Obsah fóra www.hojko.com
Aukro.sk
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Má to zmysel?
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Láska, vzťahy, priateľstvo Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
lukasione
Expert
Expert

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 23.01.2006

PríspevokZaslal: 01 Nov 2006, 11:57    Predmet: Odpovedať s citátom  

no tak vsetko ma zmysel pokial si za tym ides a chces to,bud taky aky si bol pred nou do teraz a mozno "povoli"a potom ked sa stebou zacne trochu viac rozopravat tak sa skus spytat ci by stebou nesla niekedy von,a treba snou bez sadnut len niekde na lavicku a tam sa rozpravajte,hlavne nie moc o skole Very Happy ,no a takto aspon tri razy a potom... no a ak ti ju opetuje a neuhne,je tvoja kamos,hodne stastia Smile
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
r4wMUnt34q
Star
Star

Založený: 29.09.2006

PríspevokZaslal: 01 Nov 2006, 13:20    Predmet: Odpovedať s citátom  

eritrocit napísal:
V láske nie je nič správne, nič nie je nesprávne. Láska nepozná hranice, a hlavne, nájde si ťa vtedy, keď to najmenej čakáš...
No ked si predstavim, ako to nejaky cerstvo zalubeny clovek vravi, tak sa to da, ale.. Ked to niekto zoberie doslovne a bude sa tym riadit, tak to nedopadne dobre Very Happy

eritrocit napísal:
Ani nevieš ako veľmi sa mýliš.
Ku svojej najväčšej láske som prišiel ako slepé kura k zrnu.
V dobe, keď som vzťahy mal ťažko na háku, jediný môj problém bol, začo pôjdeme chlastať, robiť hlúposti, a ktorej dievčine aké kaleráby natlačím do hlavy. A v jednej absolútne nečakanej chvíli som ju stretol. Wink Od základu ma zmenila...Ale to už je na inú tému...
Hej, aj mne sa to stalo, ale podme k veci.. Cize sa mylim, hej ? Smile Nevera v laske je spravna, ked nic nie je nespravne ? Prejavovat naklonnost a starat sa o vztah neni spravne ? Prepac, ale asi sme sa nepochopili alebo co.. Ja som to myslel doslova Wink
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
erytrocyt
Moderátor
Moderátor

Založený: 10.08.2006

PríspevokZaslal: 01 Nov 2006, 13:48    Predmet: Odpovedať s citátom  

r4wMUnt34q napísal:
No ked si predstavim, ako to nejaky cerstvo zalubeny clovek vravi, tak sa to da, ale.. Ked to niekto zoberie doslovne a bude sa tym riadit, tak to nedopadne dobre Very Happy

Ani nevieš ako veľmi sa mýliš.
Ku svojej najväčšej láske som prišiel ako slepé kura k zrnu.
V dobe, keď som vzťahy mal ťažko na háku, jediný môj problém bol, začo pôjdeme chlastať, robiť hlúposti, a ktorej dievčine aké kaleráby natlačím do hlavy. A v jednej absolútne nečakanej chvíli som ju stretol. Wink Od základu ma zmenila...Ale to už je na inú tému...
Návrat hore
Carver11
Light Star
Light Star

Založený: 10.08.2006

PríspevokZaslal: 01 Nov 2006, 15:59    Predmet: Odpovedať s citátom  

zacinat si nieco s babou, ktora je tvoja spoluziacka, je dost blba vec = vlastna skusenost aj skusenosti zopar mojich spoluziakov...dal som sa dokopy so spoluziackou, ale po case to prestalo klapat. nebavili sme sa cely maturitny rocnik. ja som ju nemusel, lebo sa ku mne bola spravala...hm...nevhodne, a nie som jediny, kto mal nieco take v tej skole. spoluziak sa dal dokopy s babou z triedy. skoro cely rok im to klapalo, potom sa ale rozisli a dva roky sa vobec nemuseli...
je to vlastna skusenost, ale nie som jediny, preto rada - spoluziacky bud len kamaratky, alebo pockaj na koniec skoly...lebo to nemoze dopadnut nijako dobre
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional

Založený: 04.10.2006

PríspevokZaslal: 01 Nov 2006, 16:51    Predmet: Odpovedať s citátom  

veď to, najhoršie je, že ak sa rozídete, ste nútený sa spolu nadalej stretávať.. to by som ja veru nechcel...
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
jackb
Guru
Guru

Založený: 09.09.2005

PríspevokZaslal: 01 Nov 2006, 18:11    Predmet: Odpovedať s citátom  

Te-wei napísal:
veď to, najhoršie je, že ak sa rozídete, ste nútený sa spolu nadalej stretávať.. to by som ja veru nechcel...

to je vec pre ktoru sa do takychto vztahov nepustam... aj vramci skoly to vie byt blbe,ale tam aspon nie ste vlastne non-stop
Návrat hore
r4wMUnt34q
Star
Star

PríspevokZaslal: 01 Nov 2006, 18:15    Predmet: Odpovedať s citátom  

jackb napísal:
to je vec pre ktoru sa do takychto vztahov nepustam... aj vramci skoly to vie byt blbe,ale tam aspon nie ste vlastne non-stop
Podla mna vzdy je lepsie skusit, ako mozno neskor banovat Wink.. Ved ked ste spolu v skole, prip. jednej triede, tak sa nemusite rozpravat, no ak vam robi problem aj to, ked sa na nu pozriete, tak to neni bohvie co.. Ja som bol kolkokrat zalubeny do spoluziacky, ked som bol mladsi a vzdy som to nejako zvladol, ked ma odmietla.. A bol som dost zalubeny..
Návrat hore
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional

PríspevokZaslal: 01 Nov 2006, 18:23    Predmet: Odpovedať s citátom  

r4wMUnt34q napísal:
Podla mna vzdy je lepsie skusit, ako mozno neskor banovat Wink.. Ved ked ste spolu v skole, prip. jednej triede, tak sa nemusite rozpravat, no ak vam robi problem aj to, ked sa na nu pozriete, tak to neni bohvie co.. Ja som bol kolkokrat zalubeny do spoluziacky, ked som bol mladsi a vzdy som to nejako zvladol, ked ma odmietla.. A bol som dost zalubeny..
prečo by mal banovať,len si vyberá... ja tiež neberem spolužiačky a ani baby s najbližšieho okolia, to ona pak vie o každom mojom kroku a to nechcem... ideál je opačný koniec mesta... Laughing
nepotrebujem ju mať na očiach stále.
Návrat hore
r4wMUnt34q
Star
Star

PríspevokZaslal: 01 Nov 2006, 18:28    Predmet: Odpovedať s citátom  

Te-wei napísal:
ona pak vie o každom mojom kroku a to nechcem...
Prečo ?
Návrat hore
Kwetinka
Medium Expert
Medium Expert

Založený: 23.10.2006

PríspevokZaslal: 01 Nov 2006, 20:48    Predmet: Odpovedať s citátom  

mas to tazke..ale skusaj..ved nikdy nehovor nikdy..a nikdy sa nevzavaj svojich tuzob a snov..bez si za nimi..skus sa snou este raz porozpravat..opytaj sa, ci ma este nejake dovody preco ta nechce..a tak..treba si to vsetko vyrozpravat
Návrat hore
jin
Guru of LVP
Guru of LVP

Založený: 25.06.2005

PríspevokZaslal: 01 Nov 2006, 21:03    Predmet: Re: Má to zmysel? Odpovedať s citátom  

wickerman napísal:
Čaute, zaľúbil som sa do spolužiačky, ale keď som jej naznačil že ju ľúbim, povedala, že nie je zástancom vzťahov v rámci triedy a že sa nemám kvôli nej trápiť, že sme dobrí kamaráti. ale mňa tento stav ničí, milujem ju a zdá za mi, že ona to použila ako výhovorku, alebo ako inak si to mám vysvetliť? má ešte zmysel snažiť ju získať alebo to nepovedie k ničomu? naozaj ju veľmi milujem, stále na ňu myslím... mám nejakú šancu?

