Obsah fóra www.hojko.com
Aukro.sk
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Ľubo Michalík a mladé futbalové nádeje
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Šport Choď na stránku 1, 2  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
miso2911
Light Star
Light Star

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 09.09.2005

PríspevokZaslal: 29 Apr 2007, 12:07    Predmet: Ľubo Michalík a mladé futbalové nádeje Odpovedať s citátom  

Vyzerá to tak že sa narodil ďalší skvelý obranca na Slovensku....
Dúfam že sa presadí v Premier League podľa mna najlepšia liga v Európe...

http://www1.profutbal.sk/clanok48605.htm

http://www1.profutbal.sk/clanok48627.htm

Ľubo: "Chvíľami som pri bránení Ševčenka či v druhom polčase Drogbu ani nevedel, či mám sledovať loptu, alebo si pýtať autogram." Very Happy Very Happy Very Happy

//audiotrack: téma premenovaná, netreba pre každého taltentovaného vytvárať novú tému
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
radek21
Light Professional
Light Professional

Založený: 02.01.2006

PríspevokZaslal: 29 Apr 2007, 12:50    Predmet: Odpovedať s citátom  

Ak bude pokracovat v dobrych vykonoch urcite nebude v Boltone dlho. V buducnosti z neho bude velmi dobry obranca bude mat urcite buducnost v slovenskej reprezentacii.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Pedrosino
Star
Star

Založený: 06.08.2006

PríspevokZaslal: 29 Apr 2007, 13:33    Predmet: Odpovedať s citátom  

priklanam sa k nazoru ze anglicka liga je velmi dobra.A urcite ma MIchalik dobre naslapnute do buducnosti aby to dotiahol cim najdalej...
Návrat hore
vladopt
Medium Expert
Medium Expert

Založený: 05.02.2006

PríspevokZaslal: 29 Apr 2007, 13:55    Predmet: Odpovedať s citátom  

Michalíka a jeho výkony už sledujem dlhšiu dobu už od vtedy ako prestúpil do Boltonu tam sa síce dlho neohrial, tak ho poslali rozohrať sa do Leedsu a tam sa mu darilo, keď hral on tak Leeds ťahalo sériu 5 zápasov bez prehri a tuším aj tam si dal gólik, ale po dobrých výkonoch ho zobral Bolton späť a včera mal krst ohňom práve z jedným z najlepších klubov sveta a zvládol ju na 100% !
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
vladopt
Medium Expert
Medium Expert

Založený: 05.02.2006

PríspevokZaslal: 01 Máj 2007, 20:33    Predmet: Odpovedať s citátom  

Čo vravíte aj na ostatných mladých nádejných slovenských futbalistov akými sú Marek Čech z FcPorto, ktorý pravidelne nastupuje v lige potom Mareka Saparu, ktorý je považovaný za najlepšieho hráča nórskej ligy, Filipa Hološka ktorý striela góly v Turecku ( cez vikend hattrick ), tak isto ako Marek Hamšík z Brescie o ktorého poškuľujú kluby ako Arsenal, Liverpool a iné európske veľkokluby. A asi najväšia nádej slovenského futbalu, ktorý pôsobí v juniorke Chelsea a darí sa mu Miroslav Stoch.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
Pantagruel
Medium Star
Medium Star

Založený: 09.01.2006

PríspevokZaslal: 17 Máj 2007, 17:06    Predmet: Odpovedať s citátom  

O Hamšíka sa v poslednej dobe zaujíma aj Real Madrid Smile A 1.Júna ide do Chelsea nejaký 14-ročný Lalkovič z Košíc. Držím palce Smile
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu MSN Messenger
kali520
Guru
Guru

Založený: 15.03.2006

PríspevokZaslal: 17 Máj 2007, 18:47    Predmet: Odpovedať s citátom  

vladopt napísal:
Michalíka a jeho výkony už sledujem dlhšiu dobu už od vtedy ako prestúpil do Boltonu tam sa síce dlho neohrial, tak ho poslali rozohrať sa do Leedsu a tam sa mu darilo, keď hral on tak Leeds ťahalo sériu 5 zápasov bez prehri a tuším aj tam si dal gólik, ale po dobrých výkonoch ho zobral Bolton späť a včera mal krst ohňom práve z jedným z najlepších klubov sveta a zvládol ju na 100% !
Dal sice gol ale zapas na 100% nezvladol, minimalne jeden gol co dali Chelsea bolo na jeho triko. V zapase aj dost kiksoval samozrejme je to aj vekom. Moj nazor je ze bude patrit medzi tych lepsich Slovenskych futbalistov ale v Premier League sa nepresadi.
A co sa tyka ostatnych mladikov ak ich sracka neodnese tak to mozno dotiahnu do nejakeho lepsieho nemeckeho klubu.
A co sa tyka toho Stocha tak asi takto kamarat s nim raz hral vo vybere slovenska a povedal ze nic moc toho neukazal iba bol dost rychly.
Návrat hore
miso2911
Light Star
Light Star

Založený: 09.09.2005

PríspevokZaslal: 17 Máj 2007, 18:51    Predmet: Odpovedať s citátom  

kali520 napísal:
A co sa tyka toho Stocha tak asi takto kamarat s nim raz hral vo vybere slovenska a povedal ze nic moc toho neukazal iba bol dost rychly.
asi tam kde je neni len tak zo srandy nemyslis?
Návrat hore
recberko
Light Star
Light Star

Založený: 08.05.2007

PríspevokZaslal: 17 Máj 2007, 19:41    Predmet: Odpovedať s citátom  

v takej lige môže Michalík len rásť, teda ak bude hrávať... a ak bude mať formu tak nevidím dôvod prečo by hrávať nemal Wink
Návrat hore
kali520
Guru
Guru

PríspevokZaslal: 18 Máj 2007, 10:49    Predmet: Odpovedať s citátom  

miso2911 napísal:
asi tam kde je neni len tak zo srandy nemyslis?
Ale tiez to nemusi znamenat ze je nejaky fasacky hrac, mozno sa za cely cas nedostane ani do A muzstva.
Návrat hore
Pantagruel
Medium Star
Medium Star

Založený: 09.01.2006

PríspevokZaslal: 18 Máj 2007, 13:25    Predmet: Odpovedať s citátom  

kali520 napísal:
Dal sice gol ale zapas na 100% nezvladol, minimalne jeden gol co dali Chelsea bolo na jeho triko. V zapase aj dost kiksoval samozrejme je to aj vekom. Moj nazor je ze bude patrit medzi tych lepsich Slovenskych futbalistov ale v Premier League sa nepresadi.
A co sa tyka ostatnych mladikov ak ich sracka neodnese tak to mozno dotiahnu do nejakeho lepsieho nemeckeho klubu.

Zapas nahodou zvladol velmi dobre ! Asi si pozeral nejaky iny zapas a Michalika si si s niekym pomylil Smile

A o Stochovi sa hovori vselico. Najcastejsie sa hovori ze je sebec a ked prehra tak sa rozplace a ine blbosti. Ja som mal to stastie vidiet Stocha hrat nazivo, a verim ze sa v Premier League presadi Smile
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu MSN Messenger
kali520
Guru
Guru

PríspevokZaslal: 18 Máj 2007, 13:55    Predmet: Odpovedať s citátom  

Pantagruel napísal:
Zapas nahodou zvladol velmi dobre ! Asi si pozeral nejaky iny zapas a Michalika si si s niekym pomylil Smile

A o Stochovi sa hovori vselico. Najcastejsie sa hovori ze je sebec a ked prehra tak sa rozplace a ine blbosti. Ja som mal to stastie vidiet Stocha hrat nazivo, a verim ze sa v Premier League presadi Smile
http://www.youtube.com/watch?v=J80LRPv4sH8 ten prvy gol co dala Chelsea bol jeho, a zapas som videl dobre Drogba mu minimalne 3 krat usiel.
A co sa tyka Stocha si precitaj moj prispevok, kamarat s nim hral nie ze ho videl a nehovoril ze je zly ale ze nicim nejak nevinikal len rychlostou a v sucasnom futbale to je dost vela.
Návrat hore
recberko
Light Star
Light Star

PríspevokZaslal: 18 Máj 2007, 15:59    Predmet: Odpovedať s citátom  

Hello boys, keď už hovoríme o tých futbalových nádejách, tým FC Nitra U15 je v týchto dňoch na európskom finále NIKE PREMIER CUP-u a chalani začali celkom dobre keď vo svojej skupine zvíťazili: FC Nitra - IF Brommapojkarna 1:0 (0:0), gol v 28. min. R. Cingel.
Zostava FC Nitra: Planicky - Fridrich, Grman, Krajanec, Mladenek - Sestak Szabo), Acs, Pinter R., Cingel - Dano, Kanyicska
a druhý zápas hrali s čechmi FC Nitra - Slavia Praha 0:0
Zostava FC Nitra: Planicky - Fridrich, Grman, Krajanec, Mladenek - Sestak
(Botka), Acs, Pinter R.(Szabo), Cingel - Dano, Kanyicska
zajtra ich čaká posledný zápas v ich skupine proti Boaviste Porto, tak držte palce aby sa k nim aj šťastie priklonilo a postúpili zo skupiny... majú šancu postúpiť na celosvetové finále do MALAJZIE!! jou jou NITRA go go!!!
Návrat hore
recberko
Light Star
Light Star

PríspevokZaslal: 18 Máj 2007, 16:01    Predmet: Odpovedať s citátom  

kali520 napísal:
http://www.youtube.com/watch?v=J80LRPv4sH8 ten prvy gol co dala Chelsea bol jeho, a zapas som videl dobre Drogba mu minimalne 3 krat usiel.
A co sa tyka Stocha si precitaj moj prispevok, kamarat s nim hral nie ze ho videl a nehovoril ze je zly ale ze nicim nejak nevinikal len rychlostou a v sucasnom futbale to je dost vela.
na margo toho stocha, nemyslím že má len rýchlosť (je ako blesk hehe) ale aj krátku kľučku a techniku mu môže veľa chalanov závidieť...
Návrat hore
kali520
Guru
Guru

PríspevokZaslal: 18 Máj 2007, 18:28    Predmet: Odpovedať s citátom  

recberko napísal:
na margo toho stocha, nemyslím že má len rýchlosť (je ako blesk hehe) ale aj krátku kľučku a techniku mu môže veľa chalanov závidieť...
Ak ti mam pravdu povedat ja som ho nevidel hrat ja som len hovril podla toho co tvrdil ten kamarat. A ja mu verim ale kludne to mohol hovorit zo zavisti Smile
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Šport Choď na stránku 1, 2  Ďalšia
Strana 1 z 2

Prejdi na: