Je to trik. A on je naozaj dobrý ako to vedel zamaskovať a oblbnúť ľudí. Šak to je mág. Všetko sú triky a dajú sa vysvetliť. V jednom programe už to rozoberali a niektoré jeho triky vyzradili.
kua,neviete ako sa robi ten trik s mincou a rukou ? vlozite mincu do ruky.zavrete dlan, otvorite a minca nikde.Tento trik som si nahral a pozeral dokola a vzdy sa sustredil na jedno miesto.Ale nic som nezbadal
Sajmon napísal:kua,neviete ako sa robi ten trik s mincou a rukou ? vlozite mincu do ruky.zavrete dlan, otvorite a minca nikde.Tento trik som si nahral a pozeral dokola a vzdy sa sustredil na jedno miesto.Ale nic som nezbadal
Na to sa musis spytat nejakych ciganov , ty vedia dokonca nechat zmiznut aj celu penazenku
tak tak bax
Švíík napísal:Na to sa musis spytat nejakych ciganov , ty vedia dokonca nechat zmiznut aj celu penazenku
nie len peňaženku...niektorý jedinci dokážu nachať zmiznúť zemiaky z polí... dokonca pár ich nechalo zmiznúť koľaje, bronzové sochy, elektrické stĺpy...no sú to ešte väčší machri jak ten coperfield