.
rozpor s cim :?:
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

:lol: moje vyjadrenie k polovnikom. Jedine ucinne a spravne, strelit jelena ktory je bezbranny so super drahou puskou a zameriavacom za sto litrov je cira uchylarna. Ja osobne by som na polovacku vzdy nasadil aj jedneho profi specnaz odstrelovaca. Chapeme sa nie? zver je posrana z polovnikov, polovnici by boli posrani z toho ze niekde v kriaku tiez ciha niekto z flintou, ale na nich .... :D az vtedy by to bolo v tom lese vyrovnane a ta prava polovacka . . . Aby aj zvierata mali niekto kto za nich kope ligu . . .
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

ten spetznaz by ani nepotreboval ziadnu zbran potom
qwerty-xyz

:D ale to by potom vyzeralo ako rambo 1 tka, ....
hughito
Redeemer
Redeemer

pryja napísal:rozpor s cim :?:
Treba čítať kontext, reagoval som na gangyho.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

qwerty-xyz napísal::lol: moje vyjadrenie k polovnikom. Jedine ucinne a spravne, strelit jelena ktory je bezbranny so super drahou puskou a zameriavacom za sto litrov je cira uchylarna. Ja osobne by som na polovacku vzdy nasadil aj jedneho profi specnaz odstrelovaca. Chapeme sa nie? zver je posrana z polovnikov, polovnici by boli posrani z toho ze niekde v kriaku tiez ciha niekto z flintou, ale na nich .... :D az vtedy by to bolo v tom lese vyrovnane a ta prava polovacka . . . Aby aj zvierata mali niekto kto za nich kope ligu . . .
ty si asi dement! zober si pusku za 3,5k€ s drahym zameriavacom, nasledne chod napr. na divu svinu - po jej nedostatocnom zasahu ju chod skontrolovat do krikov kam usla. V praxi sa do tych krikov posle radsej pes (uz nejeden takto padol).

Stat cca 50 metrov oproti jelenovi ktory ma umysel zautocit by som urcite nechcel. Nedal by mi totiz dostatok casu zamierit a zasiahnut ho dostatocne aby ku mne uz nedosiel by som v tom strese asi nezvladol a skoncil by som pekne deravy...

Zvierata za svoju ligu kopu kvalitne, staci aby polovnik nebol dost opatrny...
hughito
Redeemer
Redeemer

No, to mi príde mierne prehnané. Neviem teda, že by sa nejak často stávalo, že chudáci poľovníci boli nabraní na rohy. Veď polovník si sedí niekde pokojne na posede a tam nemusí mať strach o nič.
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

presne, javatar zabudol dodat ze na slovensku je najvacsi hit strielat z posedov, podla moznosti so skupinou nadhanacov so psami ktori jelena/medveda/svinu nazenu rovno pod posed a odtial sa odbachne
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Jasne ze sa to nestava casto - lebo si davaju pozor a nerobia p*coviny a zviera ich vacsinou nezbada kym to nedostane. Lenze ak zviera postrelis, mas ho ist dorazit. Aj preto na polovacky chodi viac ludi (primarne samozrejme pre velkost ulovku).

A s tym nadhananim ulovku pod posed je to riadna p*covina. To musi byt dost dobry strelec aby kvalitne trafil zviera za behu. Na posed sa chodi aj na celu noc (zvierata si nan uz zvykli) a na luke na ktorej je postaveny sa casto dava potrava aby sa tam zver naucil chodit.

Ja som len reagoval na qwertyho ktoremu sa zda byt uchylne vyvazovat nevyhody ktore mame voci zverom zbranami a rozumom. A zdoraznil ze ta zbran samotna nestaci...
qwerty-xyz

:roll: polovacka prebieha asi tak ze pride pan podnikatel, ktory si to zaplati, ku nemu XY ludi ktori mu to (co ide strelit) nadhanaju a potom sa to zastreli. A o tom ze je zviera postrelene to je taky pot ze az. Ked strielas s hovnom a nie s puskou, a este s hovnenejsou municiou tak je jasne ze zviera postrelis. Davno sa pouziva municia ktorym zviera zastrelis, nevraviac o expertoch (aj u nas) o ktorych sa verejne nehovori, ktori strelia a z jelena ostanu tak akurat kopyta na zemi. . . . ( obrazne napisane )

:) a netrepte ze nie, lebo ked si niekto berie dragunova na polovne ucely do toho poloplašťove strelivo, a striela z posedu na 100 metrov, s prisvietenim tak do toho jelena spravi dieru ako moja ruka, ....

Plus nehovoriac o polovackach kde sa striela doslova a do pismena po tom co sa POHNE, ....
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

qwerty ale to su dementi a primitivna zabava - nie prava polovacka...

1. neviem akym strelivom by si musel strelit jelena aby si ho dal dole ak by si mu strelil napr. do stehna zadnej nohy (mozno tak silne toxickym)
2. beziaceho jelena na 100m bez istych skillz nedas, jelen je sice dost velka zalezitost ale aj vitalna a rychla, svina ani nehovorim...
Napísať odpoveď