Meskanie (menstruacia)

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Kwetinka
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Kwetinka »

schw33k napísal:najlepsie je poslat zenu hned ku gynde , aby si v noci mohol spavat :D
stalo sa samozrejme
..predstav si...spite spolu 2dni pred jej menstruaciou...malou nepozornostou sa do nej nieco dostane...ona o tie dva dni menstruaciu nedostane..myslis, ze je v tom??ani 20%to tak neni..lebo plod ovplyvni menstruacny cyklus az odva tyzdne..a ak by si ju o tie dva dni poslal ku gyn., zrejme by tam nevidel nic...
imroradko
Novice
Novice

Re: Meskanie (menstruacia)

Príspevok od používateľa imroradko »

eritrocit napísal:Jo, až som sa pochcal smíchy také to bolo vtipné.
Bol si už niekedy v takej situácii :?: Ešte asi nie čo :?: Ešte si svojho vtipného čuráka ešte nevopchal tam kde končí reálny svet ale začína stav opojenia láskou a nehou, mám pravdu :?:
Keby to tak nebolo, nepísal by si sem nezmyselné ironické poznámky :evil:
O tom pocikavani pri smiechu som uz samozrejme co to pocital a poviem ti, ze by som nechcel byt v tvojej kozi. Ako dlho to uz trva? Aku farbu ma moc? Su tam badatelne jemne granule? Navrhujem ti navstivit urologa, urcite nevahaj pretoze pocul som skarede veci a mnichoch v tibete, ale to je iny pripad.

No, v takej situacii som zatial nebol a bojim sa ze ani nebudem, kedze mne ako zdravemu chlapcovi nema co meskat. Raz som zmeskal autobus a zapisali ma na vratnici ale po kratkej diskusii s triednym profesorom sme to dali do poriadku. A raz vlak do novych zamkov, a to uz nieco bolo... Bol si uz niekedy v takej situacii :?: Asi nie, co :?:

Dalsia pasaz ("vtipného čuráka ") ma dost vystrasila, nevedel som ze su tu taki uchilni ludia, ktori ta po par prispevkoch sleduju dnom i nocou. Kazdopadne dlzis mi 149 korun za zavesy.
eritrocit napísal:kde končí reálny svet ale začína stav opojenia láskou a nehou, mám pravdu
Uz si sa niekedy opil :?:

Posledna pasaz sa ma dotkla najviac :( :(

Ironicke? :(
Pedrosino napísal:LUDZE MOJO SOM CRAZY HAPPY NENI V TOM VCERA TO DOSTALA teraz aspon cahapem ako sa citia ty co to prezivali a neprajem to nikomu tym co to neplanuju alebo tym co su nato neni zabezpeciny ale ty co chcu babo vela stestí :)
Never tomu niektore zeny maju menstruaciu aj pocas tehotenstva.
Alebo ti klame a ked bude v 8 mesiaci potom to na teba vyklopi. Ja by som si to preveril.
zuzuzu
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzuzu »

imroradko napísal:Never tomu niektore zeny maju menstruaciu aj pocas tehotenstva.
Alebo ti klame a ked bude v 8 mesiaci potom to na teba vyklopi. Ja by som si to preveril.
a vies mi povedat 1 dobry dovod preco by ho oje*avala ci teba zadna holka nechce a tak sme vsetky podla teba svine co klamu ci co???
erytrocyt
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Kriste ježiši, čo je toto za debila...
Menzes v ôsmom mesiaci...
Daj sa zastreliť.
To je odo mňa všetko.

Čo sa týka tvojho príspevku. Nemám slov. Arogantný ***** . end
kafiatko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kafiatko »

:? hmm..... je to veľmi individuálne.... mne meškalo aj dva mesiace....
ale nebolo to našťastie hned tehotenstvo... niekedy to mešká aj tým že baby prechladnú.... takže ešte nieje nič stratené...
dew6
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dew6 »

[quote="Pedrosino"]achojte chcem sa spytat (bolo by dobre keby napisalo aj niake dievca) o kolko sa moze o meskat u dievcata menzes ((jahodove dni).Priatelke sa to zatial omeskalo o 2 dni a boji sa ze je vtom
:cry:

Hmmmm...tak to sa jej asi ešte nestalo, že mesiac nič a potom ďalej akoby nič....(mne cca 3-krát) :( --No a keď raz meškalo cca 6 dní, tak potom hneď po milovaní krv, ja že super krámy, no a potom nič....Menzes až o týždeň....
No a takéto problémy mám stále....... :cry: :cry: :cry:
Kamoška má vždy len tri dni a úplne máličko.....to nie je fér :aasmile10: :aasmile10: :aasmile10:

