Jaj, kolko chlastu a palenky by za to bolo... ne?zelovoc napísal:lutujem ze som prechlastal a prefajcil telo velo love, sak to su tisice...
Lutujem ze som to nespravil
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
akoze podla mna o nicom tema. Pises ako lutujes to a to ale keby sa situacia opakovala (s tym chlapcom jak si pisal) spravis to iste cize nic. Teraz pises o nejakej babe ale nic nespravis potom prides sem a places ako to lutujes. To su take veci ktore sa daju velmi jednoducho ovplyvnitžeby? napísal:Nechcem rypat ale presne som cakal taketo mudrosti ze sem budu ludia pisat (nejsi to len ty) ale toto je tema pre takych dr*nutych ludi jak som ja ktori lutuju ze nieco nespravili tak prosim uz sem nepiste tieto mudrosti nemam o ne zaujem, dakujem (a nemyslel som to v zlom aj ked to tak asi vyznelo).
Btw. momentalne mam jeden den (zajtra) posledny den v skole aby som oslovil holku ktora sa mi paci a je o rok mladsia, lenze jak sa poznam zase nic nespravim lebo ma nic originalne nenapada ako s nou nadviazat kontakt kedze sa nepozname, tak si budem zas trieskat cele Vianoce hlavu a mysliet na nu.
Okej, ludia, ak sa vam zda ze prislovie, co mozes urobit dnes, neodkladaj na zajtra, je kravina a ze je to sice pohodlnejsie a lepsie... je to bohuzial zasrana pravda
Takze, opravujem svoje tvrdenie o par prispevkov vyssie... momentalne LUTUJEM ze som taky lenivy a nepozrel som sa na ponuku skol pred pol rokom ked som mohol, mal som na to cas, a hlavne, ked to bolo aktualne...
Povedzte mi, preco je rozdiel medzi ceskou a zahranicnou skolou az taky, ze aj ked studium zacina v rovnaky mesiac, prihlaska na zahranicnu so vsetkym sa musi odoslat do prveho januara a na cesku do marca ... cca
Takze, opravujem svoje tvrdenie o par prispevkov vyssie... momentalne LUTUJEM ze som taky lenivy a nepozrel som sa na ponuku skol pred pol rokom ked som mohol, mal som na to cas, a hlavne, ked to bolo aktualne...
Povedzte mi, preco je rozdiel medzi ceskou a zahranicnou skolou az taky, ze aj ked studium zacina v rovnaky mesiac, prihlaska na zahranicnu so vsetkym sa musi odoslat do prveho januara a na cesku do marca ... cca
-
blitzkrieg
Professional
veru sú veci ktoré ľutujem že som urobil ale aj že som ich nechal tak a keď som mohol zmeniť tak som ich nemenil ale najviac ľutujem to že som videl otca na vlastné oči fyzicky a psychicky týrať matku a nezakročil som, má to výhodu že som nezakročil lebo by som ostal bez otca a mňa by zavreli do basy a ďalšia vec je tá, keď som zistil že ma podvádza priateľka (s ktorou som není, konečne) tak som jej nedal z fleku koniec ale ešte ďalších 10 mesiacov som s ňou chodil, to ma mrzí a ľutujem to .....
-
aughostino
Medium Professional
Re: Lutujem ze som to nespravil
A este lutujem jednu vetu "Toto je posledny kseft".Toto bola moja odpoved na kamosovu vetu "Diego uz nediluj".Vtedy som bol na nule financne nikomu som nic nedlzil nikto nic nedlzil men.Stalo sa to v novembri minuleho roka a doteraz ja dlzim 450 a mne dlzia 150.
ALe taham sa z toho poamly ale isto
// K- :
Ty si riadny kus hoväda...by som ti napchal ten fet do tvojej blbej gebule. A že je to iba tráva? Nevadí. Platí aj tak!!!
Odpoveď : Nech sa páči
ALe taham sa z toho poamly ale isto
// K- :
Ty si riadny kus hoväda...by som ti napchal ten fet do tvojej blbej gebule. A že je to iba tráva? Nevadí. Platí aj tak!!!
