Kuracie maso v McDonalde
-
Martin44
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ehm, neda mi nezastavit sa pri tejto teme, pretoze ako citam, vacsina z vas tam v zivote ani nebola respektive odsudzuju to uz len z pocutia...
Osobne sa tam stravujem dost casto a istu dobu som tam cca 9 mesiacov brigadoval cize viem ako to tam chodi.
Ziadne take ako vo vasich slavnych lacnych fastfoodoch, ze sa nemeni mesiac olej alebo sa neumyva zelenina.
Tam sa na hygienu dba viac nez hocikde inde a preto a aj tie ceny su vyssie... To ze z vas hovori zaslepenost to uz si nepomozete ale nepi*ujte do toho ked do toho hovno vidite.
Olej tam nemaju je to rastlinny tuk.
A to pridrbane video z youtube co tu niekto postol... no fajn tak vypadaju hranolky normalne ale skus si kupit hranolky a nechat ich uz len hodinu stat a potom ochutnat... ver tomu ze by si ich smaril do kosa.
Do jedal sa nepluje a ak by to nahodou nejaky manager spozoroval tak by bola hodinova vypoved....
Neviem ake sedlacke prestavy mate o modernych fastfoodoch... ale toto nie je krcma kde ti daju utopenca na tanieri kde predtym bolo zaschnute knedlo vepro zelo.
Osobne sa tam stravujem dost casto a istu dobu som tam cca 9 mesiacov brigadoval cize viem ako to tam chodi.
Ziadne take ako vo vasich slavnych lacnych fastfoodoch, ze sa nemeni mesiac olej alebo sa neumyva zelenina.
Tam sa na hygienu dba viac nez hocikde inde a preto a aj tie ceny su vyssie... To ze z vas hovori zaslepenost to uz si nepomozete ale nepi*ujte do toho ked do toho hovno vidite.
Olej tam nemaju je to rastlinny tuk.
A to pridrbane video z youtube co tu niekto postol... no fajn tak vypadaju hranolky normalne ale skus si kupit hranolky a nechat ich uz len hodinu stat a potom ochutnat... ver tomu ze by si ich smaril do kosa.
Do jedal sa nepluje a ak by to nahodou nejaky manager spozoroval tak by bola hodinova vypoved....
Neviem ake sedlacke prestavy mate o modernych fastfoodoch... ale toto nie je krcma kde ti daju utopenca na tanieri kde predtym bolo zaschnute knedlo vepro zelo.
-
p4ra
Redeemer
Ja sa len pridam k Martin44. Mam kolegu a jeho priatelka tam robila. McDonald's si na kulture a cistore potrpi. Hygiena je tam cislo 1. Ziadne lacne sracky, neumite a nevycistene stroje, ci vymeneny olej, teda tuk. Napr. Mc pri Avione sice konci rano o 2:00, teda McDrive, ale ta shifta tam zostava az do rana, kym vsetko poupratuju, potom idu domov. Fakt uz sa niektori preberte z tych kecov.
To, ze nie kazdy si moze dovolit tam ist a preto pluje na to, ze ake je to zle je chore.
To, ze nie kazdy si moze dovolit tam ist a preto pluje na to, ze ake je to zle je chore.
Ale podla mna sa tu vyjadruju ti kkti ze tam pluju atd co to robia alebo robili a na na zaklade toho to jasne ze musia robit vsetci... a dalsi co pi*uju sa musia na nieco vyhovorit lebo na to nemaju nemozu si to dovolit... a neviem co pi*ujete do hygieny tam chodia kontroly nemozu si dovolit aby tam bola spina alebo atd by to hned zatvorili. a tato tema bola nebola zalozena na pi*ov*** na Mc a ostatnych fastfoodoch ak sa vam nepacia fastfoody nikto vas tam nenuti chodit tam nechodte, ale nemusite to znechucovat ludom ktori tam chodia...
-
The Calvin
Star
mas pravdu ale aj tak keby sme vedeli ze co sa ako presne robi tak vela jedal by sme nejdedliApacer napísal:Ale podla mna sa tu vyjadruju ti kkti ze tam pluju atd co to robia alebo robili a na na zaklade toho to jasne ze musia robit vsetci... a dalsi co pi*uju sa musia na nieco vyhovorit lebo na to nemaju nemozu si to dovolit... a neviem co pi*ujete do hygieny tam chodia kontroly nemozu si dovolit aby tam bola spina alebo atd by to hned zatvorili. a tato tema bola nebola zalozena na pi*ov*** na Mc a ostatnych fastfoodoch ak sa vam nepacia fastfoody nikto vas tam nenuti chodit tam nechodte, ale nemusite to znechucovat ludom ktori tam chodia...
-
The Calvin
Star
hh bleee to na take som ani nemyslel to radsej ani nejestfizz napísal:Nemusi ist ani o to ako sa to robi, ale o to ako sa to predava...Urcite by som radsej zjedla nieco do coho by mi niekto naplul ako by som si kupila ovocie/zeleninu pri ceste... Broskyne, z ktorych niekto zhadzoval zoschnute zaby po tom ako sa vrail z latriny a neumyl si ruky...a navyse za 45korun...eh
presne + chutne a relativne lacno ...Plexxak napísal:Neviem preco sa vzdy v suvislosti s fastfoodmi rozvadzaju spekulacie o jeho strasnej skodlivost ,najma v suvislosti s Mekom a KFC, stravujem sa tam minimalne raz do tyzdna uz asi 4-5 rokov doteraz mi ta strava nijak neublizila, ani mi z nej nic nebolotakze netreba to riesit, podla mna je najidealnejsi sposob ako sa rychlo a pomerne dobre najest (ak niesom doma) ...