thanx

Som presne v tej situacii ako ty Confused Len s tym rozdielom ze viem na com som. Normalne sme sa o tom porozpravali a vysvitlo ze si ku mne nedokaze vyvinut silnejsi cit ako lepsie kamaratstvo /s intimnym podtonom Razz /
Ja ju stale velmi lubim a obcas mam kvoli tomu blbe nalady /napr teraz Surprised /
kopirnem vam sem kusok dnesnej diskusie:
Citácia:

ja (04:06 popoludní) :To co som ti vcera povedal aj ked som bol opity som myslel vazne. Stale ta lubim, ale pre teba to nemusi nic znamenat. Uz si mi povedala ako sa k tomu stavias a ja som sa s tym zmieril...
ona (04:08 popoludní) :
mne je to luto...vseliako som sa snazila no inak to nejde...prepac ale fakt nie...sama neviem co na to povedat....
ja (04:15 popoludní) :
netrap sa.....nebch to ostane tak ako doteraz...Smile ok??
ona (04:19 popoludní) :
ani ty sa netrap....

A teraz jak sa mam vysomarit
BTW: takto to trva uz rok a pol, ale ja stale verim. Pravdaze medzitym som mal uz par vztahov, no tie som vacsinou pouzival ako naraznik proti citom k nej /pokrytecke...ja viem ale uz mi z toho obcas zacinalo prepinat/
Co robit?? resp da sa este nieco robit? Take srandy ako: Nevsimaj si ju apod. u mna nefunguju. resp uz rok sa od nej snazim odmotat ale....
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
wickerman
Amateur
Amateur

Založený: 31.10.2006

PríspevokZaslal: 01 Nov 2006, 22:11    Predmet: Odpovedať s citátom  

prečo ženy nepovedia veci na rovinu? aj keď by to možno bolo ťažie v tom momente prijať, ale istotne by potom možno nenasledovalo také dlhé trápenie...
lebo teraz, presne ako píše jin153 je pre mňa nemožné na ňu nemyslieť a len tak jednoducho zabudnúť.
Návrat hore
r4wMUnt34q
Star
Star

PríspevokZaslal: 01 Nov 2006, 22:15    Predmet: Odpovedať s citátom  

wickerman napísal:
prečo ženy nepovedia veci na rovinu? aj keď by to možno bolo ťažie v tom momente prijať, ale istotne by potom možno nenasledovalo také dlhé trápenie...
lebo teraz, presne ako píše jin153 je pre mňa nemožné na ňu nemyslieť a len tak jednoducho zabudnúť.
Aj muži nepovedia veci na rovinu.. Niektory.. Tak aj zeny NIEKTORE.. Uz vies ci to myslela ako vyhovorku, ci nie ? Bez toho sa nema zmysel pohinat dalej.. Fakt
Návrat hore
jin
Guru of LVP
Guru of LVP

Založený: 25.06.2005

PríspevokZaslal: 01 Nov 2006, 22:17    Predmet: Odpovedať s citátom  

wickerman napísal:

Ked ta odmietne 1-vy krat narovinu tak budes mat depku a velmi zlu
2-hy krat prijmes to lepsie ale sklame ta to rovnako
3-ti krat zmieris sa s tym, ale ked ju naozaj silno lubis, tak neprestanes.
Mna dnes odmietla piatykrat, no stale ju rovnako lubim
Confused
Návrat hore
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional

PríspevokZaslal: 01 Nov 2006, 22:20    Predmet: Odpovedať s citátom  

jin153: čo sa nevieš vysomáriť, myslím, že je to dosť jasné...

Nerobte si nádeje o možný vzťah len preto, že vás baba odmietne s citom, porozumenim, s tým, že nechce aby ste sa trapili atd. proste ste jej neni lahostajný, ale nechce nič viac.
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Láska, vzťahy, priateľstvo Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3  Ďalšia
Strana 2 z 3

Prejdi na: