Obsah fóra www.hojko.com
Aukro.sk
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Kupa basketbalovej lopty
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Šport Choď na stránku 1, 2  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
Drago
Guru wannabe
Guru wannabe

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 10.03.2006

PríspevokZaslal: 16 Apr 2007, 15:21    Predmet: Kupa basketbalovej lopty Odpovedať s citátom  

Ocujte ludia, co hravate basket, kde ste kupili loptu...myslim nejaky onlineshop a samozrejme nechcem nejaky blby gumak z Tesca, chcem normalne peknu kozenu loptu...ak viete kde a ako tak pls sa ozvite tu
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
kukiak
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 24.05.2005

PríspevokZaslal: 16 Apr 2007, 17:07    Predmet: Odpovedať s citátom  

Ak to cches navon..neviem, podla mna vyhodene prachy, ale ak ti nechybaju kludne Smile..pretoze ta koza sa ti zosucha a nakoniec to bud etake hladke ze to bude uplne na <> ver mi..zodral som tak loptu za 2K za 2 mesiace a do smiechu mi nebolo Smile.

Ak do haly, tak mne sa dobre trenuje/hadze s Molten FX-7, skus popozerat...pripadne nieco lacnejsie molten MX-7... mame aj spaldingy, su to vsak starsie indoor typy a s typi to pre mna bohvieco nie je...ale navon spalding outdoor lopty su celkom good...no len sa rozhodni ci to chces von ci dnu alebo oboje Smile.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
den333
Medium Professional
Medium Professional

Založený: 16.08.2006

PríspevokZaslal: 16 Apr 2007, 18:40    Predmet: Odpovedať s citátom  

ja osm si tiez kupil hustu kozenu loptu a chodil som snou vonku a sa mi uplne zosuchala...neoporucam...sirmisoturbo si teraz kupoval tiez loptu...kupil gumenacku Nike za 400 a je v pohode...hralo sa snou dobre...myslim ze to je celkom dobra kupa
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
kukiak
Guru wannabe
Guru wannabe

PríspevokZaslal: 16 Apr 2007, 19:11    Predmet: Odpovedať s citátom  

den333 napísal:
ja osm si tiez kupil hustu kozenu loptu a chodil som snou vonku a sa mi uplne zosuchala...neoporucam...sirmisoturbo si teraz kupoval tiez loptu...kupil gumenacku Nike za 400 a je v pohode...hralo sa snou dobre...myslim ze to je celkom dobra kupa
j tiez som mu ju radil.. ja mam gumu zo serie nike 500, vydrzala cele minule leto a posluzi aj toto.. zozenies ju aj do 500sk..
Návrat hore
Drago
Guru wannabe
Guru wannabe

PríspevokZaslal: 16 Apr 2007, 19:27    Predmet: Odpovedať s citátom  

kukiak napísal:
j tiez som mu ju radil.. ja mam gumu zo serie nike 500, vydrzala cele minule leto a posluzi aj toto.. zozenies ju aj do 500sk..

jj daco take Nike za 500K na von by to bolo...len keby viem kde ju zohnat, nenasiel som ani slovensku stranku Nike
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
kukiak
Guru wannabe
Guru wannabe

PríspevokZaslal: 16 Apr 2007, 19:34    Predmet: Odpovedať s citátom  

Drago napísal:
jj daco take Nike za 500K na von by to bolo...len keby viem kde ju zohnat, nenasiel som ani slovensku stranku Nike
ziadna taka nie je... nebud lenivy a neprisposobuj sa dnesnym trendom kedy sa uz aj sexuje cez net Very Happy .
Mali by ju mat skoro v kazdej vacsej predajni NIKE.. ak byvas na dedine, urcite chodis do mesta kde nejake to obchodne centrum alebo taky obchod je, ci nie ?Smile. Ale skus len googlit, cez net som nic nke/addidas a pod neobjednaval, kedze po to mozem ist aj do obchodu Smile. Zjem klobk ak ju nikde nenajdes Wink
Návrat hore
Drago
Guru wannabe
Guru wannabe

PríspevokZaslal: 17 Apr 2007, 8:37    Predmet: Odpovedať s citátom  

Bývam v Trencine, pojdem sa pozret do Maxu, tam je predajna NIKE, len sa mi zda ze tam predavaju len oblecenie a futbalove veci... no sak uvidim...ak ste niekto z TN tak piste ak viete kde...diik

edit// prave som dosiel a kupil som si daco taketo
//obrázky pridávajte do príloh
co vy na to ? za 440. Size 6
Návrat hore
kukiak
Guru wannabe
Guru wannabe

PríspevokZaslal: 18 Apr 2007, 12:47    Predmet: Odpovedať s citátom  

Size 6. je sice lopta pre zenske/dievcenske sutaze ale nevadi Very Happy . Bude o trosku mensia jak mozno na ake si bol zvyknuty, ale az taky defekt to nebude, sila zvyku a pre teba ako rekracneho hraca to moze byt asi jedno.
ale typ aj povrch lopty su good, nezosucha sa rychlo, ved uvidis sam, hadam budes spokojny Smile
Návrat hore
Drago
Guru wannabe
Guru wannabe

PríspevokZaslal: 18 Apr 2007, 15:40    Predmet: Odpovedať s citátom  

kukiak napísal:
Size 6. je sice lopta pre zenske/dievcenske sutaze ale nevadi Very Happy . Bude o trosku mensia jak mozno na ake si bol zvyknuty, ale az taky defekt to nebude, sila zvyku a pre teba ako rekracneho hraca to moze byt asi jedno.
ale typ aj povrch lopty su good, nezosucha sa rychlo, ved uvidis sam, hadam budes spokojny Smile

jj rychlo som zistil ze je mensia ako normalna, ale tak mali tam aj 5. Mas pravdu, pre mna ako rekreacneho hraca je to v poho, a za 440...no nekup to Smile
Návrat hore
Dingo1942
Medium Expert
Medium Expert

Založený: 23.01.2006

PríspevokZaslal: 29 Máj 2007, 20:54    Predmet: Odpovedať s citátom  

Ako tu uz niekdo spominal ak chces tu loptu na von tak kozenu nekupuj, po par mesiacoch je po nej /vlasna skusenost/ ja hravam basketbal za skolu a jednu dobu som chodieval aj do haly, a uz mi dost lopt preslo rukami a poviem a viem ze sa budete smiat, mam uz 4ty rok loptu s tesca za nejakych 5 stoviek a poviem ze nike lopty s ktorymi som mal moznost hrat tak snimi sa mi hralo o dost horsie ako s tou s tesca ... mam ju vravim 4ty rok a klopem na drevo dostane pravidelne zabrat, staci ju nafukat raz za rok nevyfuci sa po tyzdny, je uz sice rozpraskana ale nieco si uz prezila ... dobre sa odraza, ked do nej kopnete nespravi sa hned vajco .... vravim mam ju s Tesca a som snov nadmieru spokojny, nieje to volaka tempis gumenica alebo dajaka polska hovadina, je to dost solidna lopta, urcite najlepsia jaku som mal a uricte jedna s najlepsich s ktorymi som hral Very Happy takze ak mozem odporucit na to tesco az tak nenadavajte Laughing
Návrat hore
dwayne
Amateur
Amateur

Založený: 23.07.2006

PríspevokZaslal: 30 Máj 2007, 20:40    Predmet: Odpovedať s citátom  

ak chces vaazne kvalitnu loptu a cez net chod na stranku footlocker a tam je vse
Návrat hore
kukiak
Guru wannabe
Guru wannabe

PríspevokZaslal: 30 Máj 2007, 21:04    Predmet: Odpovedať s citátom  

dwayne napísal:
ak chces vaazne kvalitnu loptu a cez net chod na stranku footlocker a tam je vse
...50dolacov za postovne je naozaj to najmenej Laughing .. a street aka lopta, tu uz spomenute bolo..nikdy nekupuj kozenu, vyhodene peniaze.
Návrat hore
dwayne
Amateur
Amateur

Založený: 23.07.2006

PríspevokZaslal: 30 Máj 2007, 22:58    Predmet: Odpovedať s citátom  

kukiak napísal:
...50dolacov za postovne je naozaj to najmenej Laughing .. a street aka lopta, tu uz spomenute bolo..nikdy nekupuj kozenu, vyhodene peniaze.
sintetika je najlespia, deosucha sa ti a je lepsia ako guma
Návrat hore
Drago
Guru wannabe
Guru wannabe

PríspevokZaslal: 31 Máj 2007, 15:13    Predmet: Odpovedať s citátom  

LOL ludia sak ja uz som tu loptu kupil pred dvoma mesiacmi Laughing
Návrat hore
master23
Light Star
Light Star

Založený: 06.02.2007

PríspevokZaslal: 02 Jún 2007, 14:59    Predmet: Odpovedať s citátom  

Kód:
www.shop.ballers.sk

ale maju tam len spaldingi
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Šport Choď na stránku 1, 2  Ďalšia
Strana 1 z 2

Prejdi na: