Obsah fóra www.hojko.com
Game-Points
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Kto vyhra Ligu majstrov?
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Šport Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3 ... , 16, 17, 18  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
ZitePunkom
Light Professional
Light Professional

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 07.03.2006

PríspevokZaslal: 21 Máj 2008, 23:11    Predmet: Odpovedať s citátom  

Drogba červená a kopa, kopa žltých.. škoda, ako to poznačili toto finále.. Confused
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Drago
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 10.03.2006

PríspevokZaslal: 21 Máj 2008, 23:34    Predmet: Odpovedať s citátom  

AAAAAAAAAAAAAAA ANELKAAAAAAAAAA

JE TO TAAAM
CHAMPIOOONS CHAMPIOOONS lalalalla

EDIT

Na jednej strane mi je luto Terryho, na druhej som nesmierne rad za toto double, vsetko zle zo zapasu je zabudnute ( karty, aj Michel sem tam ), uzasny triumf. Congratulations ManUTD Very Happy Celza cest
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Tomasko
King
King

Založený: 30.07.2005

PríspevokZaslal: 21 Máj 2008, 23:35    Predmet: Odpovedať s citátom  

Man. un. vyhrali Confused
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Yahoo Messenger MSN Messenger
P3Bo
King
King

Založený: 30.08.2006

PríspevokZaslal: 21 Máj 2008, 23:41    Predmet: Odpovedať s citátom  

ehm ...mal by som pravdu keby nebola vzdy tycka...asi treba zvacsit brany Very Happy no tak uz len cg manchesteru aj ked si myslim ze brankar bol najslabsou castou celeho tymu ...
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
t0m4s3
Admin
Admin

Založený: 14.06.2004

PríspevokZaslal: 21 Máj 2008, 23:53    Predmet: Odpovedať s citátom  

Nadhera, uz som takmer nedufal ked siel kopat Terry, ale trosicka nadeje tam stale bola! Gratz ManU, Chelsea
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky AOL Instant Messenger MSN Messenger
Fortune
Star
Star

Založený: 01.11.2005

PríspevokZaslal: 22 Máj 2008, 0:05    Predmet: Odpovedať s citátom  

glory glory Manchester !

parada Smile
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Šu-Do
VIP
VIP

Založený: 26.07.2006

PríspevokZaslal: 22 Máj 2008, 0:31    Predmet: Odpovedať s citátom  

PARADA... toto bolo finale ako sa patri...
jednoznacna prevaha Chelsea v druhej polovici.. Manchester mal neuveritelne stastie.. tie tycky.. uff..
a celkovo.. zahodene sance v prvom polcase.. uplne ciste...
akoze potom penalty.. nechapem ako to moze tak clovek prezivat.. skoro som umrel.. inak aj pre hracov to musi byt hnus.. to ze Ronaldo neda som vedel ked sa tam zastavil.. zavahal ? inak to sa nemoze nieco take.. ci ?
Terry tak isto.. no ale smykol sa.. v podstate dve najväcsie hviezdy zlyhali... Terry si to musi pekne vycitat.. Anelka mal ako keby v <>..
naozaj sa da povedat ze Man. Utd. vyhral so stastim, ale tak ani jeden zapas neprehrali.. tak si to zasluzili a drzal som Manchestru...
Anglicky futbal je najlepsi Razz
jaj kua.. keby som tak v tomto momente mohol oslavovat s nimi AA
ten pocit zdvihat pohar nad hlavu pred davom sialene vrieskajucich divakov musi byt na nezaplatenie
Návrat hore
hojko
Site Admin
Site Admin

Založený: 24.04.2004

PríspevokZaslal: 22 Máj 2008, 1:03    Predmet: Odpovedať s citátom  

Ked sa postavil Terry, tak som to bral ako istu vec, ze streli gol, avsak trosku sa posmykol a bolo. Sklamanie. Ked som videl kopat Anelku, tak som aj chcel, aby nedal, pretoze ho nemam rad a je to najhorsia kupa Cheleakov, no a teraz sa im to vratilo.

