Kto vyhra Ligu majstrov?
No anglická liga,je už dobrý čas podla mňa najlepšia liga a sa na ňu aj najlepšie pozerá a z jedného roka na druhý sa to asi nezmení,len kedy nejaký Dubaiský šejk nakúpil hráčov elitnej 4 z PL do dubaiskej ligy.Steven666 napísal:no momentálne je naj anglická ale viete ako to je, o rok to mu už tak nemusí byť ...prajem si ale aby PL vydržala čo najdlhšie.
-
DanielDevil
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Arsenal Londýn - FC Liverpool-tu je to asi tazko povedat kto by mal postupit obe muzstva mozu je to najvyrovnanejsia dvojica
AS Rím - Manchester United-No tak dufam ze ma United nesklamu a prejdu bez vacsich problemov
Schalke 04 - FC Barcelona-Tu asi Barcelona aj ked v lige nehra velmi dobre tak by mali postupit ale Schalke mozu prekvapit
Fenerbahce Istanbul - Chelsea Londýn-Tu jednoznacne Chelsea
AS Rím - Manchester United-No tak dufam ze ma United nesklamu a prejdu bez vacsich problemov
Schalke 04 - FC Barcelona-Tu asi Barcelona aj ked v lige nehra velmi dobre tak by mali postupit ale Schalke mozu prekvapit
Fenerbahce Istanbul - Chelsea Londýn-Tu jednoznacne Chelsea
Najma tie Hlebove prihravky az na patke.hojko napísal:Peky05: Arsenal s Liverpoolom bude urcite zaujimavy zapas, viac verim Arsenalu a dufam, ze postupia, aj ked to bude tazke. Bojim sa, aby Arsenal neprehral na krasu, pretoze ich kombinacie v sestnastke su niekedy az privelmi komplikovane a zbytocne.
So zrebom som celkom spokojny, obaval som sa dvojic ako Arsenal Manchester, Arsenal Barcelona, alebo Manchester Barcelona.
Tipovat ale kto postupi bude tazke, Arsenal Liverpool tam je to 50:50, Roma bude chciet Manchestru vratit minulorocnu porazku, tam to tiez bude zaujimave.
Schalke su tiez velmi neprijemny a vzhladom na kolisave vykony Barcelony ich postupove sance su velmi realne. A v zapase medzi Chelsea a Fenerbachce to je asi najjednoznacnejsie.