Kto vyhra Ligu majstrov?
-
P41NK1LL3R
Light Professional
Mne sa osobne najviac pacila Andersonova penalta, to bola fajna bomba
a tiez sa mi pacila Terryho
len sa mi pacilo jak uz tam Ballack skakal pred Terryho penaltou a uz sa chystal na radostny beh a nic z toho. Bohuzial pre mna je Chelsea strasne nesympticky klub a hraci este viac, nemam rad ani jednoho ( snad Stocha
)
Výkon ManU v druhom polčase bol otrasný...ale aj napriek ktomu som im držal palce,ale len do tej chvíle ked Ronaldo kopol penaltu.Akože obdivujem Ronalda a jeho schopnosti,ale ked vidím jeho pokutové kopy tak dostávam také nervy,že keby som bol rozhodcom tak ho sta de pošlem niekde do riedkej.
Chelsea hrali lepšie finále,ale šťastie im neprialo a občas to vyzeralo,že Michel nadržiava united.
Na záver už len asi tolko,že sme po dobrej sezéne v LM a dúfam,že budúca sezóna bude ešte lepšia.
Chelsea hrali lepšie finále,ale šťastie im neprialo a občas to vyzeralo,že Michel nadržiava united.
Na záver už len asi tolko,že sme po dobrej sezéne v LM a dúfam,že budúca sezóna bude ešte lepšia.
-
Vesper
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Viac som fandil ManUtd, ale proti Chelsea nemám nič preto mi bolo na konci dosť ľúto Terryho, ktorý inak hrá veľmi dobre a nebyť toho nešťastného pošmyknutia tak mohli nad hlavy pohár dvíhať práve hráči Chelsea. Ale keď si to tak zoberieme tak smola zaúradovala na oboch stranách kedže gól Lamparda bol tiež o tom, že sa šmyklo Van Der Sarovi. Čo sa penált týka tak teamy už hrali poriadne na istotu takže žiadne krásne kúsky možno okrem Ballacka a Hargreavesa