ja som to pred vcerom mmyslim presiel 2 raz a je to kratke dost.lenj e tam obcas zbytocnosti ako videa ktore sa nedaju odklepnut a pod. strasidelne to je asi 10%/100 ale je to zase dost dobre a hlavne grafickyFilipito napísal:ako dlh ti trvalo kym si to presiel?? je to naozaj take kratke?
Ktorá hra je podla vás najstrašidelnejšia ???
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
ak ti ide o strasidelnost tak urcite nie.. nemozem suhlasit s ludmi ze je to najstrasidelnejsia hra.. je to vymakana fps s prvkami takej strasidelnejsej atmosfery.. ale jednoznacne ti odporucam Condemned: Criminal Origins.. je to od tvorcov fearu a to je uz ina kava.. alebo call of cthulhuOBSIDIAN napísal:chcel som sa spitat ohladom FEAR je to fakt take strasidelne ako vsetci vravia ?? lebo asi si ju staihnem ale neviem ci sa mi to vobec oplati
-
Royalflush
Guru wannabe
Quake 4 [cast ked ma menily na Stroga
]
Silent Hill 4 [to je take psycho
som mal divny pocit ked je zavrety z nicoho nic v dome a tie prisery
]
Resident Evil 3 [ked som bol mensi tak som bol posrany ked dosiel nemesis , taka strasne divna hudba a povedal ''STARS''
]
Gears of War [ale len vtedy ked som 1x bojoval z bersekerkou
ale nieze strach ale tiez taky divny pocit ked ja stojim ona tam pri mne chodi odrazu sa otoci , rozbehne sa a som v pi*i
]
Call of Cthulhu [no comment ... nehral som to dlho lebo v jednej misii sa mi to poje**** a bola cela cierna obrazovka ~chyba hry~ ale ked som musel byt tajni ... idem po tichu a odrazu spoza mna ''HEY'' otocim sa a stary dedko zo zbranou je*
alebo ked som isiel cez stary obchod a tam odjebane casti tela ... alebo ked som bol v jednom dome a tam dievca bolo idem nizsie odrazu pocujem buchot idem hore , derava stena sama krv dievca nikde
]
to je vsetko
Silent Hill 4 [to je take psycho
Resident Evil 3 [ked som bol mensi tak som bol posrany ked dosiel nemesis , taka strasne divna hudba a povedal ''STARS''
Gears of War [ale len vtedy ked som 1x bojoval z bersekerkou
Call of Cthulhu [no comment ... nehral som to dlho lebo v jednej misii sa mi to poje**** a bola cela cierna obrazovka ~chyba hry~ ale ked som musel byt tajni ... idem po tichu a odrazu spoza mna ''HEY'' otocim sa a stary dedko zo zbranou je*
to je vsetko
-
transparenec
Novice
No asi the best je The Suffering no strach to hrat, odporucujem, potom asi doom 3 hlavne ked som to hraval vecer, FEAR len niektore momentky s Almou a Paxtonom a ten Condemned som hral akoze uz po vsetkych tych hororovkach a nejako mi to take hrozne nepripadalo aspon ten zaciatok musim dat znovu a dokoncit
a ten HL2 jj presne ta pasaz strasne hnusna, na Silent Hill a Instinct si pochvilke zvyknete a Far Cry len niekde taky strachbudiaci a za zmienku by mohlo stat mozno aj You Are Empty.
-
guess.whoo
Redeemer
-
Royalflush
Guru wannabe
Bioshock v menu som sa bal ze som horko tazko klikol na new game tak sa mi ruka triasla ani som z tej ponorky ci co to je nevistupil tak som sa bal
A iba jeden moment v gothic 1 ale to som len sa nudil som naistaloval po dlahom case a ked som si tak vykracoval polese tak namna vyskocila krvava mucha ze som infarkt skoro dostal
A iba jeden moment v gothic 1 ale to som len sa nudil som naistaloval po dlahom case a ked som si tak vykracoval polese tak namna vyskocila krvava mucha ze som infarkt skoro dostal
jedina hra bola vcelku strasidelna... penumbra tusim, ze sa to volalo. Trochu starsie uz, ale o to viac strasidelne..., cely cas len mrtva atmosfera a clovek furt nieco ocakaval a nic sa nedialo..., a potom uz ked bol trosku ukludneny, tak to zrazu prislo
fakt super. Pri prvom savovani po prvom vysokovani som to radsej hned vypol, aby som to predychal 
-
Thief211
Light Star
hej hej to bolo brutalne jak mi tam pilili tie nohyRoyalflush napísal:Quake 4 [cast ked ma menily na Stroga]
-
Royalflush
Guru wannabe
Tak toto som pisal dost davno a odvtedy som hral aj ine hry:Royalflush napísal:Quake 4 [cast ked ma menily na Stroga]
Silent Hill 4 [to je take psychosom mal divny pocit ked je zavrety z nicoho nic v dome a tie prisery
]
Resident Evil 3 [ked som bol mensi tak som bol posrany ked dosiel nemesis , taka strasne divna hudba a povedal ''STARS'']
Gears of War [ale len vtedy ked som 1x bojoval z bersekerkouale nieze strach ale tiez taky divny pocit ked ja stojim ona tam pri mne chodi odrazu sa otoci , rozbehne sa a som v pi*i
]
Call of Cthulhu [no comment ... nehral som to dlho lebo v jednej misii sa mi to poje**** a bola cela cierna obrazovka ~chyba hry~ ale ked som musel byt tajni ... idem po tichu a odrazu spoza mna ''HEY'' otocim sa a stary dedko zo zbranou je*alebo ked som isiel cez stary obchod a tam odjebane casti tela ... alebo ked som bol v jednom dome a tam dievca bolo idem nizsie odrazu pocujem buchot idem hore , derava stena sama krv dievca nikde
]
- Deadspace: Jednoznacne n.1, vela krat ma slak trafil. Ale najviac asi ked som bol este v tych nizsich podlaziach (niekde pri zaciatku) - isiel som vytahom a on bol taky, ze mal medzeri takze bolo z neho vidiet von, a ako som uz skoro zastavil, tak som videl ako bezi k vytahu mutant (dost rychlo) a vtedy som sa zacal uplne bat.. vytah zastavil, otvorili sa dvere a uz som len videl ako skace na mna - najhorsi moment z hry.
- Bioshock: Celkovo to strasidelne neni, ale miestami hej.
- Riddick: Escape from butcher bay: Pri zaciatku, ako som usiel z väzenia (skocil som do tej diery, ci co to je), tak tam boli taki, ako keby mutanti - v tejto pasazi som sa zasekol a dalej to nehral, pretoze sa mi vybila baterka a vzdy ked prichadzali mutanti tak som sa isiel posrat - tma, nic nevidim, idem, a zrazu oproti mne nechutna postava, tam mam hladat cestu dalej? No dakujem pekne.