Lutujem ze som to nespravil
Ako sa hovori po vojne je každý generál
Davam zapravdu tym co to hovorili predomnou,mozte lutovat chyby ktore ste spravili ale zaroven byt aj za ne vdacny.Mozno jeden blby priklad
-pokial sa niekto chyti zeravej platnicky tak to sice olutuje ale uz nikdy viac nespravi,pokial neni masochista.Chyby cloveka mozu aj posunut dopredu,sam som ich v minulosti spravil mrte ale teraz som si ich vedomy a snazim sa ich nezopakovat.Ksakru,to som zasiel asi uz az do moc duchaplnych sfer,no neva
.A k teme...v sucastnosti mi je najviac luto asi toho ze sa mi uz nechcelo v noci svhovat auto a nejaky ozraty ch*j mi ho poskriabal

-
midnight_man
Guru
-
mr_margera
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
Chad Kroeger
Amateur
Tak Tak mojko.
//autoeditácia príspevku ( 12 Sep 2009, 16:17 )
Takých nas je viacejmr_margera napísal:Ja ľutujem za svoj život celkom dosť vecí. Niektoré ma serú viac, iné menej, ale sám si za to môžem.
//autoeditácia príspevku ( 12 Sep 2009, 16:20 )
Ľutujem, že som jej to nepovedal skôr. KAFIATKO MILUJEM ŤA.
-
midnight_man
Guru
-
cORP.
Addict
sme na tom celkom podobnemidnight_man napísal:Lutujem ze som 3 roky dozadu nenechal Lúšťu LúšťouNo čo už
ludia sa ucia na vlastných chybách, nie na chybách druhých. Mat vtedy taky rozum ako teraz, kopu veci by som riesil uplne inac. Vo velkej miere za to moze aj toto forum, osobne sa priznám, že mi dalo vela.
-
cORP.
Addict
v tom mas sice pravdu ,no iste obdobie ktore som kvoli tomu stretnutiu prezil mi toho teda moc nedalo ,fizz napísal:Pokial nelutujes to, aky si teraz, nemal by si lutovat ziadne "zivotne stretnutia".
-
midnight_man
Guru
No o tych chybach musim nesuhlasit, mudry sa uci aj na svojich aj na chybach ostatnych, je sprosty ak tie chyby opakuje
Ak spravis chybu ty, pricom si sa nemal z coho poucit, neni to sprostost, ak to spravis zase tak az potom.
Add k teme: Lutujem, ze som sa vobec daval dokopy s byvalou priatelkou, z celeho vztahu nelutujem len par veci
A v podstate, je zbytocne hocico lutovat, lebo aj tak to neprinasa nic dobre, len myslime na to ako by to mohlo byt kebyze to nespravime/spravime... to nikdy nikomu nepomoze, ale aj tak vsetci tak myslia, vratane mna
Add k teme: Lutujem, ze som sa vobec daval dokopy s byvalou priatelkou, z celeho vztahu nelutujem len par veci
A v podstate, je zbytocne hocico lutovat, lebo aj tak to neprinasa nic dobre, len myslime na to ako by to mohlo byt kebyze to nespravime/spravime... to nikdy nikomu nepomoze, ale aj tak vsetci tak myslia, vratane mna
-
triple
Guru wannabe
niesom veriaci ani pobožný.. proste tieto veci nie sú pre mňa.. ale v jednu vec verím.. na niečo sme na tomto svete určení a či už pôjdeme do prava alebo do ľava aj tak dojdeme tam kde máme.. z tohto dôvodu neľutujem nič čo som spravil či už dobré alebo zlé.. ak zlé tak v tom prípade sa riadim porekladlom všetko zlé je na niečo dobré
Vo väčšine prípadov sa snažím konať a to len preto aby som si v budúcnosti nevyčítal - "neskúsil som to"
Vo väčšine prípadov sa snažím konať a to len preto aby som si v budúcnosti nevyčítal - "neskúsil som to"
Hned, ked som sa sam seba opytal, co lutujem, tak prva vec co mi blikla hlavou bolo toto leto, kedy som si nenasiel cas na svojho najlepsieho kamarata, s ktorym som stravil cele detstvo, vyrastali sme spolu, a velmi si ho stale vazim, no a ja som ho takto osral, ze sme nikde spolu neboli, a kur*a ani som si s nim za cele leto poriadne nepokecal....a to sa vidime raz do roka. Do teraz si to vycitam, a asi aj dlho budem...urobil som chu****. 
Je mnoho vecí ktroé sa mi nepodarili, a ak by sa dali chcel by som vrátit čas a pozmeniť to čo som urobil zle. Lenže sme ľudia, a to čo raz urobíme, či dobre, či zle, to je len v nás. Občas urobíme zle aj ak chceme urobit dobre. Ale je to pproste mýlenie sa,ktoré nedokážeme ovplyvnit.
Mnoho krát som sa hnewal nad vecami ktoré som povedal teraz už bývalým. Lenže nebolo to najlepšie čo som urobil,ale teraz ak spätne sa pozerám som rád že som to urobil,lebo by ak by som to neurobil tak.Necítil by som sa tak a nebol by som tak šťastný ako som teraz.
Mnoho krát som sa hnewal nad vecami ktoré som povedal teraz už bývalým. Lenže nebolo to najlepšie čo som urobil,ale teraz ak spätne sa pozerám som rád že som to urobil,lebo by ak by som to neurobil tak.Necítil by som sa tak a nebol by som tak šťastný ako som teraz.