Komunizmus: židovské sprisahanie?
Kto vsak dnes moze zodpovedne prehlasit, ze tenktory system- ideologia- nebol vytvoreny za ucelom zotrocovania a zabijania, samozrejme popri ovladani? Keby sme prijali tuto teoriu, ako sa postavit k zakazaniu nacizmu a fasizmu? Podla logiky ktora tu bola prezentovana predsa tieto rezimy nemaju na svedomi nic, zodpovedni su ludia ktori tieto systemy- ideologie- zneuzili. Ono vzdy len clovek je vykonavatelom nejakej ideologie, nie ideologia sama- ta bez konkr. vykonavatelov predstavuje nic. Dilema?P3Bo napísal:Dalo by sa to zhrnuť do jeden vety :" Zbraň nezabíja zabíja je to iba prostriedok k zabíjaniu . Zabíja iba ten kto ju použije"
Každý systém má svoje chyby a dá sa zneužiť k demagogií
-
axxis
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Ja beriem, ze je to tam napisane. Ale talmud nieje ustava jednotlivych krajin. To mi chces akoze povedat, ze keby som bol zid a teraz som odkragloval polovicu nejakej dediny tak sa z toho vyvleciem len preto, ze je to napisane v talmude? Aj ja si mozem zalozit nejaku sektu, ktora ma povolene popravy zidov a myslis, ze pred sudom sa s tym obhajim? Oni mozno takuto vrazdu nevnimaju ako hriech, ale pre tu, ktoru krajinu je to stale povazovane za trestny cin tak to robit nemozu.Tomasito napísal:To, ze sa v Talmude odporuca zotrocit ostatny svet a ze zid moze beztrestne zabit nezida- gojima- je zialbohu skutocnost.
-
P3Bo
Guru wannabe
Demokracia mala nasledok zvrhnutie tyranie v grecku , komunizmus zvrhnutie carstva atd. pri prineseni noveho systemu boli vzdy obete . To by si potom nemohol chváliť ani náš systém. Kto vie ako by vyzeral fašizmus po vojne ? Nemôžeš predpokladať jeho vývoj . Sám si si odpovedal . Ideológia sa dá (zne)užiť v závislosti od vodcu ktorý ju vedie. Sama o sebe však nemusí byť zlá . Áno maš v niečom pravdu necizmus bol najviac ....diskriminačná /nespravodlivá ideológia ktoré existovali neviem povedať ani kladnú stránku , pre mňa ako slovana nepredstavuje nič dobré pre nemcov by to predstavovalo národnú hrdosť na to že sú vyvolený ( rovnako ako pre židov : P ) a pre ostatné germánske národy na to že sú pýchou sveta.Tomasito napísal:Kto vsak dnes moze zodpovedne prehlasit, ze tenktory system- ideologia- nebol vytvoreny za ucelom zotrocovania a zabijania, samozrejme popri ovladani? Keby sme prijali tuto teoriu, ako sa postavit k zakazaniu nacizmu a fasizmu? Podla logiky ktora tu bola prezentovana predsa tieto rezimy nemaju na svedomi nic, zodpovedni su ludia ktori tieto systemy- ideologie- zneuzili. Ono vzdy len clovek je vykonavatelom nejakej ideologie, nie ideologia sama- ta bez konkr. vykonavatelov predstavuje nic. Dilema?
Nic take povedat nechcem. Pomenoval som holu skutocnost (nic viac, nic menej). Maloktore nabozenstvo je tak ortodoxne ako to zidovske- pokial poznas vo svojom okoli nejakych zidov a ich rodinne pomery, nepochybne vies o com hovorim, pokial poznas politiku zidovskeho statu Izrael, detto. "Kazdy" zid je vychovavany v duchu zidovskeho svateho pisma. That´s itaxXis napísal:Ja beriem, ze je to tam napisane. Ale talmud nieje ustava jednotlivych krajin. To mi chces akoze povedat, ze keby som bol zid a teraz som odkragloval polovicu nejakej dediny tak sa z toho vyvleciem len preto, ze je to napisane v talmude? Aj ja si mozem zalozit nejaku sektu, ktora ma povolene popravy zidov a myslis, ze pred sudom sa s tym obhajim? Oni mozno takuto vrazdu nevnimaju ako hriech, ale pre tu, ktoru krajinu je to stale povazovane za trestny cin tak to robit nemozu.
Pozor, nestaval som sa ani za tebou prezentovanu teoriu, ani proti nej. Poukazal som na paradox tejto teorie s ohladom na realitu sucasnosti- zakazane ideologie (su zakazane napriek tomu, ze podla prezentovanej teorie ideologia za nic nemoze). Preto bola v zavere spomenuta otazka: Dilema? Odpoved si mal dat kazdy sam. BTW. obaja dobre vieme, ze Komunizmus (aj ked realny komunizmus nikdy nebol) nepriniesol najviac obeti pri zvrhnuti cara- bolsevickej revolucii- ale najma za Stalina.P3Bo napísal:Demokracia mala nasledok zvrhnutie tyranie v grecku , komunizmus zvrhnutie carstva atd. pri prineseni noveho systemu boli vzdy obete . To by si potom nemohol chváliť ani náš systém. Kto vie ako by vyzeral fašizmus po vojne ? Nemôžeš predpokladať jeho vývoj . Sám si si odpovedal . Ideológia sa dá (zne)užiť v závislosti od vodcu ktorý ju vedie. Sama o sebe však nemusí byť zlá . Áno maš v niečom pravdu necizmus bol najviac ....diskriminačná /nespravodlivá ideológia ktoré existovali neviem povedať ani kladnú stránku , pre mňa ako slovana nepredstavuje nič dobré pre nemcov by to predstavovalo národnú hrdosť na to že sú vyvolený ( rovnako ako pre židov : P ) a pre ostatné germánske národy na to že sú pýchou sveta.
-
zvonenie33
Light Professional
To je rozdiel nacizmus kazal to, ze odsatne rasy su podradene, treba ich zlikvidovat alebo zotrocit. Komunizmus nekazal masovo vrazdit ludi ktory sa zdaju malicko neskpojni so systemom.Aryan Angel napísal:alebo "Narodny Socializmus nema na svedomi ani jeden zivot. Hitler a ostatny vladcovia co zneuzivali ideu narodneho socializmu ich maju na svedomi"
-
zvonenie33
Light Professional
-
HardiKrishna
Light Star
Tak ci onak , co sa tyka ovladania sveta zidmi nikto , nezaprie nevyvrati .
PS: zidia ako som uz v inych temach deklaroval si vacsmi extermisti ako vsetci moslimovia dohromady, snazia sa o uplnu globalizaciu nasho sveta a spolu s USA ktore je nas big brother sucasnosti vam tak rychlo ukradli slobodnu volu , a tak rychlo ako vam tu demokraciu darovali tak vam ju i vzali ..cisty matrix a este ho aj chranite
PS: zidia ako som uz v inych temach deklaroval si vacsmi extermisti ako vsetci moslimovia dohromady, snazia sa o uplnu globalizaciu nasho sveta a spolu s USA ktore je nas big brother sucasnosti vam tak rychlo ukradli slobodnu volu , a tak rychlo ako vam tu demokraciu darovali tak vam ju i vzali ..cisty matrix a este ho aj chranite
Idea komunizmu bola o tom,, ze triedny boj sa odstráni. Spolocnost je podla Marxa rozdelená na vlastníkov výrobných prostriedkov a pracujúcich. tým vznikali nerovnosti, ktoré bolo potrebné odstrániť tým, že sa zruší súkromné vlastníctvo-všetci si budú rovní. tak zhruba povedané, prečítaj si Marxa ak to chces velmi dopodrobna, toto ti vsak myslím stačí.Aryan Angel napísal:Nie.
A v prvom rade nemas vedomosti aby si mohol nieco kritizovat.
Ale mozes sa pokusit ukazat na zaklade coho tvrdis ze NS rezim toto "kazal" a na druhej strane, ze komunizmus nie je vlastne aj o "triednom boji" ...
Zato Nacizmus doslova kázal zničiť slabšie národny
čiže istý "malilinký" rozdiel tu je."Národný socializmus pozdvihne tie národy, ktoré ho prijali, no ZNIČÍ tie, ktoré ho nepoznali alebo neprijali"
Marx bol zid, Trockij (vlastnym menom Bronstein) bol zid, aj Lenin bol z casti zid, a takmer 90% ludi ktori boli zapojeny do oktobrovej revolucii boli zidia, v skratke je to ich idea.slay napísal:no zidia nie su zatazeni na komunizmus.. oni su zatazeni na moc a peniaze.. bozi narod.. ahahah.. len komunistmi nie su.. ved ovladaju celku ameriku.. ... ps aj A.Hitler bol predsa ciastocny zid.. tak vo co tady GO..
hlavne nebudte paranoidny ludia.. lebo mozno aj nas FIcoman je zid... No MINIMALNE KOMUNISTA JE URCITE hahhahaha![]()
![]()
-
P3Bo
Guru wannabe
Uz som sa ohladom toho vyjadroval , povedz mi sepiroth system ktory nefunguje tak ze sa na niekom obohacuje.Sepiroth napísal:uz neviem, ci to povedal Kubala, alebo Morávek vo svojom prejave pri otváraní akéhosi závodu... Táto myšlienka sa mi však skutočne páči, lebo to fakt vystihol. Obohatíme sa na úkor iných, úžasná politika.
Skor to potvrdzuje ze ide o totalne subjektivny nazor, hlupost a nic hodne davania do pozicie definicie.. alebo ako to malo vyzniet..Sepiroth napísal:uz neviem, ci to povedal Kubala, alebo Morávek vo svojom prejave pri otváraní akéhosi závodu... Táto myšlienka sa mi však skutočne páči, lebo to fakt vystihol. Obohatíme sa na úkor iných, úžasná politika.
A k tomu obohacovaniu sa na ukor inych..
FOREIGN TRADE
.....Because Germany was no longer on the gold standard, her foreign trade became a well-functioning barter system. All countries which were independent of the U.S.A. and England gladly adopted this system. In exchange for machinery, we received ores, coffee, tropical fruit and important raw materials from Spain, Portugal, Brazil and other lands. All European and overseas countries approved of this method of doing business, because Germany was a very fair trading partner. A U.S. dollar evaluation of this trade was not possible, for these countries had no dollars to buy German machinery. To this day, people of these lands still say that they were fairly treated by Hitler-Germany. They remain our friends today.
Their export products were not subject to speculation in the New York Stock Exchange, much to the advantage of our former trading partners. This trading method was naturally a thorn in the eye of the Angloamerican-Jewish banksters, while they could no longer profit from it. Extreme agitation against Germany was the result.
The first declaration of war by The Jewish World Congress came just 3 weeks after Hitler's democratic election. This sensational declaration was published by London's Daily Express on March 24, 1933, as major front-page news. Here are a few excerpts from this declaration of war: "...14 million jews, throughout the world, are united as one man in declaring war on German persecution of their brothers in faith... World jewry has decided not to remain silent in the face of a resurgent jew-baiting of the Middle Ages... The jewish prince of trade leaves his house of business, the banker his bank, the storekeeper his shop and the door-to-door, peddler his tray.