Musi mat vsetko vyznam??? Dlho nebola ziadna zmena loga, dnes je svetovy den bola proti coca-cole a tak mi to prislo ako celkom zaujimave osviezenie a moznost zmenit logo na jeden den.
lamky maju ok logo, je len trosicku nedoladene proporcionalne. Lamky maju jednu obrovsku vyhodu, nie su limitovane velkostou loga, ja som. Mam fixnu velkost 264x105px a mozem len trosicku menit sirku. Cize je niekedy celkom obtiazne sa zmestit do tejto plochy a dat tam vsetky objekty a detaily, ktore by som chcel a mam ich v predstavach. Lamky maju momentalne logo o velkosti 400 x 110 px, co je na sirku takmer 1.5x take velke a na vysku tych 5px tiez dost pomoze. Ale to len na okraj.
Gangy napísal:Osobne som o dni proti cocacole v zivote nepocul.
no ved v pohode ja som nenarazal na to ze by uplink nedokazal daco take, len mi islo o to ze presne take logo ako sa dozadoval je na lamkach tak ma napadlo ci to ma odtial (alebo je to jednoducho predstava leta-pre chalana)... a o tom obmedzeni loga som nevedel... som rad ze to uplink zvladas na NO. 1
/osobne som maximalne spokojny
zaujímavé by bolo logo nového Batmana (keďže to papá taký obrovský úspech) a popri tom má aj na SVK premiéru. Ale teraz už píšem neskoro a určite to neprejde
neviem ale mna moc to logo neberie na fore boli krajsie loga...toto sorry ale nic moc podla mna. nevravim ze by som spravil lepsie, to si nedovolim tvrdit, ale no mne sa skratka nepaci
Mne sa paci, je zive a podla mna aj vkusne, lenze cakal by som, ze farby pismen budu nasledovat tak, ako idu na olympijskych kruhoch - modra, zlta, cierna, zelena, cervena
//nz
GothaR napísal:Mne sa paci, je zive a podla mna aj vkusne, lenze cakal by som, ze farby pismen budu nasledovat tak, ako idu na olympijskych kruhoch - modra, zlta, cierna, zelena, cervena
dakujem za navrhy a konstruktivnu kritiku, pridem domov z prace a upravim. Nechal som si doma zdrojaky, hlava derava