|
|
|
| Autor |
Správa |
nadl Light Star

Stav:  Založený: 06.09.2005 Príspevky: 278
Zaslal: 01 Júl 2008, 22:20 Predmet: |
|
|
| Kosh napísal: |
| naozaj nechápem ako môže byť niekto zároveň proti terorizmu a ten istý človek podporuje štát, kde vo vláde sú usvedčený teroristi - to je čistá schyzofrénia |
Presnejšie sa tomu hovorí rozdvojenosť osobnosti a to je horšie ako terorizmus  |
|
| Návrat hore |
|
 |
pinacolada Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.07.2006 Príspevky: 2406 Bydlisko: východoslovensko Karma: 
|
Zaslal: 01 Júl 2008, 22:41 Predmet: |
|
|
| nadl napísal: |
Presnejšie sa tomu hovorí rozdvojenosť osobnosti a to je horšie ako terorizmus  |
ehm chod to povedat pacientom do nejakeho sanatoria,ze su horsi ako teroristi..panecku taketo nazory  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Kosh King

Stav:  Založený: 09.06.2005 Príspevky: 1774 Bydlisko: Za okrajom galaxie Karma: 
|
Zaslal: 04 Júl 2008, 12:29 Predmet: |
|
|
| presne si to vystihol, pacien v sanatóriu - ale keď taký človek chodí medzi nami, nebodaj je prezident nejakého štátu, to je to nebezpečenstvo, pretože napríklad prezident USA má jednoznačné rozdvojenie osobnosti - nerozumiem ako človeka s absolútne jasnou psychickou poruchou môžu stále mať ako prezidenta |
|
| Návrat hore |
|
 |
jackb Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.09.2005 Príspevky: 2598 Bydlisko: okres BR - bohuzial Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Metalista90 Zablokovaný

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.06.2008 Príspevky: 70 Bydlisko: Kanianka Karma: 
|
Zaslal: 04 Júl 2008, 16:26 Predmet: |
|
|
| Inak to ze UCK vyvrazdila aj Kosovskych Zidov sa tu nejako nikde nepise a ani sa o tom nehovori... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dizzy Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.05.2006 Príspevky: 471 Bydlisko: BA, HPR :) Karma: 
|
Zaslal: 04 Júl 2008, 16:32 Predmet: |
|
|
| Metalista90 napísal: |
| Inak to ze UCK vyvrazdila aj Kosovskych Zidov sa tu nejako nikde nepise a ani sa o tom nehovori... |
no a? cim su zidia pre teba taki vynimocni, aby sa spomedzi obeti albanskeho teroru specialne hovorilo o nich? vies aj to, ze terajsi kosovky premier thaci sa vyhlasil za islamskeho sionistu, ktory bude vzdy podporovat izrael? thaci je byvaly vysoky dostojnik UCK. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Tempus7 Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.04.2008 Príspevky: 356 Bydlisko: Havaj Karma: 
|
Zaslal: 04 Júl 2008, 16:32 Predmet: |
|
|
| jackb napísal: |
http://dnes.atlas.sk/svet/209141/albanci-zacinaju-rozvracat-dalsi-stat
|
Podáš im prst a ... Dúfam že EU je už Happy
Europa ktorá kedysi vládla svetu je už dávno preč, lebo teraz sú na jej čele len slabosi a liberáli, ktorí sú posraní z USA a na nič sa nezmôžu... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Metalista90 Zablokovaný

|
Zaslal: 04 Júl 2008, 16:44 Predmet: |
|
|
Ze islamsky sionista nebuc smiesny. Media vedu propalestinsku propagandu a tym vacsina moslimov nema rada zidov. Ked som tu cital ,ze ten Ahmanadzinedat je islamsky sionista som sa skoro dosral od smiechu. Vsak on nenavidi Izrael.
Co tak pozret na www.eretz.cz ??? Jeho vyroky hovoria za vsetko. Snazim sa tu upozornit na to ,ze UCK vrazdilo aj ine mensiny.
A predstav si ,ze Izrael NEUZNAL Kosovo. Izrael ma so Srbskou velmi dobre vztahy lebo obidve krajinu "bojuju" proti islamskemu teroru. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Kosh King

|
Zaslal: 04 Júl 2008, 16:47 Predmet: |
|
|
| používať eretz ako zdroj informácii je asi ako keby si sa v stredoveku spýtal hlavného inkvizítora že "zem je stred vesmíru, alebo slnko?" eretz je stránka potláčajúca slobodu prejavu a demokraciu, a mala by byť zakázaná. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dizzy Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.05.2006 Príspevky: 471 Bydlisko: BA, HPR :) Karma: 
|
Zaslal: 04 Júl 2008, 16:50 Predmet: |
|
|
zeby zasa /ch/ujo Sabo? si uz trapny  |
|
| Návrat hore |
|
 |
kali520 Guru

