Kuracie maso v McDonalde
ved ale ste oka? za den spravia stovky hamburgrov sio myslite ze sa im chce do toho flusat? ved ti ludia maju len ingrediencie polotovary ktore vysmazaju, zophrievaju a davaju dokopy a beru love ... kto to nema rad nech to neje kto tam je kazdy den je tiez na hlavu ..ale 2 3 krat za rok s kamosmi na HB neni predsa nic zle ..a co ta nezabije to ta posilni ..napr. stary olej
A KTEME DAJ MI NAZOV PO ANGLICKY JE TO McNUGGETS ALEBO CHICKEN FAJITAS ALEBO McCHICKENS?
A KTEME DAJ MI NAZOV PO ANGLICKY JE TO McNUGGETS ALEBO CHICKEN FAJITAS ALEBO McCHICKENS?
-
Point
Professional
- Kontaktovať používateľa:
ty si sa najedol jeden jediny krat a uz nikdy v zivote .. omg nebudte tu vacsina z cukru.. tak jedzte len zdrave veci, nic co vam aspon trosku skodi nedajte do ust... vsak to nie je normalne.. ked mam na to chut kupim si to, zjem to a idem dalej a ne si tu vsugerovavat ako vo mne ziju hranolky 10 tyzdnov lebo som to videl na youtube
sry za flame ale neda sa to uz citat ako to vsetci odcudzuju..je to nezdrave a co? vela veci je nezdravych a nepoviem, ze jedol som to raz a uz nikdy v zivote lebo to nie je 100% prirodne
to pinco: .. akoze to, ze hranolky z normalnej restavracie sa pokazili a tie z MC sa nepokazili
sry za flame ale neda sa to uz citat ako to vsetci odcudzuju..je to nezdrave a co? vela veci je nezdravych a nepoviem, ze jedol som to raz a uz nikdy v zivote lebo to nie je 100% prirodne
to pinco: .. akoze to, ze hranolky z normalnej restavracie sa pokazili a tie z MC sa nepokazili
-
Plexxak
Medium Star
Tak potom si netrenoval dostatocne ked ta odrovnal Mekdonald, ja som si minule kusok po jedenastej v noci pochutnaval na skvelom burgri a nic mi z toho nebolo (tak ako XYZ krat predtym) takze trochu menej predsudkov
Johny: este tak, kde si sa dostal tu ku kvalitnym burgrom?
btw. ked ste podaktori taki mudri, dajte mi alternativne riesenie, cely den som v meste, vybavujem, nemam cas sa ist najest do normalnej restauracie, kde sa mam teda najest? Mne z toho vychadza jedine Mec alebo KFC...
Johny: este tak, kde si sa dostal tu ku kvalitnym burgrom?
btw. ked ste podaktori taki mudri, dajte mi alternativne riesenie, cely den som v meste, vybavujem, nemam cas sa ist najest do normalnej restauracie, kde sa mam teda najest? Mne z toho vychadza jedine Mec alebo KFC...
a ty snad tomu veris?Kufor napísal:by si sa divil, nedavno som pocul jednu nahravku, nachytavacku, kde volali z radia jednej casnicke ako ju videli plut hostovi do napoja.. dotycna sa nakoniec aj priznala, potom tie kecy ze uz to neurobi a tak, ked zistila ze ide len o vtip bola dost zarazenapadlo tam dokonca aj jej meno tak to mozno malo aj nejaku dohru nakoniec
snazim sa to najst ale moc sa nedari
inak u nas niesu fasfoody tak popularne zeby to bola nejaka katastrofa, v mekaci sa objavim tak 2x za rok maximalne
K+ presne tak ja ked som v KE MC je moja prva zastavkaPoint napísal:ty si sa najedol jeden jediny krat a uz nikdy v zivote .. omg nebudte tu vacsina z cukru.. tak jedzte len zdrave veci, nic co vam aspon trosku skodi nedajte do ust... vsak to nie je normalne.. ked mam na to chut kupim si to, zjem to a idem dalej a ne si tu vsugerovavat ako vo mne ziju hranolky 10 tyzdnov lebo som to videl na youtube
Ja si zvyknem zabehnúť k číňanovy. Na kung pao alebo thaiske kari.. Čo sa týka McDonaldu, dlhe roky som tam nechodil a ani som ho nemusel, ale take posledne 2 roky si tam z času na čas zájdem s priatelkou (1 - 2x do mesiaca). Mc radim medzi tie lepšie fastfoody. Keď si to porovnám s hocktorou klobasovňou na stanici, vianočných trhoch či Richmanom (BA) tak to tam maju čo sa týka hygieny najlepšie. Pozitívne by som ohodnotil ešte niektoré kebaby.Plexxak napísal:...
