no a? cim su zidia pre teba taki vynimocni, aby sa spomedzi obeti albanskeho teroru specialne hovorilo o nich? vies aj to, ze terajsi kosovky premier thaci sa vyhlasil za islamskeho sionistu, ktory bude vzdy podporovat izrael? thaci je byvaly vysoky dostojnik UCK.Metalista90 napísal:Inak to ze UCK vyvrazdila aj Kosovskych Zidov sa tu nejako nikde nepise a ani sa o tom nehovori...
Kosovo
-
Tempus7
Star
- Kontaktovať používateľa:
Podáš im prst a ... Dúfam že EU je už Happyjackb napísal:http://dnes.atlas.sk/svet/209141/albanc ... dalsi-stat
Europa ktorá kedysi vládla svetu je už dávno preč, lebo teraz sú na jej čele len slabosi a liberáli, ktorí sú posraní z USA a na nič sa nezmôžu...
-
Metalista90
Zablokovaný
Ze islamsky sionista nebuc smiesny.
Media vedu propalestinsku propagandu a tym vacsina moslimov nema rada zidov. Ked som tu cital ,ze ten Ahmanadzinedat je islamsky sionista som sa skoro dosral od smiechu. Vsak on nenavidi Izrael.
Co tak pozret na www.eretz.cz ??? Jeho vyroky hovoria za vsetko. Snazim sa tu upozornit na to ,ze UCK vrazdilo aj ine mensiny.
A predstav si ,ze Izrael NEUZNAL Kosovo. Izrael ma so Srbskou velmi dobre vztahy lebo obidve krajinu "bojuju" proti islamskemu teroru.
Co tak pozret na www.eretz.cz ??? Jeho vyroky hovoria za vsetko. Snazim sa tu upozornit na to ,ze UCK vrazdilo aj ine mensiny.
A predstav si ,ze Izrael NEUZNAL Kosovo. Izrael ma so Srbskou velmi dobre vztahy lebo obidve krajinu "bojuju" proti islamskemu teroru.
zeby zasa /ch/ujo Sabo? si uz trapnyMetalista90 napísal:Co tak pozret na www.eretz.cz ???
Si mi nejaky povedomiMetalista90 napísal:Co tak pozret na www.eretz.cz ???
Povodne som sa chcel vyjadrit ale kedze si sem pastol tento link tak asi to nebude mat vyznam, takze to ze Hasim Thaci sa sam povazuje za islamskeho sionistu tu uz bolo rozoberane takze nebud lenivy a ignorant a prejdi si aspon niektore strany tejto temy, ja to sem uz zbytocne poniekolkaty krat davat nebudem.
Kde?Metalista90 napísal:Ked som tu cital ,ze ten Ahmanadzinedat je islamsky sionista som sa skoro dosral od smiechu.
-
Metalista90
Zablokovaný
-
Metalista90
Zablokovaný
1. Eretz je sukromny platok a nie verejny.
2. Nijako nepropaguje terorizmus ani potlacanie slobodu slova.
3. Spravy su pravdive, mozes porovnat s agenturami.
Tie dovody co si popisal su klamnstvo a to moze povedat kazdy o hociakom portale. Je jasne ,ze Eretz je prozidovsky ale veci tam uvedene su v poriadku.
Co sa neda velmi povedat o Britskych listoch ,ktore chvalia teroristov, konspiracnymi teoriami sa to tam viri...
Keby nejaky portal porusoval zakony danej krajiny asi by bol zruseni nie??? Ak mas dojem ,ze Eretz porusuje zakony CR kontaktuj upozorni na to prislusne organy....
Zpravy s Eretz pisu nielen ludi z Izraela, ale vela sprav je prekladom agentur, taktiez autory s CR, SR a pod...
2. Nijako nepropaguje terorizmus ani potlacanie slobodu slova.
3. Spravy su pravdive, mozes porovnat s agenturami.
Tie dovody co si popisal su klamnstvo a to moze povedat kazdy o hociakom portale. Je jasne ,ze Eretz je prozidovsky ale veci tam uvedene su v poriadku.
Co sa neda velmi povedat o Britskych listoch ,ktore chvalia teroristov, konspiracnymi teoriami sa to tam viri...
Keby nejaky portal porusoval zakony danej krajiny asi by bol zruseni nie??? Ak mas dojem ,ze Eretz porusuje zakony CR kontaktuj upozorni na to prislusne organy....
Zpravy s Eretz pisu nielen ludi z Izraela, ale vela sprav je prekladom agentur, taktiez autory s CR, SR a pod...
-
Kosh
King
nikde som nepovedal že by porušovali nejaké zákony - zaujímavé ako len tak medzi rečou mi vkladáš do úst veci, ktoré som nenapísal - vraví sa tomu propaganda (spomenutý goebbels) - proste rečníš rečníš a začlenuješ klamstvá
a to čo som napísal je 100% pravda, napríklad, niekto napíše niečo negatívne o židoch a oni ho hneď zatlačia pod čiernu zem, napríklad že Izrael začal 6 dňovú vojnu, a človek je hneď označený za rasistu, antisemitu - proste negatívne skutočnosti o izraeli nesmie nikto vysloviť, napísať
a to že píšu pravdu - naozaj? napr.: pričom v rôznych tv a iných serveroch píšu že tie rakety má na svedomí iná teroristická organizácia, ktorá prímerie neuzavrela - nie Hamas. čo je dosť veľký rozdiel oproti klamstvu na eretz
alebo napríklad podpora presadzovania politiky kolektívnej viny voči teroristom. naposledy sme také niečo videli za druhej svetovej vojny voči práve židom, presadzovanie kolektívnej viny na celom národe - a čuduj sa svete, židia si z nich zobrali príklad a robia to isté teraz arabom.
a to čo som napísal je 100% pravda, napríklad, niekto napíše niečo negatívne o židoch a oni ho hneď zatlačia pod čiernu zem, napríklad že Izrael začal 6 dňovú vojnu, a človek je hneď označený za rasistu, antisemitu - proste negatívne skutočnosti o izraeli nesmie nikto vysloviť, napísať
a to že píšu pravdu - naozaj? napr.:
Kód: Vybrať všetko
Arabští teroristé z Pásma Gazy dnes v podvečer zaútočili raketou Kassám na jihoizraelské město Sderot. Jedná se o šesté porušení klidu zbraní, který byl mezi Izraelem a Hnutím islámského odporu (Hamas), které vládne Gaze, nastolen před 2 týdny.alebo napríklad podpora presadzovania politiky kolektívnej viny voči teroristom. naposledy sme také niečo videli za druhej svetovej vojny voči práve židom, presadzovanie kolektívnej viny na celom národe - a čuduj sa svete, židia si z nich zobrali príklad a robia to isté teraz arabom.
-
Metalista90
Zablokovaný
-
Kosh
King
ano? a suezká kríza nič? tam tiež Izrael išiel prvý, proti Egyptu - vidím že ty sa tu snažíš niečo riešiť a nemáš základné historické vedomosti - naozaj to nemá cenu s tebou. a výhovorka že SSSR informovalo, lol, kto verí komunistom, sám si je na vine že to potom zle dopadne - to máš tak ako keby som ja veril ficovi to čo hovorí, proste lol
-
Metalista90
Zablokovaný
Suezská kríza v roku 1956 (júl-november) bola kríza, z ktorej sa neskôr vyvinul ozbrojený konflikt medzi Egyptom na jednej strane a alianciou Veľkej Británie, Francúzska a Izraela na strane druhej. Hlavný spor bola kontrola nad strategicky dôležitým Suezským kanálom. Výsledkom bolo oslabenie vplyvu európskych mocností, posilnenie egyptskej pozície a zvýšenie vplyvu Sovietskeho zväzu na blízkom východe.-
Metalista90
Zablokovaný
Musim ta sklamat ale
Arabi zacali 4 vojny, vsetky prehrali, Izrael+spojenci 1.
Ale kasli na tento konflikt, Izrael vyjednava o mieri so Syriou, Hamas ma s Izraelom primeria. Dufam ,ze tento konflikt sa skonci.
Chcel som poukazat na to ,ze UCK vyvrazdovala aj Zidov, a USA sa to snazia zamlcat aby nestratili podporu v otazke Kosova.
Uzatvorenie úžiny predstavovalo podľa Izraela natoľko hrubé porušenie medzinárodného práva, že ho bolo možné považovať za vojnový akt a izraelská vláda sa ho teda rozhodla použiť ako casus belli. Z tohto dôvodu je podľa medzinárodného práva považovaný za agresora Egypt, napriek tomu, že boj začal Izrael (podľa Konferencie Spojených národov o námornom práve, Ženeva: UN Publications 1958, pp. 132–134).Ale kasli na tento konflikt, Izrael vyjednava o mieri so Syriou, Hamas ma s Izraelom primeria. Dufam ,ze tento konflikt sa skonci.
Chcel som poukazat na to ,ze UCK vyvrazdovala aj Zidov, a USA sa to snazia zamlcat aby nestratili podporu v otazke Kosova.
-
Kosh
King
looool, používanie medzinárodného práva zo strany izraela ako akt vyvolania vojny??? tak môžu Rusi + Čína vojensky potlačiť slobodné kosovo, že? pretože to je tiež porušenie medzinárodného práva. alebo nebodaj porušenie medzinárodného práva môže trestať iba Izrael?
a tiež - vo vojne, kto zaútočil prvý, ten vyvolal vojnu, to je prostý fakt. zo strany Izraela je to iba fantazmagorické obhajovanie ich vojenskej agresie, nič iné.
a tiež - vo vojne, kto zaútočil prvý, ten vyvolal vojnu, to je prostý fakt. zo strany Izraela je to iba fantazmagorické obhajovanie ich vojenskej agresie, nič iné.
-
Metalista90
Zablokovaný
-
Metalista90
Zablokovaný
Co tu splietas Izrael. Izrael zautocil 1 krat!!! To si naozaj taky lenivy a nevies si o tom nieco najst???
----------------------
----------
-----------------------
----------------------
Izrael zautocil 1 krat!!! Arabi 4 krat!!! Asi ti robi problem matematika.
---------------------
K tomu Kosovu ja som sa vyjadroval ,ze UCK vyvrazdovala aj Zidov.
Ja Kosovo nijako neobhajujem. Dosrali to Srbi aj Albanci.
-------------
Ale je cudne ,ze Kosovo uznalo 43 krajin a napriklad take Abchadzko 0. [/code]
Prvá arabsko-izraelská vojna, prevažne v Izraeli označovaná ako Vojna za nezávislosť (hebr. מלחמת העצמאות - Milchemet ha-acmaut), je prvý zo série arabsko-izraelských konfliktov. Palestínčania pre ňu používajú označenie al-Nakba (arabs.: النكبة) - Katastrofa.
