Ktorá hra je podla vás najstrašidelnejšia ???

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Voloda737
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Voloda737 »

Šu-Do napísal:chlapce... s tymto s tebou suhlasim... predchvilkou som si stiahol Condemned: Criminal Origins a tomu sa hovori NAJstrasidelnejsia hra... a to som ju hral iba 10 minut teda hned na zaciatku ma miklo aspon 5x a tep bol dost silny :lol: je to od tvorcov FEARu takze ma to nieco do seba :)
:D Tak to si počkaj na neskorší postup v hre :wink: Tam je to ešte hustejšie. Aspoň ja som už párkrát radšej prestal hrať inak by som sa asi pos*al... :roll:
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

Voloda737 napísal::D Tak to si počkaj na neskorší postup v hre :wink: Tam je to ešte hustejšie. Aspoň ja som už párkrát radšej prestal hrať inak by som sa asi pos*al... :roll:
heh... tak uz som to zistil... uz som presiel to metro a som v dalsom baraku.. nejaky obchodny dom... (akurat v tej hre nehapem odkial sa tam beru tie zrúdi... ty skaredy co vyzeraju ako mutanti nejaky) je to perfektna hra.. hrozne sa mi paci :oops:
buk0
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa buk0 »

moje naj su asi: serie silent hill a resident evil tam som sa bal vzdy a fear mal tiez riadnu atmosferu a na Condemned: Criminal Origins uz zas nebudem mat cas :x . skoda lebo co som cital tak to vyzeralo byt este lepsie ako fear.
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

buk0 napísal:moje naj su asi: serie silent hill a resident evil tam som sa bal vzdy a fear mal tiez riadnu atmosferu a na Condemned: Criminal Origins uz zas nebudem mat cas :x . skoda lebo co som cital tak to vyzeralo byt este lepsie ako fear.
fear je dobra akcna hra... condemned je dobra bubulácka hra.. strasidelna jak hovado.. :D
bart1234
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bart1234 »

Suffering 1 bol fak cool a este Doom 3
samploom
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa samploom »

AVP za marinaka, obtiaznost high, tma v izbe, zvuk naplno. A prazdny zasobnik :D
bart1234
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bart1234 »

samploom napísal:AVP za marinaka, obtiaznost high, tma v izbe, zvuk naplno. A prazdny zasobnik :D
jj za marinaka to bolo :cry:
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

je to FEAR bolo to veľmi pozde v noci a bol som sfajčený .. spadol som zo stoličky tak som sa zlakol dddd
Lomenia
Spammer
Spammer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lomenia »

No Serious Sam je dosť strašidelná pre menšie deti :D
c.a.r.n.e.
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa c.a.r.n.e. »

triple napísal:je to FEAR bolo to veľmi pozde v noci a bol som sfajčený .. spadol som zo stoličky tak som sa zlakol dddd
a preto som to radsej nikdy nehral v takom stave ako ty :lol:
atlox napísal:1. F.E.A.R
2. Riddick
3. Doom 3
4. The Sims :lol:
co si sa bal ked prisiel zlodej? :lol: vtedy bola taka strasidelna hudba tusim...

inak premna asi FEAR a parkrat som sa zlakol aj vo FarCry ked na mna necakane nejaky mutany vyskocil...a ked som bol maly tak som sa lakal aj pri Quake1 ked tam boli tie psy :cry:
evee
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa evee »

u mna je to FEAR
doom 3
land of dead :wink:
puccik
Star
Star

Príspevok od používateľa puccik »

resident evil 3 az mi zridlo ked som to hral vecer :D

a este ktomu aj na ciernobielej obrazovke
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blitzkrieg »

teraz som sa zlakol naposledy pri hre World of warcraft ked dojdete do netherstormu a Area 52 ked prejdete dvermy tak zacnu ohnostroje a za vami sa spravi ziara, no v tom momente bolo asi 04:00 hodin a vsade ticho a ked to potom buchlo tak som zlomil kolecko na stolicke, ale k mojim najstasidelnejsim hram patri asi fear pridam video v ktorom su zachytene dobre casti z hry :)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

FEAR bol fajn, parkrat ma pri nom mrazilo, ale urcite som tu uz niekde spominal Clive Barker's undying. Tam som mal mraz na chrbte pri kazdom stretnuti s duchmi. Bohuzial hra nebola az taka chytlava a nedohral som ju :(
Teraz mam pripraveny Condemned, dufam, ze mi vyjde cas po pisomkach a pekne si ju uzijem :)
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

GothaR napísal:FEAR bol fajn, parkrat ma pri nom mrazilo, ale urcite som tu uz niekde spominal Clive Barker's undying. Tam som mal mraz na chrbte pri kazdom stretnuti s duchmi. Bohuzial hra nebola az taka chytlava a nedohral som ju :(
Teraz mam pripraveny Condemned, dufam, ze mi vyjde cas po pisomkach a pekne si ju uzijem :)
ajaj... Condemned: Criminal Origins... je pekna straspytel hra... od tvorcov fearu ale ovela strasidelnejsie... pretoze pohybujes sa pomaly a vlastne bojujes len zoci voci...
ja som mal jednu "misiu" v takom starom dome.. a v pivnici behali tie zrúdy no ale ani za kkt som nevedel co tam mam urobit... celkovo som sa aj bal i ked som vedel ze tam nic neni... proste efekty ako su aj napriklad tie ze buchaju okna burka vonku... suchotanie.. proste fasa atmosfera :)
sak viď :D

a tu som sa zlakol aj minutu potom ako som to isiel.. pretoze som si to loadol aby som si to mohol nahrat :D
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

jo veľmo vážne kápo vyzeral dddd. dúfam že ja takto nevyzerám ked dačo hrám dddd
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

F.E.AR,a cakam konecne na ten nEW dataDISK...pondelok by mi mal dojst,mimochodom,aj Condemned bol dost strasidelny :)
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

priznam sa, doteraz mam porblemy pri hre System shock 2, vseobecne take survival horory velmi nemusim :cry:
evee
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa evee »

ja som sa najviac bal pri FEAR-ovi ked som to vecer hral tak som dohral a bol som v p*ci!inak hra pri ktorej som sa nikdy v zdivote nezlakol a mala horrorovu atmosferu je Clive Baker Jericho.to som hraval tak o polnoci a nikdy som sa nebal a ked som isiel spat este som sa na to sm :!: al
matasak
Light Expert
Light Expert

Alien VS Predator

Príspevok od používateľa matasak »

Alien VS Predator 2 jednoznačne fear to ma nejak nevzrušovalo asi ten Alien VS Predator sa mi zdal celkom dobre vecer len sluchatka a konec skoro som sa ........ zlakol :D
Napísať odpoveď