Ktorá hra je podla vás najstrašidelnejšia ???
a ja rozmyslam ze co mi z hier chyba... vsetko same dobrodruzstva, rozpravkove pribehy, happyendy, rozlahle pestrofarebne krajiny... Dalo by sa povedat ze si doprajem z kazdeho rozku trosku a ono - chyba mi prave onen strach, nieco co mi navodi ozaj bezkonkurencnu atmosferu. Hra ktoru budem hrat priam s odporom co ma zase caka, ale napriek tomu sa od nej nebudem vediet odtrhnut, lebo chcem vidiet co ma caka. Ale obavam sa, ze hru, pri ktorej si naseriem do gati, tak skoro nebudem mat moznost hrat.
Ano padli tu rozne atmosfericky solidne kusky, medzi nimi aj spominany bioshock, ale stale to nebolo hranie hororu ale dobrodruzstva. Asi by som mal skusit to Call of Cthullu..
Btw mnohi vyvojari k "hororovym" hram pristupuju stylom - vypustime na hraca nejaku znetvorenu odolnu obludu, dame mu malo municie.. A hrac poser sa. Nie dakujem, take hry nenavodili u mna pocit strachu, ale agresie - uninstall (doom3, quake4, f.e.a.r. [aj ked ten nebol o tych odolnych obludach ale nieco mi tam vadilo - obycajne proste fps])
Ano padli tu rozne atmosfericky solidne kusky, medzi nimi aj spominany bioshock, ale stale to nebolo hranie hororu ale dobrodruzstva. Asi by som mal skusit to Call of Cthullu..
Btw mnohi vyvojari k "hororovym" hram pristupuju stylom - vypustime na hraca nejaku znetvorenu odolnu obludu, dame mu malo municie.. A hrac poser sa. Nie dakujem, take hry nenavodili u mna pocit strachu, ale agresie - uninstall (doom3, quake4, f.e.a.r. [aj ked ten nebol o tych odolnych obludach ale nieco mi tam vadilo - obycajne proste fps])
-
Motion Blur
Zablokovaný
Napriklad taky Jericho bol zaujimavy ale ziadna hra ma nedokazala udrzat v tom stave strachu po par minutach vzitia sa do ovladania to zacne
rozpolene tela lietaju vzduchom a uz sa nebojim
samozrejme ze ma strehne ked vybehne niekdo z poza rohu ale to neni strach skor moment prekvapenia par sekund potom uz sa vala dakde vo vlastnej stave 
-
Sokolik969
Medium Expert
-
lekoklatik
VIP
Hmm... Az tak hororove to nebolo... I ked atmosfera bola uzasna pretoze kto nevidel film, alebo necital knihu, alebo nepocul skladbu od Metallici tak vtedy niekto nepochopi tu hru... Kazdopadne skveli pribeh so stipkou hororu... Pre niekoho riadnou kopou hororuGangy napísal:Rozhodne, kto to nehral nema o tom co je to prava hororova hra ani ponatia.
-
olololwtfomg
Expert
- Kontaktovať používateľa: