Ľubo Michalík a mladé futbalové nádeje

O športe...
recberko
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa recberko »

v poslednom zápase skupiny NIKE PREMIER CUPu prehralo mužstvo FC Nitra U15 s Boavista Porto 1:2. Chalani hrali o 9 - 16 miesto znova s Portom a vyhrali 1:0... zajtra by vraj mali harť ešte 2 zápasy... aj keď mi to nejak nesedí..
FC Nitra U15 mala výhru a remízu a Porto 2 rehry ako ich mohli predbehnúť?? no nevadí možno sa poplietli na stránke.. bo mi to nejak nesedí... no uvidíme zatim dovi dopo ;-)
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

kali520 napísal:Kamrat bo na skuskach v Derby coutny ale nezobrali ho, teraz ma ist do Bordeux.
a kto ho zastupuje?
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

matko888 napísal:a kto ho zastupuje?
Ma nejakeho menezera ale meno ti nepoviem. Vsak chalani v slovane tam maju ludi ktory im vybavuju taketo veci.
kubodinho
Professional
Professional

kali520 napísal:Ma nejakeho menezera ale meno ti nepoviem. Vsak chalani v slovane tam maju ludi ktory im vybavuju taketo veci.
no ved jasne. ja len ci meno nevies.
kubodinho
Professional
Professional

kali520 napísal:Ma nejakeho menezera ale meno ti nepoviem. Vsak chalani v slovane tam maju ludi ktory im vybavuju taketo veci.
ale tipujem ked bol na skuske v Derby county ze ho bude zastupovat Kovarovič ale niesom si isty ale tak mi to vychadza
miso2911
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa miso2911 »

matko888 napísal:ale tipujem ked bol na skuske v Derby county ze ho bude zastupovat Kovarovič ale niesom si isty ale tak mi to vychadza
daj si to do jedneho prispevku lebo su tu debilkovia co ti za to daju basu.
recberko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa recberko »

FC Nitra U15 skončili na európskom finále NIKE PREMIER CUPu na konečnom 10 mieste... chalani gratulujeme aj keď ste mali naviac chýbalo nám trocha futbalového šťastia a lepší začiatok zápasu proti Boaviste Porto...
viac info na www.fcnitra.com
kubodinho
Professional
Professional

miso2911 napísal:daj si to do jedneho prispevku lebo su tu debilkovia co ti za to daju basu.
OKEJ SORRY ALE MNA TO NAPADLO AZ POTOM KED SOM NAPISAL PREDOSLIO PRISPEVOK. SORRY
Napísať odpoveď