No mali sme toho dost

Kedysi davno 2ch psov, z toho bol jeden boxer, druhy miesanec

Toho boxera nam zrazili nejaki fagani na aute, samozrejme ze zdrhli.
Potom sme mali este andulku, ale mama ju dala na okno, nech sa vyvetra, no bolo leto a slnko jej nerobilo dobre, takze lahla.
Potom som mal este skrecka, ale ten sa nevedel naucit slusnemu spravaniu, nakoniec z neznamych pricin zomrel vo svojom pribytku.
Sucasne so skreckom som mal rybicky (dokopy mozno aj 5 rokov), na zaciatku ich bolo vela, postupne hynuli, neskor po nich neostavali ani mrtvoly. Minuly rok bol v akvariu uz iba jeden prisavnik (v kuse bol pricucnuty na sklo a cistil ho od rias) a nejake gupky, no po smrti prisavnika uz filter nestihal a na skle sa vytvoril povlak rias, nasledkom ktoreho asi potom uhynuli aj zvysne rybicky. Zaujimavostou je, ze do toho akvaria som viac ako 1 rok nedaval krmivo a rybky vzdy prezili

Teraz je uz vysusene a umyte, rad by som ho niekedy obnovil, pretoze je to velmi pekny konicek, no teraz na neho nemam cas a ak chcem, aby sa tomu venoval zvysok rodiny, tak by asi akvarium muselo byt kdesi v obyvacke, kde vsak v sucanosti nie je priestor, snad sa nieco podari vymysliet.
Pomedzi toto sme mali este 2 macky, obidve po case zmizli. (dedina)
Teraz mame tretiu, ujali sme sa jej ked mala tusim 2-3 roky a uz bude mat asi tak 9, no stale je pomerne aktivna, chyta mysi, vrabce a tak

Tiez raz zmizla asi na tyzden a potom sa vratila celkom vykrmena, takze asi si ju niekto privlastnil a potom usla

A ako tu uz niekto spominal - macka je nenarocna hlavne co sa tyka stravy - zozerie prakticky hocico a hlavne v malych porciach. U nas dostava pravidelne granule a nejaku tu macaciu masovu potravu z konzervy. Nepotrebuje dokonca ani vlastny pelech, vzdy si najde nejake miesto na spanie a vyzera, ze jej to aj vyhovuje. Tiez je cistotna a ked potrebuje, tak sa vypyta von a je pokoj. Velkou vyhodou je, ze ked nam ju priniesli, tak uz si vedela otvarat dvere, cize samostatny presun po dome jej nerobi problem (predchadzajuci kocur vzdy mraucal pred dverami a bolo to neprijemne hlavne v noci, ked clovek musel vstat z postele a otvorit dvere).