Lutujem ze som to nespravil

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

zelovoc napísal:lutujem ze som prechlastal a prefajcil telo velo love, sak to su tisice...
Jaj, kolko chlastu a palenky by za to bolo... ne? :D Tak to vacsinou beriem ja ked na nieco miniem privela penazi. Mam ohraniceny prijem, ajtak by som dostal tolko isto penazi, len by som ich napr. neminul na cigarety ale na viac chlastu.
Neo-M
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Neo-M »

žeby? napísal:Nechcem rypat ale presne som cakal taketo mudrosti ze sem budu ludia pisat (nejsi to len ty) ale toto je tema pre takych dr*nutych ludi jak som ja ktori lutuju ze nieco nespravili tak prosim uz sem nepiste tieto mudrosti nemam o ne zaujem, dakujem (a nemyslel som to v zlom aj ked to tak asi vyznelo).

Btw. momentalne mam jeden den (zajtra) posledny den v skole aby som oslovil holku ktora sa mi paci a je o rok mladsia, lenze jak sa poznam zase nic nespravim lebo ma nic originalne nenapada ako s nou nadviazat kontakt kedze sa nepozname, tak si budem zas trieskat cele Vianoce hlavu a mysliet na nu. :aasmile10:
akoze podla mna o nicom tema. Pises ako lutujes to a to ale keby sa situacia opakovala (s tym chlapcom jak si pisal) spravis to iste cize nic. Teraz pises o nejakej babe ale nic nespravis potom prides sem a places ako to lutujes. To su take veci ktore sa daju velmi jednoducho ovplyvnit
Jake
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jake »

Okej, ludia, ak sa vam zda ze prislovie, co mozes urobit dnes, neodkladaj na zajtra, je kravina a ze je to sice pohodlnejsie a lepsie... je to bohuzial zasrana pravda :D

Takze, opravujem svoje tvrdenie o par prispevkov vyssie... momentalne LUTUJEM ze som taky lenivy a nepozrel som sa na ponuku skol pred pol rokom ked som mohol, mal som na to cas, a hlavne, ked to bolo aktualne... :D

Povedzte mi, preco je rozdiel medzi ceskou a zahranicnou skolou az taky, ze aj ked studium zacina v rovnaky mesiac, prihlaska na zahranicnu so vsetkym sa musi odoslat do prveho januara a na cesku do marca ... cca
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blitzkrieg »

veru sú veci ktoré ľutujem že som urobil ale aj že som ich nechal tak a keď som mohol zmeniť tak som ich nemenil ale najviac ľutujem to že som videl otca na vlastné oči fyzicky a psychicky týrať matku a nezakročil som, má to výhodu že som nezakročil lebo by som ostal bez otca a mňa by zavreli do basy a ďalšia vec je tá, keď som zistil že ma podvádza priateľka (s ktorou som není, konečne) tak som jej nedal z fleku koniec ale ešte ďalších 10 mesiacov som s ňou chodil, to ma mrzí a ľutujem to .....
neo250
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa neo250 »

lutujem že som sa vydrbal na VŠ a venoval sa frajerke ktorá ma podjeb*la s 15 ročným :evil: ale našťastie som zázrakom ostal :)
redliner
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa redliner »

ľutujem že som za cigarety prej*bal už dosť peňazí
Tomik23
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Tomik23 »

Lutujem ze som pred 2 mesiacmi nespravil to co som mal lebo keby som to spravil, mal by som iny zivot ..:D....
aughostino
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa aughostino »

Lutujem, ze som dnes kamaratku nepobozkal, davala mi to jasne najavo normalne si pytala bozk no ja som sa na nu iba prihluplo pozeral a uskrnal ako kkt :cry: :cry:

//podla toho co som sa teraz pred chvilou dozvedel je to asi tak lepsie aj ked cert nikdy nespi :oops:

hughito vdaka za podporu :lol:
playerSC
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa playerSC »

tomik + aughostino spojte si vase pribehy a vyjde mi presne to iste pred dvoma mesiacmi som mal pobozkat kamaratku a bolo by to fakt krasne teraz :cry:
Tomik23
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Tomik23 »

kks... my 3ja rovnake veci sme nespachali a pred rovnakou dobou D::D:DD..to je ale nahoda:D:D...ale fakt to lutujem a 2 tyzdne po tom mi povedala ze uz nebude riesit
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Re: Lutujem ze som to nespravil

Príspevok od používateľa Dieg0 »

A este lutujem jednu vetu "Toto je posledny kseft".Toto bola moja odpoved na kamosovu vetu "Diego uz nediluj".Vtedy som bol na nule financne nikomu som nic nedlzil nikto nic nedlzil men.Stalo sa to v novembri minuleho roka a doteraz ja dlzim 450 a mne dlzia 150.

