|
|
|
| Autor |
Správa |
Filipito King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.06.2007 Príspevky: 1939 Bydlisko: Humenné Karma: 
|
Zaslal: 02 Máj 2008, 12:33 Predmet: |
|
|
| evee napísal: |
ano bol a napisal aj tuto hru akurat ze ta hra sa volal ako vysie je napisane Clive Barker´s Jericho a pre mna je to nedavno prejdena hra s nervami na konci a zaludkom kto vie kte....Pneubra Overtune  |
ta hra je podla serialu jericho? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Hulkm Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.11.2007 Príspevky: 717 Bydlisko: .:ZC&BB:. Karma: 
|
Zaslal: 02 Máj 2008, 13:07 Predmet: |
|
|
| Filipito napísal: |
| ta hra je podla serialu jericho? |
nie stym serialom by to nemalo mat nic asi....tu nieco z recenzie zo sectoru:
| Kód: |
| Jericho sa považuje za najstaršie mesto na svete. Prvé stopy po osídlení pochádzajú z roku 9850 p.n.l. ± 240 rokov. V starom zákone sa odkaz na toto miesto nachádza vyše sedemdesiat krát a tiež niekoľko krát v evanjeliách Marka, Matúša a Lukáša v Novom zákone. Je to miesto opradené povesťami, bájami a tajomstvom. Podstatné pre nás ale je, že sa tak volá naša jednotka siedmych skúsených bojovníkov, ktorí riešia paranormálne aktivity po celom svete. Prečo ich je práve sedem a prečo sa volajú Jericho Team však nemajú ani šajn. Čoskoro to ale zistia. |
a tu je link na celu recenziu [click]
hra bola riadna...velmi ma to nelakalo, ze tam budu vseliake blbosti behat a ze sa poserem za pc ale nestalo sa tak a presie lsom to na jedne dych |
|
| Návrat hore |
|
 |
Filipito King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.06.2007 Príspevky: 1939 Bydlisko: Humenné Karma: 
|
Zaslal: 02 Máj 2008, 13:11 Predmet: |
|
|
| Hulkm napísal: |
hra bola riadna...velmi ma to nelakalo, ze tam budu vseliake blbosti behat a ze sa poserem za pc ale nestalo sa tak a presie lsom to na jedne dych |
ako dlh ti trvalo kym si to presiel?? je to naozaj take kratke? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Hulkm Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.11.2007 Príspevky: 717 Bydlisko: .:ZC&BB:. Karma: 
|
Zaslal: 02 Máj 2008, 13:25 Predmet: |
|
|
| ako dlh ti trvalo kym si to presiel?? je to naozaj take kratke? |
tak to teda neviem...uz som to davnejsie hral....ale bavilo ma to riadne tak som to hral ked bol cas...neveim mozno tyzden po skole na intraku na nb alebo mozno dva  |
|
| Návrat hore |
|
 |
OBSIDIAN Amateur

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.05.2008 Príspevky: 18
Zaslal: 05 Máj 2008, 20:17 Predmet: |
|
|
| chcel som sa spitat ohladom FEAR je to fakt take strasidelne ako vsetci vravia ?? lebo asi si ju staihnem ale neviem ci sa mi to vobec oplati |
|
| Návrat hore |
|
 |
evee Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.10.2007 Príspevky: 410 Bydlisko: Co najdalej od skoly Karma: 
|
Zaslal: 05 Máj 2008, 20:22 Predmet: |
|
|
| ako dlh ti trvalo kym si to presiel?? je to naozaj take kratke? |
ja som to pred vcerom mmyslim presiel 2 raz a je to kratke dost.lenj e tam obcas zbytocnosti ako videa ktore sa nedaju odklepnut a pod. strasidelne to je asi 10%/100 ale je to zase dost dobre a hlavne graficky  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Šu-Do VIP

Stav:  Založený: 26.07.2006 Príspevky: 7920 Bydlisko: Australia <-!PB!-> Karma: 
|
Zaslal: 05 Máj 2008, 20:49 Predmet: |
|
|
| OBSIDIAN napísal: |
| chcel som sa spitat ohladom FEAR je to fakt take strasidelne ako vsetci vravia ?? lebo asi si ju staihnem ale neviem ci sa mi to vobec oplati |
ak ti ide o strasidelnost tak urcite nie.. nemozem suhlasit s ludmi ze je to najstrasidelnejsia hra.. je to vymakana fps s prvkami takej strasidelnejsej atmosfery.. ale jednoznacne ti odporucam Condemned: Criminal Origins.. je to od tvorcov fearu a to je uz ina kava.. alebo call of cthulhu |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|