komunikácia vo vzťahu

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Makovnik
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Makovnik »

Grosay napísal: Jedine, co nemam rad, je komunikacia s nou cez telefon alebo po nete. Proste mam omnoho radsej priamu komunikaciu.
Taktiez to nemam rad, este po nete cez IM je to ok, avsak telefonovanie nemam rad (vybavujem telefonaty rychlo a vseobecne nemam ich rad). Vecer mame take dlhe rozhovory, lebo ma volny pausal, ale robim to len kvoli nej (vie o tom), inak mi to casto ide na nervy. Zvyknu to byt aj "rozhovory" ked su medzitym aj minutove pauzy. Uz hovorila, ze vola len kvoli tomu, aby volala alebo len sa jej nechce spat alebo nemoze zaspat, tak drzim telefon ako puk a pocuvam sumenie v sluchatku.

Inak ma vie vytocit, ked mi klame o tom co si mysli a vymysla nezmysly, len aby nepovedala pravu. Viem to velmi rychlo zistit (bud nevie klamat alebo mam pozorovaci talent) a taketo klamstvo ma vytaca.

Som tiez toho nazoru, ze temy by sa mali dat prebrat akekolvek bez toho, aby sa druhy nejak urazal, pripadne si povedat, ze to a to je neprijemne a nechce sa o tom druhy zhovarat. Pokecat sa vsak malo dat o vsetkom bez rozdielu.
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Makovnik napísal:Som tiez toho nazoru, ze temy by sa mali dat prebrat akekolvek bez toho, aby sa druhy nejak urazal, pripadne si povedat, ze to a to je neprijemne a nechce sa o tom druhy zhovarat. Pokecat sa vsak malo dat o vsetkom bez rozdielu.
no ale to by si musel chodit s chlapom
Makovnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Makovnik »

Presne to vravim aj ja, ale chlapa nechcem :P
Napísať odpoveď