ALe taham sa z toho poamly ale isto :)

// K- :
Ty si riadny kus hoväda...by som ti napchal ten fet do tvojej blbej gebule. A že je to iba tráva? Nevadí. Platí aj tak!!!

Odpoveď : Nech sa páči ;-)
Kamilgxk
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Kamilgxk »

a tak lutujem v zivote vela veci ale tak teraz taka najaktualnesjsia je ze som mohol ist do 3ky pozvali ma 2 baby a ja som odmietol lebo mam rad svoju frajerku a ta sa somnou o 2 dni (na veceri kde sme slavili nase vyrocie ) rozisla.
to ma trosku mrzi.

ale viem ze som nespravil aj podstatnejsie veci ako su toto ale neche sa mi az tak nad tym rozmyslat. to je take keby bolo keby
divoska3333
Amateur
Amateur

Re:

Príspevok od používateľa divoska3333 »

Muffi napísal:Ľutujem toho dosť. Ale ľútosť v ničom nepomôže, a myslím, že keby sme nemuseli nič ľutovať, bol by náš život tak véľmi idylický, že by to tak proste nefungovalo :?
hmm tak v tomto mas pravdu..
Ja som olutovala hlavne to ze osm stratila mojmu srdcu vlemi blizku osobu( s priatelom sme chodili 15 mes. a ja osm ho nechala pretoze bol este decko a uprednostnoval hlavne PC predomnou...) no teraz si uvedomujem ze je to to najlepsie a najmilsie stvorenie ktore ma kedy stretlo... ossba s velmi krasnym srdieckom... a ja osm nechala aby mi odisiel....
skoda ze sa neda vratit cas spat... nelutujem ze sme sa rozisli pretoze sa odvtedy zmenil a asi mu ten rozchod aj prospel ale lutujem ze sa nemozme dat znovu dokopy... zacat odznova
sme opat spolu v kontakte , aj sme sa akosi rozpravali ze co sa za tych par rockov zmenilo... a on poedal ze zmenil svoj pohlad nasvet..ludi a vsetko co sa deje... zmienil sa aj o dvoch dievcatach ktore sa mu pacia ale vraj ani s jednou to neni nadejde...
noo o mne uz ani nepremysla ako o dievcati s ktorou by este mohol chodit :(

//autoeditácia príspevku (28 Feb 2010, 13:13)
Kamilgxk napísal:a tak lutujem v zivote vela veci ale tak teraz taka najaktualnesjsia je ze som mohol ist do 3ky pozvali ma 2 baby a ja som odmietol lebo mam rad svoju frajerku a ta sa somnou o 2 dni (na veceri kde sme slavili nase vyrocie ) rozisla.
to ma trosku mrzi.

ale viem ze som nespravil aj podstatnejsie veci ako su toto ale neche sa mi az tak nad tym rozmyslat. to je take keby bolo keby
tak to mi je luto, ale nie toho ze si nesiel do 3 ale ze sa s tebou tovja priatelka v tak nevhodnu chvilu rozisla...
ithory
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ithory »

no lutujem,len mi to je teraz howno platne
NEVO
Medium Expert
Medium Expert

Re: Re:

Príspevok od používateľa NEVO »

Kamilgxk napísal:a tak lutujem v zivote vela veci ale tak teraz taka najaktualnesjsia je ze som mohol ist do 3ky pozvali ma 2 baby a ja som odmietol lebo mam rad svoju frajerku a ta sa somnou o 2 dni (na veceri kde sme slavili nase vyrocie ) rozisla.
to ma trosku mrzi.

tak to mi je luto, ale nie toho ze si nesiel do 3 ale ze sa s tebou tovja priatelka v tak nevhodnu chvilu rozisla...[/quote]

Myslis ze by bolo vhodnejsie keby snim nachvilu este zostala, aj ked "nasilu" ?
To ze si nesiel stymi babami do 3ky by si nemal lutovat, ale mal by si sa preto viac vazit, ze dokazes byt naozaj verny aj ked to bolo urcite velke pokusenie. :censored:
Element
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Element »

bude to sialene, ale lutujem ze som si neuzil s niektorymi babami, ako som len mohol kolko som si len mohol a kolkokrat som chcel lebo teraz keed uz nemozem mavam z toho nocne mory :mrgreen:
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

Element - ale prosim ťa :D nato je vždy čas ;) :D

No a tak ja, neľutujem nič (síce pripušťam keby som sa mohol "opraviť" tak veľa veci by som spravil úpnlne inak) :)
Element
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Element »

ved hej ale teraz budem musiet dlho cakat :mrgreen:
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

Trpezlivosť ruže prináša :D
kj37
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kj37 »

Lutujem vela veci a obcas sa nad tym zamyslam pred spanim a nemozem zaspat. Aj ked viem, ze je to maximalne zbytocne, ale clovek si proste obcas nepomoze... Zamyslat sa nad tym, co by bolo keby je uplne zbytocne ;)
Napísať odpoveď