Obsah fóra www.hojko.com
Aukro.sk
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Komunizmus: židovské sprisahanie?
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Politika Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
P3Bo
King
King

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 30.08.2006

PríspevokZaslal: 18 Jún 2007, 20:17    Predmet: Odpovedať s citátom  

Dalo by sa to zhrnuť do jeden vety :" Zbraň nezabíja zabíja je to iba prostriedok k zabíjaniu . Zabíja iba ten kto ju použije"
Každý systém má svoje chyby a dá sa zneužiť k demagogií
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
Tomasito
Moderátor
Moderátor

Založený: 30.01.2005

PríspevokZaslal: 18 Jún 2007, 20:50    Predmet: Odpovedať s citátom  

P3Bo napísal:
Dalo by sa to zhrnuť do jeden vety :" Zbraň nezabíja zabíja je to iba prostriedok k zabíjaniu . Zabíja iba ten kto ju použije"
Každý systém má svoje chyby a dá sa zneužiť k demagogií
Kto vsak dnes moze zodpovedne prehlasit, ze tenktory system- ideologia- nebol vytvoreny za ucelom zotrocovania a zabijania, samozrejme popri ovladani? Keby sme prijali tuto teoriu, ako sa postavit k zakazaniu nacizmu a fasizmu? Podla logiky ktora tu bola prezentovana predsa tieto rezimy nemaju na svedomi nic, zodpovedni su ludia ktori tieto systemy- ideologie- zneuzili. Ono vzdy len clovek je vykonavatelom nejakej ideologie, nie ideologia sama- ta bez konkr. vykonavatelov predstavuje nic. Dilema?
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
axXis
King
King

Založený: 29.05.2007

PríspevokZaslal: 18 Jún 2007, 21:11    Predmet: Odpovedať s citátom  

Tomasito napísal:
To, ze sa v Talmude odporuca zotrocit ostatny svet a ze zid moze beztrestne zabit nezida- gojima- je zialbohu skutocnost.
Ja beriem, ze je to tam napisane. Ale talmud nieje ustava jednotlivych krajin. To mi chces akoze povedat, ze keby som bol zid a teraz som odkragloval polovicu nejakej dediny tak sa z toho vyvleciem len preto, ze je to napisane v talmude? Aj ja si mozem zalozit nejaku sektu, ktora ma povolene popravy zidov a myslis, ze pred sudom sa s tym obhajim? Oni mozno takuto vrazdu nevnimaju ako hriech, ale pre tu, ktoru krajinu je to stale povazovane za trestny cin tak to robit nemozu.
Návrat hore
P3Bo
King
King

Založený: 30.08.2006

PríspevokZaslal: 18 Jún 2007, 21:11    Predmet: Odpovedať s citátom  

Tomasito napísal:
Kto vsak dnes moze zodpovedne prehlasit, ze tenktory system- ideologia- nebol vytvoreny za ucelom zotrocovania a zabijania, samozrejme popri ovladani? Keby sme prijali tuto teoriu, ako sa postavit k zakazaniu nacizmu a fasizmu? Podla logiky ktora tu bola prezentovana predsa tieto rezimy nemaju na svedomi nic, zodpovedni su ludia ktori tieto systemy- ideologie- zneuzili. Ono vzdy len clovek je vykonavatelom nejakej ideologie, nie ideologia sama- ta bez konkr. vykonavatelov predstavuje nic. Dilema?
Demokracia mala nasledok zvrhnutie tyranie v grecku , komunizmus zvrhnutie carstva atd. pri prineseni noveho systemu boli vzdy obete . To by si potom nemohol chváliť ani náš systém. Kto vie ako by vyzeral fašizmus po vojne ? Nemôžeš predpokladať jeho vývoj . Sám si si odpovedal . Ideológia sa dá (zne)užiť v závislosti od vodcu ktorý ju vedie. Sama o sebe však nemusí byť zlá . Áno maš v niečom pravdu necizmus bol najviac ....diskriminačná /nespravodlivá ideológia ktoré existovali neviem povedať ani kladnú stránku , pre mňa ako slovana nepredstavuje nič dobré pre nemcov by to predstavovalo národnú hrdosť na to že sú vyvolený ( rovnako ako pre židov : P ) a pre ostatné germánske národy na to že sú pýchou sveta.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
Tomasito
Moderátor
Moderátor

Založený: 30.01.2005

PríspevokZaslal: 18 Jún 2007, 21:15    Predmet: Odpovedať s citátom  

axXis napísal:
Ja beriem, ze je to tam napisane. Ale talmud nieje ustava jednotlivych krajin. To mi chces akoze povedat, ze keby som bol zid a teraz som odkragloval polovicu nejakej dediny tak sa z toho vyvleciem len preto, ze je to napisane v talmude? Aj ja si mozem zalozit nejaku sektu, ktora ma povolene popravy zidov a myslis, ze pred sudom sa s tym obhajim? Oni mozno takuto vrazdu nevnimaju ako hriech, ale pre tu, ktoru krajinu je to stale povazovane za trestny cin tak to robit nemozu.
Nic take povedat nechcem. Pomenoval som holu skutocnost (nic viac, nic menej). Maloktore nabozenstvo je tak ortodoxne ako to zidovske- pokial poznas vo svojom okoli nejakych zidov a ich rodinne pomery, nepochybne vies o com hovorim, pokial poznas politiku zidovskeho statu Izrael, detto. "Kazdy" zid je vychovavany v duchu zidovskeho svateho pisma. That´s it
P3Bo napísal:
Demokracia mala nasledok zvrhnutie tyranie v grecku , komunizmus zvrhnutie carstva atd. pri prineseni noveho systemu boli vzdy obete . To by si potom nemohol chváliť ani náš systém. Kto vie ako by vyzeral fašizmus po vojne ? Nemôžeš predpokladať jeho vývoj . Sám si si odpovedal . Ideológia sa dá (zne)užiť v závislosti od vodcu ktorý ju vedie. Sama o sebe však nemusí byť zlá . Áno maš v niečom pravdu necizmus bol najviac ....diskriminačná /nespravodlivá ideológia ktoré existovali neviem povedať ani kladnú stránku , pre mňa ako slovana nepredstavuje nič dobré pre nemcov by to predstavovalo národnú hrdosť na to že sú vyvolený ( rovnako ako pre židov : P ) a pre ostatné germánske národy na to že sú pýchou sveta.
Pozor, nestaval som sa ani za tebou prezentovanu teoriu, ani proti nej. Poukazal som na paradox tejto teorie s ohladom na realitu sucasnosti- zakazane ideologie (su zakazane napriek tomu, ze podla prezentovanej teorie ideologia za nic nemoze). Preto bola v zavere spomenuta otazka: Dilema? Odpoved si mal dat kazdy sam. BTW. obaja dobre vieme, ze Komunizmus (aj ked realny komunizmus nikdy nebol) nepriniesol najviac obeti pri zvrhnuti cara- bolsevickej revolucii- ale najma za Stalina.
Návrat hore
zvonenie33
Star
Star

Založený: 09.06.2005

PríspevokZaslal: 19 Jún 2007, 13:33    Predmet: Odpovedať s citátom  

Aryan Angel napísal:
alebo "Narodny Socializmus nema na svedomi ani jeden zivot. Hitler a ostatny vladcovia co zneuzivali ideu narodneho socializmu ich maju na svedomi" Question
To je rozdiel nacizmus kazal to, ze odsatne rasy su podradene, treba ich zlikvidovat alebo zotrocit. Komunizmus nekazal masovo vrazdit ludi ktory sa zdaju malicko neskpojni so systemom.
Návrat hore
Aryan Angel
Addict
Addict

Založený: 04.08.2004

PríspevokZaslal: 19 Jún 2007, 13:56    Predmet: Odpovedať s citátom  

Dik za ten prispevok.

Aspon viem ze si uplne mimo..
Návrat hore
zvonenie33
Star
Star

Založený: 09.06.2005

PríspevokZaslal: 19 Jún 2007, 14:06    Predmet: Odpovedať s citátom  

Aryan Angel napísal:
Dik za ten prispevok.

Aspon viem ze si uplne mimo..
kvoli comu?
Ze kritizujem tvoj vysnivany system?
Návrat hore
Aryan Angel
Addict
Addict

Založený: 04.08.2004

PríspevokZaslal: 19 Jún 2007, 14:18    Predmet: Odpovedať s citátom  

Nie.

A v prvom rade nemas vedomosti aby si mohol nieco kritizovat.

Ale mozes sa pokusit ukazat na zaklade coho tvrdis ze NS rezim toto "kazal" a na druhej strane, ze komunizmus nie je vlastne aj o "triednom boji" ... Rolling Eyes
Návrat hore
HardiKrishna
Expert
Expert

Založený: 20.03.2006

PríspevokZaslal: 20 Jún 2007, 7:30    Predmet: Odpovedať s citátom  

Tak ci onak , co sa tyka ovladania sveta zidmi nikto , nezaprie nevyvrati .

PS: zidia ako som uz v inych temach deklaroval si vacsmi extermisti ako vsetci moslimovia dohromady, snazia sa o uplnu globalizaciu nasho sveta a spolu s USA ktore je nas big brother sucasnosti vam tak rychlo ukradli slobodnu volu , a tak rychlo ako vam tu demokraciu darovali tak vam ju i vzali ..cisty matrix a este ho aj chranite
Návrat hore
tommy_ww
Amateur
Amateur

Založený: 25.03.2007

PríspevokZaslal: 05 Júl 2007, 18:32    Predmet: Odpovedať s citátom  

Len na margo, komunizmus nikdy, nikde NEEXISTOVAL. To co tu bolo bol socializmus, cesta ku komunizmu.
Návrat hore
krija
Guru of Politics
Guru of Politics

Založený: 29.01.2006

PríspevokZaslal: 05 Júl 2007, 23:36    Predmet: Odpovedať s citátom  

a co tak to napisat takto: socializmus nebol nikdy a nikde, lebo to komunisti d*j*b*l*.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Založený: 24.03.2007

PríspevokZaslal: 06 Júl 2007, 8:20    Predmet: Odpovedať s citátom  

Aryan Angel napísal:
Nie.

A v prvom rade nemas vedomosti aby si mohol nieco kritizovat.

Ale mozes sa pokusit ukazat na zaklade coho tvrdis ze NS rezim toto "kazal" a na druhej strane, ze komunizmus nie je vlastne aj o "triednom boji" ... Rolling Eyes
Idea komunizmu bola o tom,, ze triedny boj sa odstráni. Spolocnost je podla Marxa rozdelená na vlastníkov výrobných prostriedkov a pracujúcich. tým vznikali nerovnosti, ktoré bolo potrebné odstrániť tým, že sa zruší súkromné vlastníctvo-všetci si budú rovní. tak zhruba povedané, prečítaj si Marxa ak to chces velmi dopodrobna, toto ti vsak myslím stačí.
Zato Nacizmus doslova kázal zničiť slabšie národny
Citácia:
"Národný socializmus pozdvihne tie národy, ktoré ho prijali, no ZNIČÍ tie, ktoré ho nepoznali alebo neprijali"
čiže istý "malilinký" rozdiel tu je.
Návrat hore
slay
Medium Professional
Medium Professional

Založený: 25.07.2006

PríspevokZaslal: 06 Júl 2007, 19:06    Predmet: Odpovedať s citátom  

no zidia nie su zatazeni na komunizmus.. oni su zatazeni na moc a peniaze.. bozi narod.. ahahah.. len komunistmi nie su.. ved ovladaju celku ameriku.. ... ps aj A.Hitler bol predsa ciastocny zid.. tak vo co tady GO..

hlavne nebudte paranoidny ludia.. lebo mozno aj nas FIcoman je zid... No MINIMALNE KOMUNISTA JE URCITE hahhahaha Laughing Laughing Laughing
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
kali520
Guru
Guru

Založený: 15.03.2006

PríspevokZaslal: 06 Júl 2007, 19:10    Predmet: Odpovedať s citátom  

slay napísal:
no zidia nie su zatazeni na komunizmus.. oni su zatazeni na moc a peniaze.. bozi narod.. ahahah.. len komunistmi nie su.. ved ovladaju celku ameriku.. ... ps aj A.Hitler bol predsa ciastocny zid.. tak vo co tady GO..

hlavne nebudte paranoidny ludia.. lebo mozno aj nas FIcoman je zid... No MINIMALNE KOMUNISTA JE URCITE hahhahaha Laughing Laughing Laughing
Marx bol zid, Trockij (vlastnym menom Bronstein) bol zid, aj Lenin bol z casti zid, a takmer 90% ludi ktori boli zapojeny do oktobrovej revolucii boli zidia, v skratke je to ich idea.
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Politika Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Ďalšia
Strana 3 z 8

Prejdi na: