logo na odkaz | ikonka | hojko userbar | grafika
-
nejakymarko
Addict
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
lamky maju ok logo, je len trosicku nedoladene proporcionalne. Lamky maju jednu obrovsku vyhodu, nie su limitovane velkostou loga, ja som. Mam fixnu velkost 264x105px a mozem len trosicku menit sirku. Cize je niekedy celkom obtiazne sa zmestit do tejto plochy a dat tam vsetky objekty a detaily, ktore by som chcel a mam ich v predstavach. Lamky maju momentalne logo o velkosti 400 x 110 px, co je na sirku takmer 1.5x take velke a na vysku tych 5px tiez dost pomoze. Ale to len na okraj.wolodo napísal:take ako mas na Lamkach?
Ja prvy krat od Hojka minuly rok na iCQGangy napísal:Osobne som o dni proti cocacole v zivote nepocul.
-
wolodo
Professional
- Kontaktovať používateľa:
TO: uplink, Skolacik
no ved v pohode ja som nenarazal na to ze by uplink nedokazal daco take, len mi islo o to ze presne take logo ako sa dozadoval je na lamkach tak ma napadlo ci to ma odtial (alebo je to jednoducho predstava leta-pre chalana)... a o tom obmedzeni loga som nevedel... som rad ze to uplink zvladas na NO. 1
/osobne som maximalne spokojny
no ved v pohode ja som nenarazal na to ze by uplink nedokazal daco take, len mi islo o to ze presne take logo ako sa dozadoval je na lamkach tak ma napadlo ci to ma odtial (alebo je to jednoducho predstava leta-pre chalana)... a o tom obmedzeni loga som nevedel... som rad ze to uplink zvladas na NO. 1
/osobne som maximalne spokojny
-
lekoklatik
VIP