|
| Autor |
Správa |
barcica Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.06.2006 Príspevky: 214
Zaslal: 26 Júl 2006, 18:26 Predmet: |
|
|
tak tot bolo perfektne...bola to fakt dobra iluzia...a treba fakt uznat ze je fakt dobry...!!...jak by som ja rada vedela ze ako sa taketo veci robia...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Spyder Light Expert

Stav:  Založený: 23.01.2006 Príspevky: 44
Zaslal: 31 Júl 2006, 3:39 Predmet: |
|
|
Raz existovala ista ruska stranka ktora jeho predstavenie s lietanim detailne vysvetlovala.. samozrejme bola hned potom pretazena alebo zrusena a dala sa citat iba cez google cache. Teraz neviem ci existuje.
Len viem ze to je zalozene na nejakych specialnych lanach ktore su hrube nieco okolo milimetra a kazde udrzi 100 kg. Bol tam vysvetleny aj trik s krabicou a kruhmi, mozno by trebalo trochu pohladat.
edit: uz som to nasiel - http://jannov703.hollosite.com/
---
Mimochodom: http://www.dgx.cz/trine/item/david-copperfield-je-out  |
|
| Návrat hore |
|
 |
-=wolf=- Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.01.2006 Príspevky: 1443 Bydlisko: Nitra Karma: 
|
Zaslal: 31 Júl 2006, 6:57 Predmet: |
|
|
| Spyder napísal: |
Raz existovala ista ruska stranka ktora jeho predstavenie s lietanim detailne vysvetlovala.. samozrejme bola hned potom pretazena alebo zrusena a dala sa citat iba cez google cache. Teraz neviem ci existuje.
Len viem ze to je zalozene na nejakych specialnych lanach ktore su hrube nieco okolo milimetra a kazde udrzi 100 kg. Bol tam vysvetleny aj trik s krabicou a kruhmi, mozno by trebalo trochu pohladat.
edit: uz som to nasiel - http://jannov703.hollosite.com/
---
Mimochodom: http://www.dgx.cz/trine/item/david-copperfield-je-out  |
no taq ten chesterfield nemal chybu  |
|
| Návrat hore |
|
 |
notrit Light Star

Stav:  Založený: 05.09.2005 Príspevky: 242
Zaslal: 31 Júl 2006, 11:33 Predmet: |
|
|
| sundevil napísal: |
pogooglil som a tu je vysledok
| Citácia: |
| Copperfield flies by having many thin, but VERY strong wires all over his body. He always wears the same black turtleneck sweater because inside of the sweater is a mechanism that allows certain wires to be detached for certain effects. When he goes into the box, he only has wires on the horizontal plane holding him up. The wires slide down small slits in the side of the box which allow the top to be put on. He is basically a marionette with detachable/reattachable wires. The wires are masked by that pretty, sparkly curtain that always happens to be the background. You couldn't see NEON wire amidst that gaudy thing. Ha. When the rings are passed around him it's the same principal as with the box. And as for that person he flies with, it's a stooge. David Copperfield is no stranger to using stooges. Hope that helps all of your curiosities! |
mozno je to takto  |
podľa mňa to nie je len tak....nemôže postačiť chvíľu pogoogliť a tak zistiť ako to on všetko robí. Jeho tím je pod prísahou že sa nikto nedozvie tajomstvá jeho trikov a len tak si ísť na google a pohľadať to tam je podľa mňa nemožné... |
|
| Návrat hore |
|
 |
GothaR Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.02.2005 Príspevky: 6796 Bydlisko: Vault 13 Karma: 
|
Zaslal: 31 Júl 2006, 12:32 Predmet: |
|
|
| notrit napísal: |
| podľa mňa to nie je len tak....nemôže postačiť chvíľu pogoogliť a tak zistiť ako to on všetko robí. Jeho tím je pod prísahou že sa nikto nedozvie tajomstvá jeho trikov a len tak si ísť na google a pohľadať to tam je podľa mňa nemožné... |
Doveryhodnejsie je to co napisal spyder. Su tam aj obrazky ako to testovali ti, co na to prisli. Nejde o to, zeby to prezradil niekto z jeho timu, pretoze urcite nie su jedini kto o tom vie Na tej stranke od Spydera je to vsetko pekne rozpisane  |
|
| Návrat hore |
|
 |
RAMMSTEIN16 Amateur

