|
| Autor |
Správa |
Saq.utd Star

Stav:  Založený: 01.11.2004 Príspevky: 615
Zaslal: 22 Máj 2008, 10:28 Predmet: |
|
|
ešte teraz sa trasem jak pi*ka
ŠAMPIONI !!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
| Návrat hore |
|
 |
curious Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.04.2008 Príspevky: 288 Bydlisko: SomewhereOverTheRainbow Karma: 
|
Zaslal: 22 Máj 2008, 10:36 Predmet: |
|
|
ManU gratulejem
k tým penaltám(ako hovoril aj komentátor, že veľkí hráči sa zvyknú ukopnúť)
a to bolo v prípade ronalda, lebo od neho sa to očakávalo najviac, že premení a taktiež terryho, lebo ak by dal penaltu vyhrajú to (určite to museli byť neuveriteľné nervy)
červená pre drogbu, s tou absolútne súhlasím(nemám ho rád) a myslí si že je neveim čo. vždy tam niečo reklamoval(buď fauly,alebo outy,rohy...) a nakoniec facka vidičovi...mal štastie,že tam prišli iní hráči, lebo vidič by ho asi rozniesol(nedosť, že Drogba mu pred nedávnom vybil zuby).
ManU malo viac šťastia, ale penalty sú vždy o šťastí, ale myslím si že vyhral lepší tím
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Retne King

Stav:  Založený: 01.08.2004 Príspevky: 1897 Bydlisko: Fr:Toulouse, Sk:Cassovia Karma: 
|
Zaslal: 22 Máj 2008, 11:33 Predmet: |
|
|
No ja som vecer zaspal, bol som kusok chory, ale teraz som si to dopozeral, bez toho aby som vedel o vysledku. No dost so mnou hadzalo na penaltach, ale tak som radsej ze vyhralo ManU
|
|
| Návrat hore |
|
 |
wolodo Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.06.2006 Príspevky: 664 Bydlisko: Martin Karma: 
|
Zaslal: 22 Máj 2008, 12:37 Predmet: |
|
|
gratulujem ManU....
Zapas bol pekny nejake tie suboje som ocakval a tie 2 zlte karty od Michela to uz potom trosku ukludnili...
No cakal som ze sa este nieco zomelie ale skor by som povedal ze sa Drogba udrzi a vypyta si nejaky utok na seba- no zrejme nevydrzal a cervenu dostal pravom.
Vyhru si zasluzili obidva teamy... i ked som trochu viac dufal ze na konci bude stastnejsia Chelsea, nestalo sa tak.... co uz.... vyhral team s trosku vacsim stastim
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Peky05 Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.07.2007 Príspevky: 580 Bydlisko: KE Karma: 
|
Zaslal: 22 Máj 2008, 13:52 Predmet: |
|
|
vcera to podla mna bolo dobre finale.Som strasne rad ze to vyhrali United.Ked som videl ze Terry nedal penaltu tak som bol strasne scastny a ked nedal Anelka tak to sa neda ani opisat.
UNITED SU NAJ!!!
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Fero270 Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 28.09.2007 Príspevky: 319 Bydlisko: Martin Karma: 
|
Zaslal: 22 Máj 2008, 15:02 Predmet: |
|
|
no skoda ze sa Terrymu posmiklo...mohlo to byt fajn...Chelsea mohla vyhrat....ale futbal je uz raz taky..
|
|
| Návrat hore |
|
 |
P41NK1LL3R Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.03.2008 Príspevky: 393 Bydlisko: TS/BA Karma: 
|
Zaslal: 22 Máj 2008, 15:06 Predmet: |
|
|
Fantastické... double pre ManU deň po maturách...
Glory Glory Man United!...
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Drago Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.03.2006 Príspevky: 2229 Bydlisko: Apple positive Karma: 
|
Zaslal: 22 Máj 2008, 16:21 Predmet: |
|
|
Mne sa osobne najviac pacila Andersonova penalta, to bola fajna bomba a tiez sa mi pacila Terryho len sa mi pacilo jak uz tam Ballack skakal pred Terryho penaltou a uz sa chystal na radostny beh a nic z toho. Bohuzial pre mna je Chelsea strasne nesympticky klub a hraci este viac, nemam rad ani jednoho ( snad Stocha )
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Shamway Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.03.2007 Príspevky: 473 Bydlisko: mp_Kosice Karma: 
|
Zaslal: 22 Máj 2008, 16:32 Predmet: |
|
|
Pri penaltach som skoro infarkt chytil dokopy mi je aj jedno kto vyhral hlave ze ol pekny futbal s dramou az dokonca
BTW zaujimalo by ma ako sa teraz citi Terry
|
|
| Návrat hore |
|
 |
curious Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.04.2008 Príspevky: 288 Bydlisko: SomewhereOverTheRainbow Karma: 
|
Zaslal: 22 Máj 2008, 16:59 Predmet: |
|
|
| Shamway napísal: |
| zaujimalo by ma ako sa teraz citi Terry |
na p*ču
|
|
| Návrat hore |
|
 |
spike97 Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.11.2007 Príspevky: 514
Zaslal: 22 Máj 2008, 18:43 Predmet: |
|
|
Výkon ManU v druhom polčase bol otrasný...ale aj napriek ktomu som im držal palce,ale len do tej chvíle ked Ronaldo kopol penaltu.Akože obdivujem Ronalda a jeho schopnosti,ale ked vidím jeho pokutové kopy tak dostávam také nervy,že keby som bol rozhodcom tak ho sta de pošlem niekde do riedkej.
Chelsea hrali lepšie finále,ale šťastie im neprialo a občas to vyzeralo,že Michel nadržiava united.
Na záver už len asi tolko,že sme po dobrej sezéne v LM a dúfam,že budúca sezóna bude ešte lepšia.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Vesper Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 17.04.2006 Príspevky: 1513 Bydlisko: Praha/BB Karma: 
|
Zaslal: 23 Máj 2008, 0:36 Predmet: |
|
|
Viac som fandil ManUtd, ale proti Chelsea nemám nič preto mi bolo na konci dosť ľúto Terryho, ktorý inak hrá veľmi dobre a nebyť toho nešťastného pošmyknutia tak mohli nad hlavy pohár dvíhať práve hráči Chelsea. Ale keď si to tak zoberieme tak smola zaúradovala na oboch stranách kedže gól Lamparda bol tiež o tom, že sa šmyklo Van Der Sarovi. Čo sa penált týka tak teamy už hrali poriadne na istotu takže žiadne krásne kúsky možno okrem Ballacka a Hargreavesa
|
|
| Návrat hore |
|
 |
SSemteXX Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.10.2006 Príspevky: 1420 Bydlisko: CS GURU :D Karma: 
|
Zaslal: 23 Máj 2008, 13:22 Predmet: |
|
|
ManU..gratulujem,super.
a presne,curious komentátor to vystihol,tí najvacsí to vzdy vynechaju,a aj tak sa stalo ..
|
|
| Návrat hore |
|
 |
J10 Light Expert

Stav:  Založený: 22.01.2006 Príspevky: 46 Bydlisko: Pe Karma: 
|
Zaslal: 23 Máj 2008, 21:10 Predmet: |
|
|
| Velke sance boli na oboch stranach , aj vela stastia , ale bol som za ManU.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.04.2004 Príspevky: 14689 Bydlisko: Európa Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|