-----------------------
Arabské štáty odmietli uznať rozhodnutie OSN o rozdelení územia bývalého Britského mandátu v Palestíne medzi dva štáty, židovský a arabský. Bezprostredne po vyhlásení nezávislosti Štátu Izrael (15. mája 1948) napadli egyptské, sýrske, zajordánske, libanonské a iracké vojská, podporované jednotkami ďalších arabských krajín, novozniknutý židovský štát, ktorého existenciu odmietli uznať. Vojna sa skončila víťazstvom Izraela - podarilo sa mu odraziť útok arabských štátov, ochrániť svoju nezávislosť a rozšíriť svoje územie o ďalšie oblasti.Kód: Vybrať všetko
Suezská kríza v roku 1956 (júl-november) bola kríza, z ktorej sa neskôr vyvinul ozbrojený konflikt medzi Egyptom na jednej strane a alianciou Veľkej Británie, Francúzska a Izraela na strane druhej. Hlavný spor bola kontrola nad strategicky dôležitým Suezským kanálom. Výsledkom bolo oslabenie vplyvu európskych mocností, posilnenie egyptskej pozície a zvýšenie vplyvu Sovietskeho zväzu na blízkom východe.Kód: Vybrať všetko
Uzatvorenie úžiny predstavovalo podľa Izraela natoľko hrubé porušenie medzinárodného práva, že ho bolo možné považovať za vojnový akt a izraelská vláda sa ho teda rozhodla použiť ako casus belli. Z tohto dôvodu je podľa medzinárodného práva považovaný za agresora Egypt, napriek tomu, že boj začal Izrael (podľa Konferencie Spojených národov o námornom práve, Ženeva: UN Publications 1958, pp. 132–134).Kód: Vybrať všetko
Štvrtá arabsko-izraelská vojna alebo Opotrebovávacia vojna začala 21. októbra 1967 potopením izraelského torpédoborca Eljat dvomi raketovými člnmi egyptského námorníctva. Pokračovala sériami lokálnych cezhraničných incidentov a útokov, ktoré však neboli spojené s klasickými frontovými bojmi a obsadzovaním krajiny. Skončila 7. augusta 1970 so šrámami na obidvoch stranách (pričom tie arabské boli väčšie). Na arabskej strane sa angažovali najmä Egypt, Jordánsko a arabské obyvateľstvo obsadených území.Kód: Vybrať všetko
Jomkipurská vojna bola piata arabsko-izraelská vojna, ktorá prepukla 6. októbra 1973 o 14:00, keď koalícia Egypta a Sýrie začala počas najvýznamnejšieho židovského sviatku Jom kipur (Deň zmierenia) prekvapivý útok na Izrael v oblasti Suezského prieplavu a Golanských výšin.---------------------
K tomu Kosovu ja som sa vyjadroval ,ze UCK vyvrazdovala aj Zidov.
Ja Kosovo nijako neobhajujem. Dosrali to Srbi aj Albanci.
-------------
Ale je cudne ,ze Kosovo uznalo 43 krajin a napriklad take Abchadzko 0. [/code]
-
Kosh
King
ty si to nepochopil - Izrael sa nemá právo oháňať medzinárodným právom, keď sám na rezolúcie OSN zvysoka kašle, vyvíja si atómové zbrane, atď...
Keďže vidím že si jednoduchý človek, tak ti to poviem polopate: Izrael vojensky zaútočil na Egypt. BODKA. A mimochodom, USA silno odsudzovali Izrael a GB za túto vojnu. čiže izrael 2 krát a arabi 3 krát
a čo sa čuduješ s abcházskom??? veď USA povedali "uznajte Kosovo", tak banda análnych alpinistov uznala kosovo. USA povedali "neuznajte Abcházsko", tak banda análnych alpinistov neuznala Kosovo.
Tomu sa hovorí politika silného dieťaťa - silné dieťa si dupne a tak musí byť, slabé deti sa musia podvoliť, ak sa nepodvolia, dostanú pár faciek a aj tak sa podvolia.
Keďže vidím že si jednoduchý človek, tak ti to poviem polopate: Izrael vojensky zaútočil na Egypt. BODKA. A mimochodom, USA silno odsudzovali Izrael a GB za túto vojnu. čiže izrael 2 krát a arabi 3 krát
a čo sa čuduješ s abcházskom??? veď USA povedali "uznajte Kosovo", tak banda análnych alpinistov uznala kosovo. USA povedali "neuznajte Abcházsko", tak banda análnych alpinistov neuznala Kosovo.
Tomu sa hovorí politika silného dieťaťa - silné dieťa si dupne a tak musí byť, slabé deti sa musia podvoliť, ak sa nepodvolia, dostanú pár faciek a aj tak sa podvolia.