Stav:  Založený: 28.07.2006 Príspevky: 11
Zaslal: 31 Júl 2006, 19:14 Predmet: |
|
|
| Je to trik. A on je naozaj dobrý ako to vedel zamaskovať a oblbnúť ľudí. Šak to je mág. Všetko sú triky a dajú sa vysvetliť. V jednom programe už to rozoberali a niektoré jeho triky vyzradili. |
|
| Návrat hore |
|
 |
magnum Light Star

Stav:  Založený: 08.10.2005 Príspevky: 271
Zaslal: 01 Aug 2006, 9:29 Predmet: |
|
|
je to sice trik ale aj tak je super myslim že musel velmi makat aby tieto jeho kusky dokazal  |
|
| Návrat hore |
|
 |
-=wolf=- Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.01.2006 Príspevky: 1443 Bydlisko: Nitra Karma: 
|
Zaslal: 01 Aug 2006, 10:49 Predmet: |
|
|
ked vie teda "CAROVAT" nech pride na slovensko a da zmiznut slovenskych politikov....ako nam bude dobre  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sajmon Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.06.2005 Príspevky: 2901 Bydlisko: Pokerland Karma: 
|
Zaslal: 01 Aug 2006, 10:51 Predmet: |
|
|
| kua,neviete ako sa robi ten trik s mincou a rukou ? vlozite mincu do ruky.zavrete dlan, otvorite a minca nikde.Tento trik som si nahral a pozeral dokola a vzdy sa sustredil na jedno miesto.Ale nic som nezbadal |
|
| Návrat hore |
|
 |
schw33k Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.05.2006 Príspevky: 2712
Zaslal: 07 Aug 2006, 21:20 Predmet: |
|
|
| Sajmon napísal: |
| kua,neviete ako sa robi ten trik s mincou a rukou ? vlozite mincu do ruky.zavrete dlan, otvorite a minca nikde.Tento trik som si nahral a pozeral dokola a vzdy sa sustredil na jedno miesto.Ale nic som nezbadal |
Na to sa musis spytat nejakych ciganov , ty vedia dokonca nechat zmiznut aj celu penazenku
tak tak bax  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Lord_3D Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.11.2005 Príspevky: 2983
Zaslal: 08 Aug 2006, 7:31 Predmet: |
|
|
Fakt dobrá ilúzia, je to frajer no...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nagasak Amateur

Stav:  Založený: 04.09.2006 Príspevky: 16
Zaslal: 15 Sep 2006, 19:47 Predmet: |
|
|
neviete de zohnat tie lana?aj komplet s vybavov a co to stoji fakt pls  |
|
| Návrat hore |
|
 |
bax Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.04.2006 Príspevky: 427 Bydlisko: Orava Karma: 
|
Zaslal: 16 Sep 2006, 10:48 Predmet: |
|
|
| Švíík napísal: |
Na to sa musis spytat nejakych ciganov , ty vedia dokonca nechat zmiznut aj celu penazenku  |
nie len peňaženku...niektorý jedinci dokážu nachať zmiznúť zemiaky z polí... dokonca pár ich nechalo zmiznúť koľaje, bronzové sochy, elektrické stĺpy...no sú to ešte väčší machri jak ten coperfield  |
|
| Návrat hore |
|
 |
jardok Amateur

Stav:  Založený: 30.08.2006 Príspevky: 15
Zaslal: 27 Sep 2006, 22:51 Predmet: |
|
|
| preco tp vzdy skusa v miestnosti? Nech skusi na letisku. |
|
| Návrat hore |