Musím však poznamenať jednú vec - z Mc sa neda poriadne najesť. Jedna žemla, trocha hranoliek, ale pol litra koly, ktorú si naleješ do žaludka a na pol hodinku sa cítiš sýto. To radšej potom to kung pao.
-
Martin44
Professional
Ehm, neda mi nezastavit sa pri tejto teme, pretoze ako citam, vacsina z vas tam v zivote ani nebola respektive odsudzuju to uz len z pocutia...
Osobne sa tam stravujem dost casto a istu dobu som tam cca 9 mesiacov brigadoval cize viem ako to tam chodi.
Ziadne take ako vo vasich slavnych lacnych fastfoodoch, ze sa nemeni mesiac olej alebo sa neumyva zelenina.
Tam sa na hygienu dba viac nez hocikde inde a preto a aj tie ceny su vyssie... To ze z vas hovori zaslepenost to uz si nepomozete ale nepi*ujte do toho ked do toho hovno vidite.
Olej tam nemaju je to rastlinny tuk.
A to pridrbane video z youtube co tu niekto postol... no fajn tak vypadaju hranolky normalne ale skus si kupit hranolky a nechat ich uz len hodinu stat a potom ochutnat... ver tomu ze by si ich smaril do kosa.
Do jedal sa nepluje a ak by to nahodou nejaky manager spozoroval tak by bola hodinova vypoved....
Neviem ake sedlacke prestavy mate o modernych fastfoodoch... ale toto nie je krcma kde ti daju utopenca na tanieri kde predtym bolo zaschnute knedlo vepro zelo.
Osobne sa tam stravujem dost casto a istu dobu som tam cca 9 mesiacov brigadoval cize viem ako to tam chodi.
Ziadne take ako vo vasich slavnych lacnych fastfoodoch, ze sa nemeni mesiac olej alebo sa neumyva zelenina.
Tam sa na hygienu dba viac nez hocikde inde a preto a aj tie ceny su vyssie... To ze z vas hovori zaslepenost to uz si nepomozete ale nepi*ujte do toho ked do toho hovno vidite.
Olej tam nemaju je to rastlinny tuk.
A to pridrbane video z youtube co tu niekto postol... no fajn tak vypadaju hranolky normalne ale skus si kupit hranolky a nechat ich uz len hodinu stat a potom ochutnat... ver tomu ze by si ich smaril do kosa.
Do jedal sa nepluje a ak by to nahodou nejaky manager spozoroval tak by bola hodinova vypoved....
Neviem ake sedlacke prestavy mate o modernych fastfoodoch... ale toto nie je krcma kde ti daju utopenca na tanieri kde predtym bolo zaschnute knedlo vepro zelo.
-
p4ra
Redeemer
Ja sa len pridam k Martin44. Mam kolegu a jeho priatelka tam robila. McDonald's si na kulture a cistore potrpi. Hygiena je tam cislo 1. Ziadne lacne sracky, neumite a nevycistene stroje, ci vymeneny olej, teda tuk. Napr. Mc pri Avione sice konci rano o 2:00, teda McDrive, ale ta shifta tam zostava az do rana, kym vsetko poupratuju, potom idu domov. Fakt uz sa niektori preberte z tych kecov.
To, ze nie kazdy si moze dovolit tam ist a preto pluje na to, ze ake je to zle je chore.
To, ze nie kazdy si moze dovolit tam ist a preto pluje na to, ze ake je to zle je chore.
Ale podla mna sa tu vyjadruju ti kkti ze tam pluju atd co to robia alebo robili a na na zaklade toho to jasne ze musia robit vsetci... a dalsi co pi*uju sa musia na nieco vyhovorit lebo na to nemaju nemozu si to dovolit... a neviem co pi*ujete do hygieny tam chodia kontroly nemozu si dovolit aby tam bola spina alebo atd by to hned zatvorili. a tato tema bola nebola zalozena na pi*ov*** na Mc a ostatnych fastfoodoch ak sa vam nepacia fastfoody nikto vas tam nenuti chodit tam nechodte, ale nemusite to znechucovat ludom ktori tam chodia...
-
The Calvin
Star
mas pravdu ale aj tak keby sme vedeli ze co sa ako presne robi tak vela jedal by sme nejdedliApacer napísal:Ale podla mna sa tu vyjadruju ti kkti ze tam pluju atd co to robia alebo robili a na na zaklade toho to jasne ze musia robit vsetci... a dalsi co pi*uju sa musia na nieco vyhovorit lebo na to nemaju nemozu si to dovolit... a neviem co pi*ujete do hygieny tam chodia kontroly nemozu si dovolit aby tam bola spina alebo atd by to hned zatvorili. a tato tema bola nebola zalozena na pi*ov*** na Mc a ostatnych fastfoodoch ak sa vam nepacia fastfoody nikto vas tam nenuti chodit tam nechodte, ale nemusite to znechucovat ludom ktori tam chodia...