to pochybujem,,orange stavia normalne opticke siete zakopane v zemi,,naco by mu bola gayacka vzdusna pavucina??hojko napísal:junior3: Tak to tazko povedat, kedze Gaya zaviedla FUP, ak ho Martico zavedie, bude to vyrovnane. Ak vsak Martico necha FUP aj nadalej, tak myslim, ze bude o krok napred a bude to lepsia ponuka pre ludi. Ponuka Orangu moze byt zaujimava, ale treba pockat kym kupia Gayu a rozbehnu to tu (zhruba maj 2008).
Marticonet Internet od Martica
pocujte rad by som si objednal sluzbu BASIC tj cca 600 kbps a chcel by som vyuzit k tomu tu zlavu pre vzdelanie , ale pise sa tam ze ju nemozem pouzit ak som mal doterat internet z väcsou rychlostou ako 512kbps , coz som mal t-com 1,5Mbits(ked som tcom kupoval mal som 512kbits , postupne zvysovali) , myslite ze ich mozem osrat a povedat ze som este nemal net , budu to zistovat ?? (bojim sa ze to neuznaju ked som mal 1,5 ku , nevim ci zoberu v uvahu ze tcom postupne zvysoval) dakujem
-
junior3
Star
- Kontaktovať používateľa:
ĽUDIA TÍ ČO MÁTE MARTICONET, VŠIMNITE SI, ČI SA VÁM NEZMENILA NÁHODOU IP ADRESA AKO MNE Z NIČOHO NIČ!
Ja som mal:
A mám:
Vie niekto o čo ide?
Len musím vysledovať či sa viac krát nemení, alebo čo...
Ja som mal:
Kód: Vybrať všetko
91.148.14.5Kód: Vybrať všetko
91.148.10.178Len musím vysledovať či sa viac krát nemení, alebo čo...
Dneska som sa docital na ich stranke:
a este:8. Apríl 2008 Úprava rýchlosti balíkov
V priebehu mesiaca máj dôjde k úprave prenosových rýchlosti balíkov a to nasledovne:
START 353/151 --> 404/151 Bez uplatňovania FUP
BASIC 808/404 --> 1201/404 Bez uplatňovania FUP
STANDARD 2202/505 --> 3003/505
PREMIUM 4404/606 --> 5005/606
PREMIUM PLUS 7707/1001 --> 10001/1001.
8. Apríl 2008 Úprava cien balíkov
Od 1.5.2008 sa upravujú ceny balíkov PREMIUM a PREMIUM PLUS a to nasledovne:
PREMIUM z 990,- Sk/mes. s DPH –> 790,- Sk/mes. s DPH
PREMIUM PLUS z 1490,- Sk/mes. s DPH –> 990,- Sk/mes. s DPH.
gratulujem k uploadu
Neviem co je fantasticke na poslednom upgrade Martico menu. Ukazal sa len znamy problem so starou kablovou technologiou. Vyzera, ze pokial Martico nezainvestuje aspon do prapytomej 100 Mbit strukturalky, moze to s uploadom zabalit. A ta latencia je prakticky nepouzitelna, uz pri 50% zatazeni downloadom padaju pingy na 800ms (osobna skusenost pri minimalne 20 klientoch) . Posledne zvysenie downloadu mi pripada ako zalostny pokus o zahmlenie rozdielu medzi konkurenciou. Na druhej strane ponuka je stale lepsia, ako na niektorych miestach nedokoncena, wifi bridgami znasilnena GAYAcka pseudooptika.
-
zachariasko
Star
- Kontaktovať používateľa:
chalani, chcem sa spýtať na vaše skúsenosti so stabilitou rýchlosti downloadu/uploadu, a hlavne aké máte pingy (napr. v CS-ku)
rozmýšľam o tom programe Standard 4000/600, chcem prejsť z DSL-ka 2000/256 len sa bojím pingov a stability pripojenia
čo poviete oplatí sa? ako je to s FUP (pri tomto programe by sa nemalo uplatňovať)
//autoeditácia príspevku ( 09 Oct 2008, 21:19 )
nik mi neporadí ?
rozmýšľam o tom programe Standard 4000/600, chcem prejsť z DSL-ka 2000/256 len sa bojím pingov a stability pripojenia
čo poviete oplatí sa? ako je to s FUP (pri tomto programe by sa nemalo uplatňovať)
//autoeditácia príspevku ( 09 Oct 2008, 21:19 )
nik mi neporadí ?
pingy v online hrach uplne bez problemov ... vacsinou do 50ms
rychlost tiez stabilna
//autoeditácia príspevku ( 11 Feb 2009, 22:31 )
rad by som sa spytal tych co maju pripojenie od marticonetu ci aj oni v poslednom case nahodou nepocituju akesi pomale nacitavanie videi z Youtube ...
neviem presne odkedy ale teraz sa mi skoro ziadne video nenacitava tak rychlo aby sa to dokazalo bez prerusenia prehrat .... pri ziadnej inej stranke alebo sluzbe to nepozorujem .. len u youtube
mam podozrenie ze to umelo blokuju na urcitu rychlost (odhad 40-50kB) tak, ze sa to prednacitava takou rychlostou aby bol nacitany len kusok dopredu pred aktualnou prehravanou poziciou (co samozrejme u HQ videi nestaci ani nahodou ... predtym isli aj HQ videa v pohode)
navyse je dost podozrive ze ked pouzijem na to iste video proxy tak to nacita asi 2x rychlejsie .... to sa mi uz nezda ...
rychlost tiez stabilna
//autoeditácia príspevku ( 11 Feb 2009, 22:31 )
rad by som sa spytal tych co maju pripojenie od marticonetu ci aj oni v poslednom case nahodou nepocituju akesi pomale nacitavanie videi z Youtube ...
neviem presne odkedy ale teraz sa mi skoro ziadne video nenacitava tak rychlo aby sa to dokazalo bez prerusenia prehrat .... pri ziadnej inej stranke alebo sluzbe to nepozorujem .. len u youtube
mam podozrenie ze to umelo blokuju na urcitu rychlost (odhad 40-50kB) tak, ze sa to prednacitava takou rychlostou aby bol nacitany len kusok dopredu pred aktualnou prehravanou poziciou (co samozrejme u HQ videi nestaci ani nahodou ... predtym isli aj HQ videa v pohode)
navyse je dost podozrive ze ked pouzijem na to iste video proxy tak to nacita asi 2x rychlejsie .... to sa mi uz nezda ...