|
|
|
| Autor |
Správa |
Kubiak215 Light Expert

Stav:  Založený: 16.04.2005 Príspevky: 64
Zaslal: 22 Feb 2008, 11:58 Predmet: |
|
|
Alien vs. Predator 1,2  |
|
| Návrat hore |
|
 |
L.A.M.E Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.01.2008 Príspevky: 121 Bydlisko: B4NsK4 ByStR!C4 Karma: 
|
Zaslal: 22 Feb 2008, 13:03 Predmet: |
|
|
| S.T.A.L.K.E.R , DOOM 3 , F.E.A.R |
|
| Návrat hore |
|
 |
tomek00 Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.12.2006 Príspevky: 784 Bydlisko: Sásová, štvrť v BB :) Karma: 
|
Zaslal: 22 Feb 2008, 13:55 Predmet: |
|
|
| F.E.A.R. a AvP |
|
| Návrat hore |
|
 |
Hulkm Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.11.2007 Príspevky: 758 Bydlisko: .:ZC&BB:. Karma: 
|
Zaslal: 22 Feb 2008, 15:38 Predmet: |
|
|
moja naj hra je urcite doom 3....to sa jednoducho nedalo vela hrat za den a hlavne nie vecer...ani som to nedohral po jednom incidente na wc....prezeram kabinky z prava do lava, nikde nic posledna iba tma tak vytahujem baterku a akurat ked som ju zapol vyskocila po mne dvojhlave hovedo a ja som sa skoro po*ral, zacal som ho mlatit baterkou kym som si uvedomil a som prepol na brokovnicu a dal head shot(kto by nedal s pol metra)...ulozil a vypol a od tedy nezapol.
iny pripad je jericho ktory som ani nechcel hrat lebo sa budem bat ale ked som to zohnal a zapol tak som za tym sedel kym som to nepresiel velmi ma to bavilo  |
|
| Návrat hore |
|
 |
miki690 Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.10.2005 Príspevky: 1002 Bydlisko: PPV Karma: 
|
Zaslal: 22 Feb 2008, 17:45 Predmet: |
|
|
Ja som zo strasidelnych hier hral len Bio-shock a mal som dost ... ked som pozeral ako to kamos hra, stale mal malo nabojov strielal ovela viac ako tebalo a tak, tak som to nechapal ... potom som tu hru zacal hrat aj ja a uz som pochopil, ze ked z poza rohu vyskoci zombik (or what) tak je problem nevystrielat donho zasobnik aj ked zdochne po prvej rane ... hral som to dokopy asi 2 hodiny a nemal som na to nervy, cize ak existuje nejaka hra co je strasidelnejsia tak ju urcite nechcem hrat  |
|
| Návrat hore |
|
 |
2Pacaveli Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.06.2006 Príspevky: 3244 Bydlisko: DeathRow Records Karma: 
|
Zaslal: 22 Feb 2008, 17:59 Predmet: |
|
|
ja teraz hry nehram vobec, ale niekedy som este hral Return To Castle Wolfenstein a ked som bol v tych katakombach, tak som mal dost ale to bolo davnejsie... |
|
| Návrat hore |
|
 |
inflater Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 28.03.2007 Príspevky: 280 Bydlisko: Púchov, Slovakia Karma: 
|
Zaslal: 23 Feb 2008, 19:38 Predmet: |
|
|
stary dobry rtcw
ale nejak nemam zaludok na stalkra v misii agropom underground... tam tie kanaly a co jak tam nejaka pseudo-clovek-prisera vyskoci z tmy?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Gangy Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.11.2004 Príspevky: 2544 Bydlisko: Žiaľ nad Hrobom Karma: 
|
Zaslal: 23 Feb 2008, 20:31 Predmet: |
|
|
| Call Of Cthulhu: Dark Corners Of the Earth |
|
| Návrat hore |
|
 |
Eru Medium Star

