Ehm dobre stara vykopavka, ale to bolo za cias ked som bol este maly, a predsalen male deti vnimaju strach citlivejsie ako dospele kone... .. hra sa volala tusim Chasm: The Rift ... ked tam zarucala kdesi za piatimi rohmi nejaka mumia - ja som tu hru radsej vypol
z tych novodobych... zial silent hill 4 ma nechytil hned od zaciatku tak neviem posudit.. a hry v style ako doom3 alebo fear akosi neuznavam... - su tam pasaze kedy sa clovek zlakne az ho mykne, ale laknutie a strach su dva pojmy - laknem sa aj v CS a to este neznamena ze sa bojim
tak garantujem vam ze sa zlaknete ked si zahrate hru Resident Evil:3 nemesis . som sa raz skoro posr4l ,ked som hru hral na sluchatkach isiel som po takej ulicke uplne ticho a znicoho nic bum tresk rozbylo sa okno a spustila sa fakt strasidelna hudba a vsade zombici a vrany . v hre je mrte takychto scen jeto podlamna najstrasidelnejsia hra nasvete .
Lord_3D napísal:ja také hry neznašam hrať, lebo sa furt zlaknem jak pako , inak nechel by som sa zľaknuť jak slavo, potom by som to nerozchodil tak skoro
preco prave taketo hry su prave nato aby sa ludia zlakli uz sa tesim ked
vyjde na comp evil 4 to bude parada .
No tento typ hier moc nemusim ale poslednu co som tejto tematiky hral bola F.E.A.R . Nemam take hry rad pretoze ju okamzite vypnem a nasleduje odinstalovanie.
Voloda737 napísal:Ja som mal zimomriavky na chrbte pri Condemned: Criminal Origins a Silent Hille 4
chlapce... s tymto s tebou suhlasim... predchvilkou som si stiahol Condemned: Criminal Origins a tomu sa hovori NAJstrasidelnejsia hra... a to som ju hral iba 10 minut teda hned na zaciatku ma miklo aspon 5x a tep bol dost silny je to od tvorcov FEARu takze ma to nieco do seba
pekny screenshot z hry... ale iba zo zaciatku bo som to nehral dlho
Šu-Do napísal:chlapce... s tymto s tebou suhlasim... predchvilkou som si stiahol Condemned: Criminal Origins a tomu sa hovori NAJstrasidelnejsia hra... a to som ju hral iba 10 minut teda hned na zaciatku ma miklo aspon 5x a tep bol dost silny je to od tvorcov FEARu takze ma to nieco do seba
Tak to si počkaj na neskorší postup v hre Tam je to ešte hustejšie. Aspoň ja som už párkrát radšej prestal hrať inak by som sa asi pos*al...
Voloda737 napísal: Tak to si počkaj na neskorší postup v hre Tam je to ešte hustejšie. Aspoň ja som už párkrát radšej prestal hrať inak by som sa asi pos*al...
heh... tak uz som to zistil... uz som presiel to metro a som v dalsom baraku.. nejaky obchodny dom... (akurat v tej hre nehapem odkial sa tam beru tie zrúdi... ty skaredy co vyzeraju ako mutanti nejaky) je to perfektna hra.. hrozne sa mi paci
moje naj su asi: serie silent hill a resident evil tam som sa bal vzdy a fear mal tiez riadnu atmosferu a na Condemned: Criminal Origins uz zas nebudem mat cas . skoda lebo co som cital tak to vyzeralo byt este lepsie ako fear.
buk0 napísal:moje naj su asi: serie silent hill a resident evil tam som sa bal vzdy a fear mal tiez riadnu atmosferu a na Condemned: Criminal Origins uz zas nebudem mat cas . skoda lebo co som cital tak to vyzeralo byt este lepsie ako fear.
fear je dobra akcna hra... condemned je dobra bubulácka hra.. strasidelna jak hovado..