Odpoveď : Nech sa páči
-
Kamilgxk
Medium Expert
a tak lutujem v zivote vela veci ale tak teraz taka najaktualnesjsia je ze som mohol ist do 3ky pozvali ma 2 baby a ja som odmietol lebo mam rad svoju frajerku a ta sa somnou o 2 dni (na veceri kde sme slavili nase vyrocie ) rozisla.
to ma trosku mrzi.
ale viem ze som nespravil aj podstatnejsie veci ako su toto ale neche sa mi az tak nad tym rozmyslat. to je take keby bolo keby
to ma trosku mrzi.
ale viem ze som nespravil aj podstatnejsie veci ako su toto ale neche sa mi az tak nad tym rozmyslat. to je take keby bolo keby
-
divoska3333
Amateur
Re:
hmm tak v tomto mas pravdu..Muffi napísal:Ľutujem toho dosť. Ale ľútosť v ničom nepomôže, a myslím, že keby sme nemuseli nič ľutovať, bol by náš život tak véľmi idylický, že by to tak proste nefungovalo
Ja som olutovala hlavne to ze osm stratila mojmu srdcu vlemi blizku osobu( s priatelom sme chodili 15 mes. a ja osm ho nechala pretoze bol este decko a uprednostnoval hlavne PC predomnou...) no teraz si uvedomujem ze je to to najlepsie a najmilsie stvorenie ktore ma kedy stretlo... ossba s velmi krasnym srdieckom... a ja osm nechala aby mi odisiel....
skoda ze sa neda vratit cas spat... nelutujem ze sme sa rozisli pretoze sa odvtedy zmenil a asi mu ten rozchod aj prospel ale lutujem ze sa nemozme dat znovu dokopy... zacat odznova
sme opat spolu v kontakte , aj sme sa akosi rozpravali ze co sa za tych par rockov zmenilo... a on poedal ze zmenil svoj pohlad nasvet..ludi a vsetko co sa deje... zmienil sa aj o dvoch dievcatach ktore sa mu pacia ale vraj ani s jednou to neni nadejde...
noo o mne uz ani nepremysla ako o dievcati s ktorou by este mohol chodit
//autoeditácia príspevku (28 Feb 2010, 13:13)
tak to mi je luto, ale nie toho ze si nesiel do 3 ale ze sa s tebou tovja priatelka v tak nevhodnu chvilu rozisla...Kamilgxk napísal:a tak lutujem v zivote vela veci ale tak teraz taka najaktualnesjsia je ze som mohol ist do 3ky pozvali ma 2 baby a ja som odmietol lebo mam rad svoju frajerku a ta sa somnou o 2 dni (na veceri kde sme slavili nase vyrocie ) rozisla.
to ma trosku mrzi.
no lutujem,len mi to je teraz howno platne
Re: Re:
tak to mi je luto, ale nie toho ze si nesiel do 3 ale ze sa s tebou tovja priatelka v tak nevhodnu chvilu rozisla...[/quote]Kamilgxk napísal:a tak lutujem v zivote vela veci ale tak teraz taka najaktualnesjsia je ze som mohol ist do 3ky pozvali ma 2 baby a ja som odmietol lebo mam rad svoju frajerku a ta sa somnou o 2 dni (na veceri kde sme slavili nase vyrocie ) rozisla.
to ma trosku mrzi.
Myslis ze by bolo vhodnejsie keby snim nachvilu este zostala, aj ked "nasilu" ?
To ze si nesiel stymi babami do 3ky by si nemal lutovat, ale mal by si sa preto viac vazit, ze dokazes byt naozaj verny aj ked to bolo urcite velke pokusenie.
bude to sialene, ale lutujem ze som si neuzil s niektorymi babami, ako som len mohol kolko som si len mohol a kolkokrat som chcel lebo teraz keed uz nemozem mavam z toho nocne mory 
-
Janio
Zablokovaný
Element - ale prosim ťa
nato je vždy čas

No a tak ja, neľutujem nič (síce pripušťam keby som sa mohol "opraviť" tak veľa veci by som spravil úpnlne inak)
No a tak ja, neľutujem nič (síce pripušťam keby som sa mohol "opraviť" tak veľa veci by som spravil úpnlne inak)
ved hej ale teraz budem musiet dlho cakat 
-
Janio
Zablokovaný
Trpezlivosť ruže prináša 
-
kj37
Light Star
Lutujem vela veci a obcas sa nad tym zamyslam pred spanim a nemozem zaspat. Aj ked viem, ze je to maximalne zbytocne, ale clovek si proste obcas nepomoze... Zamyslat sa nad tym, co by bolo keby je uplne zbytocne