Kuracie maso v McDonalde

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Plexxak
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Plexxak »

Frikso: parkrat som veci z cinskeho bistra mal, ale neviem, ja tam tym jedlam skratka neviem prist na chut... :?
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

Plexxak napísal:...najma v suvislosti s Mekom a KFC...
co, so mnou? :lol:
k teme: v mcdonalde som nikdy nebol a asi aj nikdy nepojdem, je tolko inych miest kde sa da najest a urcite lacnejsie/zdravsie :wink: tudiz netusim ako robia to kuracie "maso" :idea:
Leo15951
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Leo15951 »

vymazane
Martinekk
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martinekk »

neviem, ci to tu uz padlo, ale v KFC robia kurenc etak, ze ich pecu v horucom vzduchu, nie v oleji. A tu chut dostavaju za pomocu sladkej vody. nic viac, nic menej.
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

Ehm, neda mi nezastavit sa pri tejto teme, pretoze ako citam, vacsina z vas tam v zivote ani nebola respektive odsudzuju to uz len z pocutia...

Osobne sa tam stravujem dost casto a istu dobu som tam cca 9 mesiacov brigadoval cize viem ako to tam chodi.
Ziadne take ako vo vasich slavnych lacnych fastfoodoch, ze sa nemeni mesiac olej alebo sa neumyva zelenina.
Tam sa na hygienu dba viac nez hocikde inde a preto a aj tie ceny su vyssie... To ze z vas hovori zaslepenost to uz si nepomozete ale nepi*ujte do toho ked do toho hovno vidite.
Olej tam nemaju je to rastlinny tuk.
A to pridrbane video z youtube co tu niekto postol... no fajn tak vypadaju hranolky normalne ale skus si kupit hranolky a nechat ich uz len hodinu stat a potom ochutnat... ver tomu ze by si ich smaril do kosa.
Do jedal sa nepluje a ak by to nahodou nejaky manager spozoroval tak by bola hodinova vypoved....
Neviem ake sedlacke prestavy mate o modernych fastfoodoch... ale toto nie je krcma kde ti daju utopenca na tanieri kde predtym bolo zaschnute knedlo vepro zelo.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Ja sa len pridam k Martin44. Mam kolegu a jeho priatelka tam robila. McDonald's si na kulture a cistore potrpi. Hygiena je tam cislo 1. Ziadne lacne sracky, neumite a nevycistene stroje, ci vymeneny olej, teda tuk. Napr. Mc pri Avione sice konci rano o 2:00, teda McDrive, ale ta shifta tam zostava az do rana, kym vsetko poupratuju, potom idu domov. Fakt uz sa niektori preberte z tych kecov.

To, ze nie kazdy si moze dovolit tam ist a preto pluje na to, ze ake je to zle je chore.
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

ono najvacsi zapor Mcdonaldu bude v ingredienciach ako omáčky a mlete maso ale dnes su uz chemikalie vsade tomu sa neda vyhnut
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Konecne sa niekto komplexne vyjadril.

Osobny nazor: Mek je fajn, da sa povedat ze mi tam aj chuti (hlavne chicken nuggets) ale nechodim tam. Urcite nie preto ze by sa tam malo plut do jedla a podobne hovadiny, ale jednoducho preto, ze mi to pride zbytocne drahe a za chvilu som hladny.
Apacer
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Apacer »

Ale podla mna sa tu vyjadruju ti kkti ze tam pluju atd co to robia alebo robili a na na zaklade toho to jasne ze musia robit vsetci... a dalsi co pi*uju sa musia na nieco vyhovorit lebo na to nemaju nemozu si to dovolit... a neviem co pi*ujete do hygieny tam chodia kontroly nemozu si dovolit aby tam bola spina alebo atd by to hned zatvorili. a tato tema bola nebola zalozena na pi*ov*** na Mc a ostatnych fastfoodoch ak sa vam nepacia fastfoody nikto vas tam nenuti chodit tam nechodte, ale nemusite to znechucovat ludom ktori tam chodia...
The Calvin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa The Calvin »

Apacer napísal:Ale podla mna sa tu vyjadruju ti kkti ze tam pluju atd co to robia alebo robili a na na zaklade toho to jasne ze musia robit vsetci... a dalsi co pi*uju sa musia na nieco vyhovorit lebo na to nemaju nemozu si to dovolit... a neviem co pi*ujete do hygieny tam chodia kontroly nemozu si dovolit aby tam bola spina alebo atd by to hned zatvorili. a tato tema bola nebola zalozena na pi*ov*** na Mc a ostatnych fastfoodoch ak sa vam nepacia fastfoody nikto vas tam nenuti chodit tam nechodte, ale nemusite to znechucovat ludom ktori tam chodia...
mas pravdu ale aj tak keby sme vedeli ze co sa ako presne robi tak vela jedal by sme nejdedli
The Calvin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa The Calvin »

fizz napísal:Nemusi ist ani o to ako sa to robi, ale o to ako sa to predava...Urcite by som radsej zjedla nieco do coho by mi niekto naplul ako by som si kupila ovocie/zeleninu pri ceste... Broskyne, z ktorych niekto zhadzoval zoschnute zaby po tom ako sa vrail z latriny a neumyl si ruky...a navyse za 45korun...eh
hh bleee to na take som ani nemyslel to radsej ani nejest
acherus
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa acherus »

Plexxak napísal:Neviem preco sa vzdy v suvislosti s fastfoodmi rozvadzaju spekulacie o jeho strasnej skodlivost ,najma v suvislosti s Mekom a KFC, stravujem sa tam minimalne raz do tyzdna uz asi 4-5 rokov doteraz mi ta strava nijak neublizila, ani mi z nej nic nebolo :) takze netreba to riesit, podla mna je najidealnejsi sposob ako sa rychlo a pomerne dobre najest (ak niesom doma) ... :)
presne + chutne a relativne lacno ...
Napísať odpoveď