Stav:  Založený: 15.05.2006 Príspevky: 478 Bydlisko: uvidí sa ráno Karma: 
|
Zaslal: 24 Feb 2008, 14:30 Predmet: |
|
|
nemam rad tento typ hier... jedine co som skusal bol doom 3 ale ten som vypol po 15 minutach a potom radsej aj vymazal aby na mna nieco nevyskocilo z harddisku ci co ale pozeral som videa na ten condemned a asi to stiahnem vyzera to dobre. imho aj max payne 1 dokazal byt dost strasidelny hlavne v sne c. 1... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Hannibal Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.04.2007 Príspevky: 152 Bydlisko: Martin Karma: 
|
Zaslal: 25 Feb 2008, 1:33 Predmet: |
|
|
| Gangy napísal: |
| Call Of Cthulhu: Dark Corners Of the Earth |
jj som za....to je podla mna naj ... |
|
| Návrat hore |
|
 |
KoCi King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 19.01.2006 Príspevky: 1875 Bydlisko: BA Karma: 
|
Zaslal: 25 Feb 2008, 3:18 Predmet: |
|
|
a ja rozmyslam ze co mi z hier chyba... vsetko same dobrodruzstva, rozpravkove pribehy, happyendy, rozlahle pestrofarebne krajiny... Dalo by sa povedat ze si doprajem z kazdeho rozku trosku a ono - chyba mi prave onen strach, nieco co mi navodi ozaj bezkonkurencnu atmosferu. Hra ktoru budem hrat priam s odporom co ma zase caka, ale napriek tomu sa od nej nebudem vediet odtrhnut, lebo chcem vidiet co ma caka. Ale obavam sa, ze hru, pri ktorej si naseriem do gati, tak skoro nebudem mat moznost hrat.
Ano padli tu rozne atmosfericky solidne kusky, medzi nimi aj spominany bioshock, ale stale to nebolo hranie hororu ale dobrodruzstva. Asi by som mal skusit to Call of Cthullu..
Btw mnohi vyvojari k "hororovym" hram pristupuju stylom - vypustime na hraca nejaku znetvorenu odolnu obludu, dame mu malo municie.. A hrac poser sa. Nie dakujem, take hry nenavodili u mna pocit strachu, ale agresie - uninstall (doom3, quake4, f.e.a.r. [aj ked ten nebol o tych odolnych obludach ale nieco mi tam vadilo - obycajne proste fps]) |
|
| Návrat hore |
|
 |
Šu-Do VIP

Stav:  Založený: 26.07.2006 Príspevky: 8241 Bydlisko: Australia <-!PB!-> Karma: 
|
Zaslal: 25 Feb 2008, 4:55 Predmet: |
|
|
KoCi
tak skus Condemned: Criminal Origins... to je uz pecka... nie su tam nejake brutal monstra.. ale ludia väcsinou bezdomovci a lumpy... no ale neskor su tam nejake priserky... ale atmosfera hry je jedinecna..
druha najstrasidelnejsia hra aku som kedy hral |
|
| Návrat hore |
|
 |
Motion Blur Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.01.2008 Príspevky: 93 Bydlisko: -NITRA- Karma: 
|
Zaslal: 27 Feb 2008, 14:02 Predmet: |
|
|
F.E.A.R. len ked som to hral prvy krat,potom uz nie.
A este DOOM3.Lebo je tam strasna tma a sami zombikovia.Tich neznasam.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Slayter Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 28.01.2006 Príspevky: 990 Bydlisko: Bratislava; Vek: 17 Karma: 
|
Zaslal: 27 Feb 2008, 15:32 Predmet: |
|
|
Half - Life 2 (hlavne level "We don't go to Ravenholm)
Far Cry (od priserok to islo dole vodou)
F.E.A.R (no comment)
PREY |
|
| Návrat hore |
|
 |
KiLLaBee Novice

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.02.2008 Príspevky: 6
Zaslal: 28 Feb 2008, 12:38 Predmet: |
|
|
No ja som sa bal v hrach 1. F.E.A.R
2. Cold Fear
3. Trošku Half life 2
4. Doom
a to je asi tak všetko |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|