Lutujem ze som to nespravil

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
cORP.
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

midnight_man napísal:Lutujem ze som 3 roky dozadu nenechal Lúšťu Lúšťou :) No čo už :D ludia sa ucia na vlastných chybách, nie na chybách druhých. Mat vtedy taky rozum ako teraz, kopu veci by som riesil uplne inac. Vo velkej miere za to moze aj toto forum, osobne sa priznám, že mi dalo vela.
sme na tom celkom podobne :) ja lutujem tiez niektore moje zivotne stretnutia :wink:
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

fizz napísal:Pokial nelutujes to, aky si teraz, nemal by si lutovat ziadne "zivotne stretnutia".
v tom mas sice pravdu ,no iste obdobie ktore som kvoli tomu stretnutiu prezil mi toho teda moc nedalo , :?
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Ale to je pravda, ktovie kde by sme boli teraz nebyť tých skúseností
live4life
Novice
Novice

Príspevok od používateľa live4life »

fizz napísal:Pokial nelutujes to, aky si teraz, nemal by si lutovat ziadne "zivotne stretnutia".
Hlboká myšlienka :idea:
žeby?
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa žeby? »

live4life napísal:Hlboká myšlienka :idea:
:lol: :lol: :lol:
kafiatko napísal:A ponaučenie??

Múdry sa učí na chybách druhých, sprostý sám na svojich ... :?
A toto ma prave stve... ja sa ucim na chybach inych ked vsetko okolo seba vidim, pozorujem a kvoli tomu prichadzam o tie zazitky a "skusenosti". :?
Jake
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jake »

No o tych chybach musim nesuhlasit, mudry sa uci aj na svojich aj na chybach ostatnych, je sprosty ak tie chyby opakuje :) Ak spravis chybu ty, pricom si sa nemal z coho poucit, neni to sprostost, ak to spravis zase tak az potom.

Add k teme: Lutujem, ze som sa vobec daval dokopy s byvalou priatelkou, z celeho vztahu nelutujem len par veci :D
A v podstate, je zbytocne hocico lutovat, lebo aj tak to neprinasa nic dobre, len myslime na to ako by to mohlo byt kebyze to nespravime/spravime... to nikdy nikomu nepomoze, ale aj tak vsetci tak myslia, vratane mna
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

niesom veriaci ani pobožný.. proste tieto veci nie sú pre mňa.. ale v jednu vec verím.. na niečo sme na tomto svete určení a či už pôjdeme do prava alebo do ľava aj tak dojdeme tam kde máme.. z tohto dôvodu neľutujem nič čo som spravil či už dobré alebo zlé.. ak zlé tak v tom prípade sa riadim porekladlom všetko zlé je na niečo dobré
Vo väčšine prípadov sa snažím konať a to len preto aby som si v budúcnosti nevyčítal - "neskúsil som to"
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Hned, ked som sa sam seba opytal, co lutujem, tak prva vec co mi blikla hlavou bolo toto leto, kedy som si nenasiel cas na svojho najlepsieho kamarata, s ktorym som stravil cele detstvo, vyrastali sme spolu, a velmi si ho stale vazim, no a ja som ho takto osral, ze sme nikde spolu neboli, a kur*a ani som si s nim za cele leto poriadne nepokecal....a to sa vidime raz do roka. Do teraz si to vycitam, a asi aj dlho budem...urobil som chu****. :(
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Ľutujem že som taký ko*ot ktorý sa neučí.Ale chystám sa to zmeniť.Konečne mám hnací motor

Jake : nieco na podobny princip - Oklames ma -> Hanba ti. Oklames ma druhy krat -> Hanba mne
Burito
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Burito »

Je mnoho vecí ktroé sa mi nepodarili, a ak by sa dali chcel by som vrátit čas a pozmeniť to čo som urobil zle. Lenže sme ľudia, a to čo raz urobíme, či dobre, či zle, to je len v nás. Občas urobíme zle aj ak chceme urobit dobre. Ale je to pproste mýlenie sa,ktoré nedokážeme ovplyvnit.
Mnoho krát som sa hnewal nad vecami ktoré som povedal teraz už bývalým. Lenže nebolo to najlepšie čo som urobil,ale teraz ak spätne sa pozerám som rád že som to urobil,lebo by ak by som to neurobil tak.Necítil by som sa tak a nebol by som tak šťastný ako som teraz.
aruN
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aruN »

lutujem, ze som nepovedal to co som mal
neo250
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa neo250 »

aruN napísal:lutujem, ze som nepovedal to co som mal
hmmm a čo takého si mal povedať a nepovedal si?čo si sa hanbil? alebo bál? 8)
bia
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa bia »

čo bolo, bolo... netreba sa zahadzovať s minulosťou... nemá to význam... a už vôbec nie niečo ľutovať! Treba pozerať dopredu...
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

V momentalnej dobe nelutujem nic. Uvedomil som si ze, lutovat nieco sa nepolati, nic to neriesi akurat to kazi naladu. Skor sa pozeram na svoju minulost z nadhladom a snazim sa nejako napravit. Ale teraz k teme dost dlho (asi 2 roky) som lutoval, ze som nedal jednej holke na javo ze o nu mam zaujem a ked som sa konecne odhodlal tak si nasla priatela, s ktorym su teraz uz asi 4. rok a zrejme aj ostanu dalej ... Stale som si hovoril, co ak by to vyslo, teraz to mohlo vyzerat inac a bla bla ... Ale potom som si uvedomil, ze ja vlastne nechcem aby to bolo inac, ze vsetko je vlastne tak ako ma byt aj v buducnosti bude :-)
žeby?
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa žeby? »

bia napísal:čo bolo, bolo... netreba sa zahadzovať s minulosťou... nemá to význam... a už vôbec nie niečo ľutovať! Treba pozerať dopredu...
Nechcem rypat ale presne som cakal taketo mudrosti ze sem budu ludia pisat (nejsi to len ty) ale toto je tema pre takych dr*nutych ludi jak som ja ktori lutuju ze nieco nespravili tak prosim uz sem nepiste tieto mudrosti nemam o ne zaujem, dakujem (a nemyslel som to v zlom aj ked to tak asi vyznelo).

Btw. momentalne mam jeden den (zajtra) posledny den v skole aby som oslovil holku ktora sa mi paci a je o rok mladsia, lenze jak sa poznam zase nic nespravim lebo ma nic originalne nenapada ako s nou nadviazat kontakt kedze sa nepozname, tak si budem zas trieskat cele Vianoce hlavu a mysliet na nu. :aasmile10:
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

žeby? napísal:Nechcem rypat ale presne som cakal taketo mudrosti ze sem budu ludia pisat (nejsi to len ty) ale toto je tema pre takych dr*nutych ludi jak som ja ktori lutuju ze nieco nespravili tak prosim uz sem nepiste tieto mudrosti nemam o ne zaujem, dakujem (a nemyslel som to v zlom aj ked to tak asi vyznelo).

Btw. momentalne mam jeden den (zajtra) posledny den v skole aby som oslovil holku ktora sa mi paci a je o rok mladsia, lenze jak sa poznam zase nic nespravim lebo ma nic originalne nenapada ako s nou nadviazat kontakt kedze sa nepozname, tak si budem zas trieskat cele Vianoce hlavu a mysliet na nu. :aasmile10:
Tak si dodaj odvahy a utekaj za nou.. ;) Co si myslis ze mne frajerka spadla z neba ?
KaptMichal
King
King

Príspevok od používateľa KaptMichal »

Ja som tiez niektore veci velmi lutoval ale postupom casu a vyvinom situacie som si to rozmyslel a zistil som aky by som bol sprosty keby som spravil to co som lutoval, ze som neurobil... :) Takze nic z toho co teraz lutujeme zrejme nebudeme lutovat do konca zivota ale iba dovtedy kym nezistime, preco sme to vlastne neurobili/urobili. :D 8)
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

lutujem ze som prechlastal a prefajcil telo velo love, sak to su tisice...
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

je normalne ked clovek nic nelutule?...je jasne ze niektore veci nevysli, dali by sa vtedy urobit inak a zmenit, ale mam 18 a nic ma vyraznejsie nemrzi :) pokoj na dusi...

onee, ale sice....mal som mu vtedy jednu zavesit :lol:
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

Lutujem v zivote tolko veci ze si vskutku neviem konkretne teraz na nejaku spomenut. Ale clovek by nemal zit na zaklade toho co lutuje ale co naopak nelutuje.
Napísať odpoveď