Inak meškať to môže aj keď baba zje citrón...-citrón odďaľuje menzes... :wink:
jojcek
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa jojcek »

no 10 dni je v pohode moze meskat menstruacia z roznych dovod ako npr stres, cestovanie, vycerpanost, choroba strach ... no je tu moznost ze moze mat neaku chorobu ako npr zapal vaginy urcite treba co najskor ist ZA GYNEKOLOGICKOU a vravim vam na 100% sa na testy nespoliehajte priatelka sa rozpravala s gynekologickou a povedala jej ze je to uplna ale uplna blbost len zbytocne minanie penazi , vraj gynekologicka dala vyskusat tester aj na svojom muzovi ze sa vymocil a ukazalo mu ze je tehotny cize :? tester moze upokojit moze byt aj spolahlivy ale urcite nie na 100% radim vam vzdy nech ide za gynekologickou ma to istejsie pozrie ju a posle na sono kde jej uz presnejsie povedia a lepsie ist za odbornikom ako byt v strachu pripadne aj strach stres z neziaduceho otehotnetia moze posunut menstruaciu !! a plus kym to budete natahovat a nepojdete za lekarom moze mat zena npr zapal alebo cystu a ta jej moze narast do zhubneho nadoru cize pozor :!: + ERITROCIT neurazaj userov a nevyjadruj sa k ich nazorom aj ked su hlupe ty si tiez hlupak a nevravime ti to tu :lol: :prdel:
susenejablko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa susenejablko »

ja len nechapem preco sa vyjadrujete k teme ktora je vyriesena a staraaa...dost...a eritrocit ma pravdu...nezeby som sa chcel podlizovat, ale fakt ma pravdu...ako stale...(az teraz sa podlizujem)
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

eritrocit napísal:Kriste ježiši, čo je toto za debila...
Menzes v ôsmom mesiaci...
Daj sa zastreliť.
To je odo mňa všetko.

Čo sa týka tvojho príspevku. Nemám slov. Arogantný ***** . end
Eritrocit nepodliehaj agresivite... nenechaj sa vytocit takymto primitivnym clovekom... treba sa na tom z "chuti" zasmiat a je to :)

//edit : nevsimol som si ten datum :lol:
susenejablko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa susenejablko »

fruxo napísal:Eritrocit nepodliehaj agresivite... nenechaj sa vytocit takymto primitivnym clovekom... treba sa na tom z "chuti" zasmiat a je to :)
ale ved vsimni si ten datum... :D:D nechapem preco na to teraz reagujete...ja som si to vsimol tiez az teraz, zasmial som sa ale tak reagovat na polrocnu vyriesenu temu...
Dingo1942
Expert
Expert

re

Príspevok od používateľa Dingo1942 »

No mojej to meskalo nieco cez dva tyzdne a bola len kusok nachcipana vravim ze take stresi jako som ja mal nemal asi nikdo, nespal som mal som horucku a na to som dostal anginu /v januari kupat sa vo vahu napadne len mna/ a mal som 40tky teploty som skakal po plafon od radosti ked mi napisala ze to ma takze chalani klud, moze to byt s nachladnutia choroby stresu, zmeny prostredia, je dost moznosti preco to meska
lacko
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa lacko »

presne ako napisal Dingo1942, menstruacia moze zene meskat z roznych dovodov, netreba hned stresovat, kazdopadne ste v tom vzdy minimalne dvaja a keby aj nieco bolo, tak v prvom rade je to dosledok vasho rozhodnutia, moze sa to stat komukolvek, treba stat jeden pri druhom(ci potom vlastne uz dvaja pri tretom :) )
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

spoluziacke aj kamaratke meskali az 2 tyzdne az nakoniec navstivila gynekologa radsej... ale nic z toho nebolo.. len maskanie no :)
Lolofon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Lolofon »

nech meska kolko len chce dvolzeite je aby nakoniec prislo. dvolezity je vysledok :D a nie cakanie,iked po tyzdni uz su riadne lepaky :?
B3rET
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa B3rET »

noo...dajme tomu ze dievca ma pohlavny styk,potom jej to meskaj 13 dni, vypije vino, na dalsi den ich dostane... ale potom ma dalsie priznaky...je mozne ze je tehotna??
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

ano je to mozne..... nie som odbornik ale cital som to dakde ze to je mozne..... ehm a ake su dalsie priznaky?
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

mojej to meska bez HAK tyzden uplne bezne (trosku prechladnutie a trosku styk den pred) a s HAK cca 2-3 dni (co by malo byt pomaly na sekundu presne). k otazke hore: ano je to mozne, ale nie pravdepodobne.
poi
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa poi »

B3rET napísal:noo...dajme tomu ze dievca ma pohlavny styk,potom jej to meskaj 13 dni, vypije vino, na dalsi den ich dostane... ale potom ma dalsie priznaky...je mozne ze je tehotna??
Ake príznaky?
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Áno, je to možné... čítal som o prípadoch, keď "normálne" menštruovali do 6 mesiaca, napr. Ide o to, či mala normálnu menštruáciu.. ako vždy, ktoré máva obvykle... alebo či bola slabšia a menej dní, oproti tomu, čo máva... Nie som lekár.. na to je tu napr. ades, ten sa mi zdá, robí pôrody.. možno bude vedieť aj toto.. Spravte si test... :wink:

//zuzka, v podobnej situácii som už bol a veľa som kvôli tomu hľadal na nete... :) aspoň niekto sa snaží pomôcť.. :P
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

OT: A mne sa páči ako tu všetci chlapi mudrujú ako najväčší odborníci :P
Napísať odpoveď