Kupa basketbalovej lopty

O športe...
Drago
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Kupa basketbalovej lopty

Príspevok od používateľa Drago »

Ocujte ludia, co hravate basket, kde ste kupili loptu...myslim nejaky onlineshop a samozrejme nechcem nejaky blby gumak z Tesca, chcem normalne peknu kozenu loptu...ak viete kde a ako tak pls sa ozvite tu
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Ak to cches navon..neviem, podla mna vyhodene prachy, ale ak ti nechybaju kludne :)..pretoze ta koza sa ti zosucha a nakoniec to bud etake hladke ze to bude uplne na <> ver mi..zodral som tak loptu za 2K za 2 mesiace a do smiechu mi nebolo :).

Ak do haly, tak mne sa dobre trenuje/hadze s Molten FX-7, skus popozerat...pripadne nieco lacnejsie molten MX-7... mame aj spaldingy, su to vsak starsie indoor typy a s typi to pre mna bohvieco nie je...ale navon spalding outdoor lopty su celkom good...no len sa rozhodni ci to chces von ci dnu alebo oboje :).
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

ja osm si tiez kupil hustu kozenu loptu a chodil som snou vonku a sa mi uplne zosuchala...neoporucam...sirmisoturbo si teraz kupoval tiez loptu...kupil gumenacku Nike za 400 a je v pohode...hralo sa snou dobre...myslim ze to je celkom dobra kupa
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

den333 napísal:ja osm si tiez kupil hustu kozenu loptu a chodil som snou vonku a sa mi uplne zosuchala...neoporucam...sirmisoturbo si teraz kupoval tiez loptu...kupil gumenacku Nike za 400 a je v pohode...hralo sa snou dobre...myslim ze to je celkom dobra kupa
j tiez som mu ju radil.. ja mam gumu zo serie nike 500, vydrzala cele minule leto a posluzi aj toto.. zozenies ju aj do 500sk..
Drago
Guru
Guru

kukiak napísal:j tiez som mu ju radil.. ja mam gumu zo serie nike 500, vydrzala cele minule leto a posluzi aj toto.. zozenies ju aj do 500sk..
jj daco take Nike za 500K na von by to bolo...len keby viem kde ju zohnat, nenasiel som ani slovensku stranku Nike
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Drago napísal:jj daco take Nike za 500K na von by to bolo...len keby viem kde ju zohnat, nenasiel som ani slovensku stranku Nike
ziadna taka nie je... nebud lenivy a neprisposobuj sa dnesnym trendom kedy sa uz aj sexuje cez net :D .
Mali by ju mat skoro v kazdej vacsej predajni NIKE.. ak byvas na dedine, urcite chodis do mesta kde nejake to obchodne centrum alebo taky obchod je, ci nie ?:). Ale skus len googlit, cez net som nic nke/addidas a pod neobjednaval, kedze po to mozem ist aj do obchodu :). Zjem klobk ak ju nikde nenajdes :wink:
Drago
Guru
Guru

Bývam v Trencine, pojdem sa pozret do Maxu, tam je predajna NIKE, len sa mi zda ze tam predavaju len oblecenie a futbalove veci... no sak uvidim...ak ste niekto z TN tak piste ak viete kde...diik

edit// prave som dosiel a kupil som si daco taketo Obrázok co vy na to ? za 440. Size 6
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Size 6. je sice lopta pre zenske/dievcenske sutaze ale nevadi :D . Bude o trosku mensia jak mozno na ake si bol zvyknuty, ale az taky defekt to nebude, sila zvyku a pre teba ako rekracneho hraca to moze byt asi jedno.
ale typ aj povrch lopty su good, nezosucha sa rychlo, ved uvidis sam, hadam budes spokojny :)
Drago
Guru
Guru

kukiak napísal:Size 6. je sice lopta pre zenske/dievcenske sutaze ale nevadi :D . Bude o trosku mensia jak mozno na ake si bol zvyknuty, ale az taky defekt to nebude, sila zvyku a pre teba ako rekracneho hraca to moze byt asi jedno.
ale typ aj povrch lopty su good, nezosucha sa rychlo, ved uvidis sam, hadam budes spokojny :)
jj rychlo som zistil ze je mensia ako normalna, ale tak mali tam aj 5. Mas pravdu, pre mna ako rekreacneho hraca je to v poho, a za 440...no nekup to :)
Dingo1942
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Dingo1942 »

Ako tu uz niekdo spominal ak chces tu loptu na von tak kozenu nekupuj, po par mesiacoch je po nej /vlasna skusenost/ ja hravam basketbal za skolu a jednu dobu som chodieval aj do haly, a uz mi dost lopt preslo rukami a poviem a viem ze sa budete smiat, mam uz 4ty rok loptu s tesca za nejakych 5 stoviek a poviem ze nike lopty s ktorymi som mal moznost hrat tak snimi sa mi hralo o dost horsie ako s tou s tesca ... mam ju vravim 4ty rok a klopem na drevo dostane pravidelne zabrat, staci ju nafukat raz za rok nevyfuci sa po tyzdny, je uz sice rozpraskana ale nieco si uz prezila ... dobre sa odraza, ked do nej kopnete nespravi sa hned vajco .... vravim mam ju s Tesca a som snov nadmieru spokojny, nieje to volaka tempis gumenica alebo dajaka polska hovadina, je to dost solidna lopta, urcite najlepsia jaku som mal a uricte jedna s najlepsich s ktorymi som hral :D takze ak mozem odporucit na to tesco az tak nenadavajte :lol:
dwayne
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa dwayne »

ak chces vaazne kvalitnu loptu a cez net chod na stranku footlocker a tam je vse
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

dwayne napísal:ak chces vaazne kvalitnu loptu a cez net chod na stranku footlocker a tam je vse
...50dolacov za postovne je naozaj to najmenej :lol: .. a street aka lopta, tu uz spomenute bolo..nikdy nekupuj kozenu, vyhodene peniaze.
dwayne
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa dwayne »

kukiak napísal:...50dolacov za postovne je naozaj to najmenej :lol: .. a street aka lopta, tu uz spomenute bolo..nikdy nekupuj kozenu, vyhodene peniaze.
sintetika je najlespia, deosucha sa ti a je lepsia ako guma
Drago
Guru
Guru

LOL ludia sak ja uz som tu loptu kupil pred dvoma mesiacmi :lol:
master23
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa master23 »

Kód: Vybrať všetko

www.shop.ballers.sk
ale maju tam len spaldingi
THOMASS33
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa THOMASS33 »

kup si loptu znacky spalding
ENZO33
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa ENZO33 »

Ahojj ja som si dnes kupil loptu na basket nike size 7 -750 a musim povedat ze je fakt super!lahka a fasa sedi na ruke
Napísať odpoveď