Z vysledku som sklamany, dufal som, ze to Chelsea vyhra, po Ronaldovej zahodenej penalte to mali uz vo vrecku, zial skoda, stava sa.
Návrat hore
Key5ers0ze
King
King

Založený: 28.04.2006

PríspevokZaslal: 22 Máj 2008, 1:04    Predmet: Odpovedať s citátom  

spokojnost Smile dufal som, ze Cashley neda, Terryho este ako tak respektujem, bolo mi ho trosku luto...Drogba si cervenu zasluzil, keby sa namiesto dajvingu a zbytocnym hereckym vlozkam venoval futbalu bol by to najlepsi striker na svete..
takze gratulacie pre manu fanusikov, snad sa to niekedy podari a vo finale sa stretnu gunners s united Wink

edit: Sudo, ad.ronaldova penalta: nemyslim si, ze zavahal, skor si myslim, ze to planoval, cech to vsak ustal brilantne

edit: hojko, ad. Anelka, absolutny suhlas, je to bezcharakterne hovado/cim sa absolutne hodi k hracom chelski ako su cashley, mikel...
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
Šu-Do
VIP
VIP

Založený: 26.07.2006

PríspevokZaslal: 22 Máj 2008, 1:10    Predmet: Odpovedať s citátom  

jj.. ked som videl ze ide Terry kopat cakal som od neho, ze gol da.. bohuzial.. akoze bola to prenho smola.. ale i tak MAN U zachranila zas tycka..

a Ronaldo.. vsak pri penaltach ako sa rozbehne uz nesmie zastavit... volakedy sa za to rusila penalta.. ci nie ?

inak zaverecne penalty
a oslavy MAN U a sklamanie Chelsea..

edit: Key5ers0ze
kto je Cashley ?
Návrat hore
Key5ers0ze
King
King

Založený: 28.04.2006

PríspevokZaslal: 22 Máj 2008, 1:26    Predmet: Odpovedať s citátom  

C-Ashley Cole Wink
mas pravdu niekedy sa to piskalo..Cristiano by mal zobrat Edvina na nejaky dobry obed, zasluzi si to Smile viem si predstavit ako by ho cely svet rozobral ak by united nevyhrali, kdezto Johna Terryho bude kazdy lutovat..
Návrat hore
Steven666
Medium Star
Medium Star

Založený: 02.12.2007

PríspevokZaslal: 22 Máj 2008, 7:15    Predmet: Odpovedať s citátom  

no bolo to pekné finále, zo šťastnejším koncom pre United, gratulujem United.
Návrat hore
gwixt
Addict
Addict

Založený: 24.09.2005

PríspevokZaslal: 22 Máj 2008, 7:43    Predmet: Odpovedať s citátom  

to nie je fer Sad
Návrat hore
kali520
Guru
Guru

Založený: 15.03.2006

PríspevokZaslal: 22 Máj 2008, 8:22    Predmet: Odpovedať s citátom  

No, na to ze to bolo finale tak to bol celkom dobry zapas a hlavne vyrovnany takze tazko povedat kto si viac zasluzil vyhrat, prvy polcas patril Man utd, druhy zase Chelsea, predlzenie uz bolo moc pretaktizovane.

Michel zvladol zapas celkom dobre az na nejake chybicky v kopani rohov, tam sa zodvakrat upiskol.

Cervena karta pre toho debila Drogbu uplne zasluzena, lebo ten viac hraje papulou ako nohami a osobne si myslim ze uz je pre muzstvo skorej pritazov ako na uzitok a neviem pochopit ako tam este s tym jeho chovanim mozu mat trpezlivost. Nech sa radsej pakuje nech ho uz nevidim.

A k Ronaldovej kopnutej 11m sa dalo cakat ze neda. Podobnym stylom kopaval aj Figo a tiez to nebola ziadna slava. Zbytocne zastavovanie pocas rozbiehania viac rozhadze hraca lebo este stale nevie kam to kopne. Ked si poviem ze budem kopat do prava tak budem kopat do prava aj keby tam brankar stal a vypalim to tam nartom.

Terry ho kop bola viac menej smola a stastie Manchestru a to zrejme rozhodlo a pre Terryho to je o to horsie ze takmer polovicu sezony premarodil s nejakym zraneniami (asi jedniny smoliar v tomto muzstve).

Anelka to koplo sposobom sebe vlastnym a to uplne flegmaticky a tym sa zrejme ukazala uplna zbytocnost kupi tohoto hraca. Dovolim si povedat ze taky Scheva by skorej dal jak Anelka.

A aby som len nekritizoval tak ukazkovo kopnute 11m predviedli Hargreavs a Ballack, ten druhy si dovolim povedat ze je asi nejlepsim exekutorom 11m lebo este som nikdy nevidel jeho zavahanie.
Návrat hore
t0m4s3
Admin
Admin

Založený: 14.06.2004

PríspevokZaslal: 22 Máj 2008, 8:49    Predmet: Odpovedať s citátom  

Tevez to tiez kopol excelentne.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky AOL Instant Messenger MSN Messenger
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Šport Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3 ... , 16, 17, 18  Ďalšia
Strana 17 z 18

Prejdi na: