|
| Ktoreho politika oblubujete? (stotoznujete sa s jeho s nazormi atd.) |
| Dzurinda |
|
11% |
[ 25 ] |
| Fico |
|
14% |
[ 32 ] |
| Bugar |
|
8% |
[ 18 ] |
| Sevc |
|
1% |
[ 3 ] |
| Meciar |
|
4% |
[ 11 ] |
| Slota |
|
36% |
[ 81 ] |
| Hrusovsky |
|
2% |
[ 6 ] |
| Ineho |
|
20% |
[ 46 ] |
|
| Celkom hlasov : 222 |
|
| Autor |
Správa |
Rubiki Star

Stav:  Založený: 03.03.2005 Príspevky: 543
Zaslal: 08 Jún 2005, 20:55 Predmet: |
|
|
| ikovan napísal: |
Dajem temu resp. hlasovanie za politické strany... nech vieme ako pc maniaci a mi vsetci sietovaní volíme...
A k tomu Jankovi .. mna nezaujima jeho sukromný život mna zaujima čo dokaze spravit pre spoločnost |
No jeho riesenia su dost extremne, ale treba povedat ze mozno by aj nieco dokazal spravit, ale mozno by to bolo este horsie  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Holubar Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.02.2005 Príspevky: 2827 Bydlisko: antiSHEEP klub Karma: 
|
Zaslal: 08 Jún 2005, 21:41 Predmet: |
|
|
Sergej Kozlik  |
|
| Návrat hore |
|
 |
snipah Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.03.2005 Príspevky: 78 Bydlisko: v praci Karma: 
|
Zaslal: 08 Jún 2005, 21:44 Predmet: |
|
|
Nieco k nasej politike:
| Citácia: |
Moc ma snahu korumpovat a absolutna moc korumpuje absolutne.
Skoda, ze vsetci, ktori vedia riadit stat su prilis zamestnani riadenim taxikov a strihanim vlasov.
Podaktori statnici sposobia ludstvu trochu radosti iba svojou smrtou.
Vsetky zvierata su si rovne, ale prasata su si rovnejsie.
Panov uz niet, len zbojnici ostali.
Nezalezi na tom, za koho hlasujete, vlada vznikne vzdy.
|
No co dodat: Historia mater sapiencie
Jergus Lapin  |
|
| Návrat hore |
|
 |
drakeman Guru

Stav:  Založený: 29.11.2004 Príspevky: 2516 Bydlisko: Slovakia Karma: 
|
Zaslal: 08 Jún 2005, 21:49 Predmet: |
|
|
som rad ze moj a kamarat vsetkych ciganov a madarov vyhrava ja by som ho dal aj z prezidenta  |
|
| Návrat hore |
|
 |
slide Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.10.2004 Príspevky: 663 Bydlisko: Martin-Sever Karma: 
|
Zaslal: 08 Jún 2005, 21:49 Predmet: |
|
|
Slota
Humorista  |
|
| Návrat hore |
|
 |
deblasco Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 17.05.2005 Príspevky: 2717
Zaslal: 08 Jún 2005, 21:54 Predmet: |
|
|
| neznasam politikov a pravnikov... |
|
| Návrat hore |
|
 |
drakeman Guru

Stav:  Založený: 29.11.2004 Príspevky: 2516 Bydlisko: Slovakia Karma: 
|
Zaslal: 08 Jún 2005, 21:56 Predmet: |
|
|
| deblasco napísal: |
| neznasam politikov a pravnikov... |
ja tiezm ale slota vynimka  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Les King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.01.2005 Príspevky: 1675
Zaslal: 08 Jún 2005, 22:24 Predmet: |
|
|
| drakeman napísal: |
som rad ze moj a kamarat vsetkych ciganov a madarov vyhrava ja by som ho dal aj z prezidenta  |
Mas pravdu. Slovensko si ho zaslusi ! Aky narod, take hlasovanie... A to myslim smrtelne vazne. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Les King

Zaslal: 08 Jún 2005, 22:25 Predmet: |
|
|
| Ja som hlasoval za Bugara. On jediny ma este stale triezve nazory a plne sa s nim stotoznujem. |
|
| Návrat hore |
|
 |
MS FRANKY King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.01.2005 Príspevky: 1847 Bydlisko: Stromwind-druha budova vľ Karma: 
|
Zaslal: 08 Jún 2005, 23:30 Predmet: |
|
|
| Les napísal: |
| Ja som hlasoval za Bugara. On jediny ma este stale triezve nazory a plne sa s nim stotoznujem. |
Triezve názory tipu: Pripojíme Slovensko k maďarsku? Alebo prečo by nemohla vládnuť strana národnostnej menšiny? Videl si v maďarskom parlamente slovenskú stranu? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Joker VIP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.09.2004 Príspevky: 1359 Bydlisko: Christiania Karma: 
|
Zaslal: 08 Jún 2005, 23:33 Predmet: |
|
|
| slide napísal: |
Slota
Humorista  |
JJ Ujo Slota |
|
| Návrat hore |
|
 |
Les King

Zaslal: 09 Jún 2005, 0:39 Predmet: |
|
|
| MS FRANKY napísal: |
Triezve názory tipu: Pripojíme Slovensko k maďarsku? Alebo prečo by nemohla vládnuť strana národnostnej menšiny? Videl si v maďarskom parlamente slovenskú stranu? |
To tvrdi len pán Slovenska v Ziline... |
|
| Návrat hore |
|
 |
q-parser VIP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.12.2004 Príspevky: 1383 Bydlisko: /dev/null Karma: 
|
Zaslal: 09 Jún 2005, 0:59 Predmet: |
|
|
Musim sa priklonit k nazoru MS Frankyho. Dost mi vadi, ze mame madarov v parlamente. Neviem o ziadnom pripade, ze by narodnostna mensina mala vlastnu stranu v parlamente. Podla mna je dost smutne ze SMK je tretia najsilnejsia strana na Slovensku. To je skratka vrchol. Ja nechapem kto im dava tie hlasy??? To bude asi tym, ze Madari uz maju podchytene cele juzne Slovensko! |
|
| Návrat hore |
|
 |
MS FRANKY King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.01.2005 Príspevky: 1847 Bydlisko: Stromwind-druha budova vľ Karma: 
|
Zaslal: 09 Jún 2005, 1:19 Predmet: |
|
|
| q-parser napísal: |
Musim sa priklonit k nazoru MS Frankyho. Dost mi vadi, ze mame madarov v parlamente. Neviem o ziadnom pripade, ze by narodnostna mensina mala vlastnu stranu v parlamente. Podla mna je dost smutne ze SMK je tretia najsilnejsia strana na Slovensku. To je skratka vrchol. Ja nechapem kto im dava tie hlasy??? To bude asi tym, ze Madari uz maju podchytene cele juzne Slovensko! |
Nie to bude asi tím že každý maďar na slovensku volí SMK lebo jeho mama volí SMK jeho otec volí SMK. Preto má SMK na Slovensku tích stálich najmenej 20% - 30%. Preto by podla mňa skutočný Slovák nemal voliť SMK! |
|
| Návrat hore |
|
 |
t0m4s3 Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.06.2004 Príspevky: 14097 Bydlisko: Martin SR, Brno CZE Karma: 
|
Zaslal: 09 Jún 2005, 2:12 Predmet: |
|
|
| zase neprehanaj. SMK nikdy nemala cez 10% ani len preferencie a je to dane presne poctom Madarov zijucich na Slovensku co je cca. tych 10% |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|