junior3: Tak to tazko povedat, kedze Gaya zaviedla FUP, ak ho Martico zavedie, bude to vyrovnane. Ak vsak Martico necha FUP aj nadalej, tak myslim, ze bude o krok napred a bude to lepsia ponuka pre ludi. Ponuka Orangu moze byt zaujimava, ale treba pockat kym kupia Gayu a rozbehnu to tu (zhruba maj 2008).
to isté aj u suseda s touto linkou , tiež sa mu to vyšvihlo k tým 250 ... nie aby to aj mne na mojej 606-ke navýšili , oni mi len FUP vypnú trvalo , ako keby ho niekedy aj zapínali
havrann napísal:okej a ako je to z FUP ? dodrzuju ho este ? ak ano kedy ho uplatnuju
Pri balikoch START a BASIC sa FUP neuplatnuje a pri ostatnych ano. Tam sa to potom pohybuje od 50 do 80 GB na mesiac vzhladom na rychlost pripojenia...
hojko napísal:junior3: Tak to tazko povedat, kedze Gaya zaviedla FUP, ak ho Martico zavedie, bude to vyrovnane. Ak vsak Martico necha FUP aj nadalej, tak myslim, ze bude o krok napred a bude to lepsia ponuka pre ludi. Ponuka Orangu moze byt zaujimava, ale treba pockat kym kupia Gayu a rozbehnu to tu (zhruba maj 2008).
to pochybujem,,orange stavia normalne opticke siete zakopane v zemi,,naco by mu bola gayacka vzdusna pavucina??
pocujte rad by som si objednal sluzbu BASIC tj cca 600 kbps a chcel by som vyuzit k tomu tu zlavu pre vzdelanie , ale pise sa tam ze ju nemozem pouzit ak som mal doterat internet z väcsou rychlostou ako 512kbps , coz som mal t-com 1,5Mbits(ked som tcom kupoval mal som 512kbits , postupne zvysovali) , myslite ze ich mozem osrat a povedat ze som este nemal net , budu to zistovat ?? (bojim sa ze to neuznaju ked som mal 1,5 ku , nevim ci zoberu v uvahu ze tcom postupne zvysoval) dakujem
Tak ale automaticky by pridelilo aj ostatním inú IP-čku... a zatiaľ som zistil že iba mne... a už robili nejaký ten upgrade, aj im to padlo, ale teraz neviem...