Má to zmysel?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
jackb
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa jackb »

Te-wei napísal:veď to, najhoršie je, že ak sa rozídete, ste nútený sa spolu nadalej stretávať.. to by som ja veru nechcel...
to je vec pre ktoru sa do takychto vztahov nepustam... aj vramci skoly to vie byt blbe,ale tam aspon nie ste vlastne non-stop
r4wMUnt34q
Star
Star

Príspevok od používateľa r4wMUnt34q »

jackb napísal:to je vec pre ktoru sa do takychto vztahov nepustam... aj vramci skoly to vie byt blbe,ale tam aspon nie ste vlastne non-stop
Podla mna vzdy je lepsie skusit, ako mozno neskor banovat ;).. Ved ked ste spolu v skole, prip. jednej triede, tak sa nemusite rozpravat, no ak vam robi problem aj to, ked sa na nu pozriete, tak to neni bohvie co.. Ja som bol kolkokrat zalubeny do spoluziacky, ked som bol mladsi a vzdy som to nejako zvladol, ked ma odmietla.. A bol som dost zalubeny..
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

r4wMUnt34q napísal:Podla mna vzdy je lepsie skusit, ako mozno neskor banovat ;).. Ved ked ste spolu v skole, prip. jednej triede, tak sa nemusite rozpravat, no ak vam robi problem aj to, ked sa na nu pozriete, tak to neni bohvie co.. Ja som bol kolkokrat zalubeny do spoluziacky, ked som bol mladsi a vzdy som to nejako zvladol, ked ma odmietla.. A bol som dost zalubeny..
prečo by mal banovať,len si vyberá... ja tiež neberem spolužiačky a ani baby s najbližšieho okolia, to ona pak vie o každom mojom kroku a to nechcem... ideál je opačný koniec mesta... :lol:
nepotrebujem ju mať na očiach stále.
r4wMUnt34q
Star
Star

Te-wei napísal:ona pak vie o každom mojom kroku a to nechcem...
Prečo ?
Kwetinka
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Kwetinka »

mas to tazke..ale skusaj..ved nikdy nehovor nikdy..a nikdy sa nevzavaj svojich tuzob a snov..bez si za nimi..skus sa snou este raz porozpravat..opytaj sa, ci ma este nejake dovody preco ta nechce..a tak..treba si to vsetko vyrozpravat
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: Má to zmysel?

Príspevok od používateľa jin »

wickerman napísal:Čaute, zaľúbil som sa do spolužiačky, ale keď som jej naznačil že ju ľúbim, povedala, že nie je zástancom vzťahov v rámci triedy a že sa nemám kvôli nej trápiť, že sme dobrí kamaráti. ale mňa tento stav ničí, milujem ju a zdá za mi, že ona to použila ako výhovorku, alebo ako inak si to mám vysvetliť? má ešte zmysel snažiť ju získať alebo to nepovedie k ničomu? naozaj ju veľmi milujem, stále na ňu myslím... mám nejakú šancu?

thanx
Som presne v tej situacii ako ty :? Len s tym rozdielom ze viem na com som. Normalne sme sa o tom porozpravali a vysvitlo ze si ku mne nedokaze vyvinut silnejsi cit ako lepsie kamaratstvo /s intimnym podtonom :P /
Ja ju stale velmi lubim a obcas mam kvoli tomu blbe nalady /napr teraz :o /
kopirnem vam sem kusok dnesnej diskusie:
ja (04:06 popoludní) :To co som ti vcera povedal aj ked som bol opity som myslel vazne. Stale ta lubim, ale pre teba to nemusi nic znamenat. Uz si mi povedala ako sa k tomu stavias a ja som sa s tym zmieril...
ona (04:08 popoludní) :
mne je to luto...vseliako som sa snazila no inak to nejde...prepac ale fakt nie...sama neviem co na to povedat....
ja (04:15 popoludní) :
netrap sa.....nebch to ostane tak ako doteraz...:-) ok??
ona (04:19 popoludní) :
ani ty sa netrap....
A teraz jak sa mam vysomarit :smt063
BTW: takto to trva uz rok a pol, ale ja stale verim. Pravdaze medzitym som mal uz par vztahov, no tie som vacsinou pouzival ako naraznik proti citom k nej /pokrytecke...ja viem ale uz mi z toho obcas zacinalo prepinat/
Co robit?? resp da sa este nieco robit? Take srandy ako: Nevsimaj si ju apod. u mna nefunguju. resp uz rok sa od nej snazim odmotat ale....
wickerman
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa wickerman »

prečo ženy nepovedia veci na rovinu? aj keď by to možno bolo ťažie v tom momente prijať, ale istotne by potom možno nenasledovalo také dlhé trápenie...
lebo teraz, presne ako píše jin153 je pre mňa nemožné na ňu nemyslieť a len tak jednoducho zabudnúť.
r4wMUnt34q
Star
Star

wickerman napísal:prečo ženy nepovedia veci na rovinu? aj keď by to možno bolo ťažie v tom momente prijať, ale istotne by potom možno nenasledovalo také dlhé trápenie...
lebo teraz, presne ako píše jin153 je pre mňa nemožné na ňu nemyslieť a len tak jednoducho zabudnúť.
Aj muži nepovedia veci na rovinu.. Niektory.. Tak aj zeny NIEKTORE.. Uz vies ci to myslela ako vyhovorku, ci nie ? Bez toho sa nema zmysel pohinat dalej.. Fakt
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

wickerman napísal:prečo ženy nepovedia veci na rovinu? aj keď by to možno bolo ťažie v tom momente prijať, ale istotne by potom možno nenasledovalo také dlhé trápenie...
Ked ta odmietne 1-vy krat narovinu tak budes mat depku a velmi zlu
2-hy krat prijmes to lepsie ale sklame ta to rovnako
3-ti krat zmieris sa s tym, ale ked ju naozaj silno lubis, tak neprestanes.
Mna dnes odmietla piatykrat, no stale ju rovnako lubim
:?
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

jin153: čo sa nevieš vysomáriť, myslím, že je to dosť jasné...

Nerobte si nádeje o možný vzťah len preto, že vás baba odmietne s citom, porozumenim, s tým, že nechce aby ste sa trapili atd. proste ste jej neni lahostajný, ale nechce nič viac.
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Te-wei napísal:jin153: čo sa nevieš vysomáriť, myslím, že je to dosť jasné...

Nerobte si nádeje o možný vzťah len preto, že vás baba odmietne s citom, porozumenim, s tým, že nechce aby ste sa trapili atd. proste ste jej neni lahostajný, ale nechce nič viac.
Ach jo..empatik :oops: myslis ze som sa neskusal uz "par" krat vysomarit?? Ja presne viem na com som ale citom nerozkazes...nejde to!!!
r4wMUnt34q
Star
Star

jin153 napísal:citom nerozkazes...nejde to!!!
Cas vylieci vsetky rany + kamarati ti pomozu.. Mozno najdes dalsiu.. Netreba hadzat flintu do zita darmo.. Chce to trosku sebakontroly, to sa da naucit ;)
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

r4wMUnt34q napísal:Cas vylieci vsetky rany + kamarati ti pomozu.. Mozno najdes dalsiu.. Netreba hadzat flintu do zita darmo.. Chce to trosku sebakontroly, to sa da naucit ;)
/momentalne mam kvoli nej depku cize moje reakcie berte s rezervou :wink: /
cas- jeden a pol roka... mozno po strednej..kua este rok a pol...
kamarati sa mi tiez snazia pomoct ako sa len da....drzia ma nad vodou
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

r4wMUnt34q napísal:Cas vylieci vsetky rany ...
...len ich netreba jatriť.
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

eritrocit napísal:...len ich netreba jatriť.
heh..presne moj problem :smt055
wickerman
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa wickerman »

jin153 napísal:Ked ta odmietne 1-vy krat narovinu tak budes mat depku a velmi zlu
2-hy krat prijmes to lepsie ale sklame ta to rovnako
3-ti krat zmieris sa s tym, ale ked ju naozaj silno lubis, tak neprestanes.
Mna dnes odmietla piatykrat, no stale ju rovnako lubim
:?
asi máš pravdu :roll:
georgo.k
Amateur
Amateur

Re: Má to zmysel?

Príspevok od používateľa georgo.k »

Mám podobný problém. Už vyše tri mesiace stále rozmýšľam nad jednou slečnou. Myslím, že môžem povedať, že som zaľúbený :oops: No, ale problém tkvie v tom, že mi povedala "budeme len kamaráti". Moja otázka znie, má zmysel ešte zabojovať???
Napísať odpoveď