|
| Autor |
Správa |
miso2911 Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.09.2005 Príspevky: 225 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
Zaslal: 29 Apr 2007, 12:07 Predmet: Ľubo Michalík a mladé futbalové nádeje |
|
|
Vyzerá to tak že sa narodil ďalší skvelý obranca na Slovensku....
Dúfam že sa presadí v Premier League podľa mna najlepšia liga v Európe...
http://www1.profutbal.sk/clanok48605.htm
http://www1.profutbal.sk/clanok48627.htm
Ľubo: "Chvíľami som pri bránení Ševčenka či v druhom polčase Drogbu ani nevedel, či mám sledovať loptu, alebo si pýtať autogram."
//audiotrack: téma premenovaná, netreba pre každého taltentovaného vytvárať novú tému |
|
| Návrat hore |
|
 |
radek21 Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.01.2006 Príspevky: 921 Bydlisko: Myjava Karma: 
|
Zaslal: 29 Apr 2007, 12:50 Predmet: |
|
|
| Ak bude pokracovat v dobrych vykonoch urcite nebude v Boltone dlho. V buducnosti z neho bude velmi dobry obranca bude mat urcite buducnost v slovenskej reprezentacii. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Pedrosino Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 06.08.2006 Príspevky: 538 Bydlisko: Litle ITALi Karma: 
|
Zaslal: 29 Apr 2007, 13:33 Predmet: |
|
|
| priklanam sa k nazoru ze anglicka liga je velmi dobra.A urcite ma MIchalik dobre naslapnute do buducnosti aby to dotiahol cim najdalej... |
|
| Návrat hore |
|
 |
vladopt Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.02.2006 Príspevky: 99 Bydlisko: SLOVENSKO Karma: 
|
Zaslal: 29 Apr 2007, 13:55 Predmet: |
|
|
| Michalíka a jeho výkony už sledujem dlhšiu dobu už od vtedy ako prestúpil do Boltonu tam sa síce dlho neohrial, tak ho poslali rozohrať sa do Leedsu a tam sa mu darilo, keď hral on tak Leeds ťahalo sériu 5 zápasov bez prehri a tuším aj tam si dal gólik, ale po dobrých výkonoch ho zobral Bolton späť a včera mal krst ohňom práve z jedným z najlepších klubov sveta a zvládol ju na 100% ! |
|
| Návrat hore |
|
 |
vladopt Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.02.2006 Príspevky: 99 Bydlisko: SLOVENSKO Karma: 
|
Zaslal: 01 Máj 2007, 20:33 Predmet: |
|
|
| Čo vravíte aj na ostatných mladých nádejných slovenských futbalistov akými sú Marek Čech z FcPorto, ktorý pravidelne nastupuje v lige potom Mareka Saparu, ktorý je považovaný za najlepšieho hráča nórskej ligy, Filipa Hološka ktorý striela góly v Turecku ( cez vikend hattrick ), tak isto ako Marek Hamšík z Brescie o ktorého poškuľujú kluby ako Arsenal, Liverpool a iné európske veľkokluby. A asi najväšia nádej slovenského futbalu, ktorý pôsobí v juniorke Chelsea a darí sa mu Miroslav Stoch. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Pantagruel Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.01.2006 Príspevky: 498
Zaslal: 17 Máj 2007, 17:06 Predmet: |
|
|
O Hamšíka sa v poslednej dobe zaujíma aj Real Madrid A 1.Júna ide do Chelsea nejaký 14-ročný Lalkovič z Košíc. Držím palce  |
|
| Návrat hore |
|
 |
kali520 Guru

Stav:  Založený: 15.03.2006 Príspevky: 2800 Bydlisko: Valhalla Karma: 
|
Zaslal: 17 Máj 2007, 18:47 Predmet: |
|
|
| vladopt napísal: |
| Michalíka a jeho výkony už sledujem dlhšiu dobu už od vtedy ako prestúpil do Boltonu tam sa síce dlho neohrial, tak ho poslali rozohrať sa do Leedsu a tam sa mu darilo, keď hral on tak Leeds ťahalo sériu 5 zápasov bez prehri a tuším aj tam si dal gólik, ale po dobrých výkonoch ho zobral Bolton späť a včera mal krst ohňom práve z jedným z najlepších klubov sveta a zvládol ju na 100% ! |
Dal sice gol ale zapas na 100% nezvladol, minimalne jeden gol co dali Chelsea bolo na jeho triko. V zapase aj dost kiksoval samozrejme je to aj vekom. Moj nazor je ze bude patrit medzi tych lepsich Slovenskych futbalistov ale v Premier League sa nepresadi.
A co sa tyka ostatnych mladikov ak ich sracka neodnese tak to mozno dotiahnu do nejakeho lepsieho nemeckeho klubu.
A co sa tyka toho Stocha tak asi takto kamarat s nim raz hral vo vybere slovenska a povedal ze nic moc toho neukazal iba bol dost rychly. |
|
| Návrat hore |
|
 |
miso2911 Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.09.2005 Príspevky: 225 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
Zaslal: 17 Máj 2007, 18:51 Predmet: |
|
|
| kali520 napísal: |
| A co sa tyka toho Stocha tak asi takto kamarat s nim raz hral vo vybere slovenska a povedal ze nic moc toho neukazal iba bol dost rychly. |
asi tam kde je neni len tak zo srandy nemyslis? |
|
| Návrat hore |
|
 |
recberko Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.05.2007 Príspevky: 244 Bydlisko: Šaľa Karma: 
|
Zaslal: 17 Máj 2007, 19:41 Predmet: |
|
|
v takej lige môže Michalík len rásť, teda ak bude hrávať... a ak bude mať formu tak nevidím dôvod prečo by hrávať nemal  |
|
| Návrat hore |
|
 |
kali520 Guru

|
Zaslal: 18 Máj 2007, 10:49 Predmet: |
|
|
| miso2911 napísal: |
| asi tam kde je neni len tak zo srandy nemyslis? |
Ale tiez to nemusi znamenat ze je nejaky fasacky hrac, mozno sa za cely cas nedostane ani do A muzstva. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Pantagruel Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.01.2006 Príspevky: 498
Zaslal: 18 Máj 2007, 13:25 Predmet: |
|
|
Dal sice gol ale zapas na 100% nezvladol, minimalne jeden gol co dali Chelsea bolo na jeho triko. V zapase aj dost kiksoval samozrejme je to aj vekom. Moj nazor je ze bude patrit medzi tych lepsich Slovenskych futbalistov ale v Premier League sa nepresadi.
A co sa tyka ostatnych mladikov ak ich sracka neodnese tak to mozno dotiahnu do nejakeho lepsieho nemeckeho klubu.
A co sa tyka toho Stocha tak asi takto kamarat s nim raz hral vo vybere slovenska a povedal ze nic moc toho neukazal iba bol dost rychly. |
Zapas nahodou zvladol velmi dobre ! Asi si pozeral nejaky iny zapas a Michalika si si s niekym pomylil
A o Stochovi sa hovori vselico. Najcastejsie sa hovori ze je sebec a ked prehra tak sa rozplace a ine blbosti. Ja som mal to stastie vidiet Stocha hrat nazivo, a verim ze sa v Premier League presadi  |
|
| Návrat hore |
|
 |
kali520 Guru

|
Zaslal: 18 Máj 2007, 13:55 Predmet: |
|
|
| Pantagruel napísal: |
Zapas nahodou zvladol velmi dobre ! Asi si pozeral nejaky iny zapas a Michalika si si s niekym pomylil
A o Stochovi sa hovori vselico. Najcastejsie sa hovori ze je sebec a ked prehra tak sa rozplace a ine blbosti. Ja som mal to stastie vidiet Stocha hrat nazivo, a verim ze sa v Premier League presadi  |
http://www.youtube.com/watch?v=J80LRPv4sH8 ten prvy gol co dala Chelsea bol jeho, a zapas som videl dobre Drogba mu minimalne 3 krat usiel.
A co sa tyka Stocha si precitaj moj prispevok, kamarat s nim hral nie ze ho videl a nehovoril ze je zly ale ze nicim nejak nevinikal len rychlostou a v sucasnom futbale to je dost vela. |
|
| Návrat hore |
|
 |
recberko Light Star

|
Zaslal: 18 Máj 2007, 15:59 Predmet: |
|
|
Hello boys, keď už hovoríme o tých futbalových nádejách, tým FC Nitra U15 je v týchto dňoch na európskom finále NIKE PREMIER CUP-u a chalani začali celkom dobre keď vo svojej skupine zvíťazili: FC Nitra - IF Brommapojkarna 1:0 (0:0), gol v 28. min. R. Cingel.
Zostava FC Nitra: Planicky - Fridrich, Grman, Krajanec, Mladenek - Sestak Szabo), Acs, Pinter R., Cingel - Dano, Kanyicska
a druhý zápas hrali s čechmi FC Nitra - Slavia Praha 0:0
Zostava FC Nitra: Planicky - Fridrich, Grman, Krajanec, Mladenek - Sestak
(Botka), Acs, Pinter R.(Szabo), Cingel - Dano, Kanyicska
zajtra ich čaká posledný zápas v ich skupine proti Boaviste Porto, tak držte palce aby sa k nim aj šťastie priklonilo a postúpili zo skupiny... majú šancu postúpiť na celosvetové finále do MALAJZIE!! jou jou NITRA go go!!!  |
|
| Návrat hore |
|
 |
recberko Light Star

|
Zaslal: 18 Máj 2007, 16:01 Predmet: |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=J80LRPv4sH8 ten prvy gol co dala Chelsea bol jeho, a zapas som videl dobre Drogba mu minimalne 3 krat usiel.
A co sa tyka Stocha si precitaj moj prispevok, kamarat s nim hral nie ze ho videl a nehovoril ze je zly ale ze nicim nejak nevinikal len rychlostou a v sucasnom futbale to je dost vela. |
na margo toho stocha, nemyslím že má len rýchlosť (je ako blesk hehe) ale aj krátku kľučku a techniku mu môže veľa chalanov závidieť... |
|
| Návrat hore |
|
 |
kali520 Guru

|
Zaslal: 18 Máj 2007, 18:28 Predmet: |
|
|
| recberko napísal: |
| na margo toho stocha, nemyslím že má len rýchlosť (je ako blesk hehe) ale aj krátku kľučku a techniku mu môže veľa chalanov závidieť... |
Ak ti mam pravdu povedat ja som ho nevidel hrat ja som len hovril podla toho co tvrdil ten kamarat. A ja mu verim ale kludne to mohol hovorit zo zavisti  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|