Máte domáce zvieratko?
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
pershing: Velke nie, macke das nejake maso, koze, zvysky jedla, ta nasa zozerie vsetko. Dostava aj Friskies a podobne veci, ale tiez si vie zohnat. Neraz sa stalo, ze dotiahla niekde od susedov zo zahrady malu mys, vrabca a podobne... Navyse taka macka toho vela nezozerie, urcite je menej narocna ako keby si mal mat vlciaka.
-
Kibo
Hardcore addict
aj ta nasa zozrala vsetko, ale potom aj ten vysledny produkt stal za to
ale inac naozaj je to lacnejsie ako pes, dostavala kvalitne masko u nas, kuratko, sem tam aj bravcove,... na spestrenie dake konzervy a suche granule a srst mala ako obrazok lesklu, cize sa nemala zle a za rozumne peniaze
ale presnu sumu na mesiac ti nepoviem, uz si nepamatam a medzitym to trosku podrazelo 
-
The Calvin
Star
-
G0lDiER_
King
No doma som mal uz vselico: fredky, macky, rybicky, hady, andulky a co ja viem co este..
Momentalne mam toto:
2 hady: jedneho pytona tigrovaneho - meral som ho, ma 2,3 m.
potom druhy je velhad odrody "surinam", ten je este maly, ma tak meter.
1 psa: hneda boxerka...
a to je uz asi vsetko...andulky pokapali, rybicky tiez, fredky smrdeli tak som to predal, o macky som sa nemal kedy starat a takto to skoncilo
mozem pridat aj nejake fotky tich hadov ak niekto chce
Momentalne mam toto:
2 hady: jedneho pytona tigrovaneho - meral som ho, ma 2,3 m.
potom druhy je velhad odrody "surinam", ten je este maly, ma tak meter.
1 psa: hneda boxerka...
a to je uz asi vsetko...andulky pokapali, rybicky tiez, fredky smrdeli tak som to predal, o macky som sa nemal kedy starat a takto to skoncilo
mozem pridat aj nejake fotky tich hadov ak niekto chce
No mali sme toho dost 
Kedysi davno 2ch psov, z toho bol jeden boxer, druhy miesanec
Toho boxera nam zrazili nejaki fagani na aute, samozrejme ze zdrhli.
Potom sme mali este andulku, ale mama ju dala na okno, nech sa vyvetra, no bolo leto a slnko jej nerobilo dobre, takze lahla.
Potom som mal este skrecka, ale ten sa nevedel naucit slusnemu spravaniu, nakoniec z neznamych pricin zomrel vo svojom pribytku.
Sucasne so skreckom som mal rybicky (dokopy mozno aj 5 rokov), na zaciatku ich bolo vela, postupne hynuli, neskor po nich neostavali ani mrtvoly. Minuly rok bol v akvariu uz iba jeden prisavnik (v kuse bol pricucnuty na sklo a cistil ho od rias) a nejake gupky, no po smrti prisavnika uz filter nestihal a na skle sa vytvoril povlak rias, nasledkom ktoreho asi potom uhynuli aj zvysne rybicky. Zaujimavostou je, ze do toho akvaria som viac ako 1 rok nedaval krmivo a rybky vzdy prezili
Teraz je uz vysusene a umyte, rad by som ho niekedy obnovil, pretoze je to velmi pekny konicek, no teraz na neho nemam cas a ak chcem, aby sa tomu venoval zvysok rodiny, tak by asi akvarium muselo byt kdesi v obyvacke, kde vsak v sucanosti nie je priestor, snad sa nieco podari vymysliet.
Pomedzi toto sme mali este 2 macky, obidve po case zmizli. (dedina)
Teraz mame tretiu, ujali sme sa jej ked mala tusim 2-3 roky a uz bude mat asi tak 9, no stale je pomerne aktivna, chyta mysi, vrabce a tak
Tiez raz zmizla asi na tyzden a potom sa vratila celkom vykrmena, takze asi si ju niekto privlastnil a potom usla 
A ako tu uz niekto spominal - macka je nenarocna hlavne co sa tyka stravy - zozerie prakticky hocico a hlavne v malych porciach. U nas dostava pravidelne granule a nejaku tu macaciu masovu potravu z konzervy. Nepotrebuje dokonca ani vlastny pelech, vzdy si najde nejake miesto na spanie a vyzera, ze jej to aj vyhovuje. Tiez je cistotna a ked potrebuje, tak sa vypyta von a je pokoj. Velkou vyhodou je, ze ked nam ju priniesli, tak uz si vedela otvarat dvere, cize samostatny presun po dome jej nerobi problem (predchadzajuci kocur vzdy mraucal pred dverami a bolo to neprijemne hlavne v noci, ked clovek musel vstat z postele a otvorit dvere).
Kedysi davno 2ch psov, z toho bol jeden boxer, druhy miesanec
Toho boxera nam zrazili nejaki fagani na aute, samozrejme ze zdrhli.
Potom sme mali este andulku, ale mama ju dala na okno, nech sa vyvetra, no bolo leto a slnko jej nerobilo dobre, takze lahla.
Potom som mal este skrecka, ale ten sa nevedel naucit slusnemu spravaniu, nakoniec z neznamych pricin zomrel vo svojom pribytku.
Sucasne so skreckom som mal rybicky (dokopy mozno aj 5 rokov), na zaciatku ich bolo vela, postupne hynuli, neskor po nich neostavali ani mrtvoly. Minuly rok bol v akvariu uz iba jeden prisavnik (v kuse bol pricucnuty na sklo a cistil ho od rias) a nejake gupky, no po smrti prisavnika uz filter nestihal a na skle sa vytvoril povlak rias, nasledkom ktoreho asi potom uhynuli aj zvysne rybicky. Zaujimavostou je, ze do toho akvaria som viac ako 1 rok nedaval krmivo a rybky vzdy prezili
Pomedzi toto sme mali este 2 macky, obidve po case zmizli. (dedina)
Teraz mame tretiu, ujali sme sa jej ked mala tusim 2-3 roky a uz bude mat asi tak 9, no stale je pomerne aktivna, chyta mysi, vrabce a tak
A ako tu uz niekto spominal - macka je nenarocna hlavne co sa tyka stravy - zozerie prakticky hocico a hlavne v malych porciach. U nas dostava pravidelne granule a nejaku tu macaciu masovu potravu z konzervy. Nepotrebuje dokonca ani vlastny pelech, vzdy si najde nejake miesto na spanie a vyzera, ze jej to aj vyhovuje. Tiez je cistotna a ked potrebuje, tak sa vypyta von a je pokoj. Velkou vyhodou je, ze ked nam ju priniesli, tak uz si vedela otvarat dvere, cize samostatny presun po dome jej nerobi problem (predchadzajuci kocur vzdy mraucal pred dverami a bolo to neprijemne hlavne v noci, ked clovek musel vstat z postele a otvorit dvere).
Presne, vyskoci, zachyti sa pradnymi labami a potom pravou potiahne a dvere sa otvoria. Cize nejako tam dava aj ten pohyb na otvorenie dveri, ale to som az tak nepozoroval. A zvlada to aj ked sa dvere tovaraju smerom k nej aj od nej.Filipito napísal:gothar ako vam macka otvara dvere? vyskoci na klucku
//Aaa tak tocit sa mi nechce, ale nasiel som video, kde to robi ina macka uplne rovnako:
///pridana kvalitnejsia fotka