Stav:  Založený: 15.03.2006 Príspevky: 2528
Zaslal: 04 Júl 2008, 16:54 Predmet: |
|
|
Si mi nejaky povedomi
Povodne som sa chcel vyjadrit ale kedze si sem pastol tento link tak asi to nebude mat vyznam, takze to ze Hasim Thaci sa sam povazuje za islamskeho sionistu tu uz bolo rozoberane takze nebud lenivy a ignorant a prejdi si aspon niektore strany tejto temy, ja to sem uz zbytocne poniekolkaty krat davat nebudem.
| Metalista90 napísal: |
| Ked som tu cital ,ze ten Ahmanadzinedat je islamsky sionista som sa skoro dosral od smiechu. |
Kde? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Metalista90 Zablokovaný

|
Zaslal: 04 Júl 2008, 16:58 Predmet: |
|
|
| Eretz by mali zakazat a to preco??? To radsej vas znamy propagandisticky platok ako Prop, Britske listy a pod... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Kosh King

|
Zaslal: 04 Júl 2008, 17:15 Predmet: |
|
|
| dôvody som myslím jasne popísal - eretz potláča slobodné vyjadrovanie ľudí a demokraciu - prirovnal by som to k stredovekej inkvizícii alebo ku goebbelsovým prejavom. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Metalista90 Zablokovaný

|
Zaslal: 04 Júl 2008, 20:02 Predmet: |
|
|
1. Eretz je sukromny platok a nie verejny.
2. Nijako nepropaguje terorizmus ani potlacanie slobodu slova.
3. Spravy su pravdive, mozes porovnat s agenturami.
Tie dovody co si popisal su klamnstvo a to moze povedat kazdy o hociakom portale. Je jasne ,ze Eretz je prozidovsky ale veci tam uvedene su v poriadku.
Co sa neda velmi povedat o Britskych listoch ,ktore chvalia teroristov, konspiracnymi teoriami sa to tam viri...
Keby nejaky portal porusoval zakony danej krajiny asi by bol zruseni nie??? Ak mas dojem ,ze Eretz porusuje zakony CR kontaktuj upozorni na to prislusne organy....
Zpravy s Eretz pisu nielen ludi z Izraela, ale vela sprav je prekladom agentur, taktiez autory s CR, SR a pod... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Kosh King

|
Zaslal: 04 Júl 2008, 20:43 Predmet: |
|
|
nikde som nepovedal že by porušovali nejaké zákony - zaujímavé ako len tak medzi rečou mi vkladáš do úst veci, ktoré som nenapísal - vraví sa tomu propaganda (spomenutý goebbels) - proste rečníš rečníš a začlenuješ klamstvá
a to čo som napísal je 100% pravda, napríklad, niekto napíše niečo negatívne o židoch a oni ho hneď zatlačia pod čiernu zem, napríklad že Izrael začal 6 dňovú vojnu, a človek je hneď označený za rasistu, antisemitu - proste negatívne skutočnosti o izraeli nesmie nikto vysloviť, napísať
a to že píšu pravdu - naozaj? napr.:
| Kód: |
| Arabští teroristé z Pásma Gazy dnes v podvečer zaútočili raketou Kassám na jihoizraelské město Sderot. Jedná se o šesté porušení klidu zbraní, který byl mezi Izraelem a Hnutím islámského odporu (Hamas), které vládne Gaze, nastolen před 2 týdny. |
pričom v rôznych tv a iných serveroch píšu že tie rakety má na svedomí iná teroristická organizácia, ktorá prímerie neuzavrela - nie Hamas. čo je dosť veľký rozdiel oproti klamstvu na eretz
alebo napríklad podpora presadzovania politiky kolektívnej viny voči teroristom. naposledy sme také niečo videli za druhej svetovej vojny voči práve židom, presadzovanie kolektívnej viny na celom národe - a čuduj sa svete, židia si z nich zobrali príklad a robia to isté teraz arabom. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|