..predstav si...spite spolu 2dni pred jej menstruaciou...malou nepozornostou sa do nej nieco dostane...ona o tie dva dni menstruaciu nedostane..myslis, ze je v tom??ani 20%to tak neni..lebo plod ovplyvni menstruacny cyklus az odva tyzdne..a ak by si ju o tie dva dni poslal ku gyn., zrejme by tam nevidel nic...schw33k napísal:najlepsie je poslat zenu hned ku gynde , aby si v noci mohol spavat![]()
stalo sa samozrejme
Meskanie (menstruacia)
Re: Meskanie (menstruacia)
O tom pocikavani pri smiechu som uz samozrejme co to pocital a poviem ti, ze by som nechcel byt v tvojej kozi. Ako dlho to uz trva? Aku farbu ma moc? Su tam badatelne jemne granule? Navrhujem ti navstivit urologa, urcite nevahaj pretoze pocul som skarede veci a mnichoch v tibete, ale to je iny pripad.eritrocit napísal:Jo, až som sa pochcal smíchy také to bolo vtipné.
Bol si už niekedy v takej situáciiEšte asi nie čo
Ešte si svojho vtipného čuráka ešte nevopchal tam kde končí reálny svet ale začína stav opojenia láskou a nehou, mám pravdu
![]()
Keby to tak nebolo, nepísal by si sem nezmyselné ironické poznámky
No, v takej situacii som zatial nebol a bojim sa ze ani nebudem, kedze mne ako zdravemu chlapcovi nema co meskat. Raz som zmeskal autobus a zapisali ma na vratnici ale po kratkej diskusii s triednym profesorom sme to dali do poriadku. A raz vlak do novych zamkov, a to uz nieco bolo... Bol si uz niekedy v takej situacii
Dalsia pasaz ("vtipného čuráka ") ma dost vystrasila, nevedel som ze su tu taki uchilni ludia, ktori ta po par prispevkoch sleduju dnom i nocou. Kazdopadne dlzis mi 149 korun za zavesy.
Uz si sa niekedy opileritrocit napísal:kde končí reálny svet ale začína stav opojenia láskou a nehou, mám pravdu
Posledna pasaz sa ma dotkla najviac
Ironicke?
Never tomu niektore zeny maju menstruaciu aj pocas tehotenstva.Pedrosino napísal:LUDZE MOJO SOM CRAZY HAPPY NENI V TOM VCERA TO DOSTALA teraz aspon cahapem ako sa citia ty co to prezivali a neprajem to nikomu tym co to neplanuju alebo tym co su nato neni zabezpeciny ale ty co chcu babo vela stestí
Alebo ti klame a ked bude v 8 mesiaci potom to na teba vyklopi. Ja by som si to preveril.
-
zuzuzu
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
a vies mi povedat 1 dobry dovod preco by ho oje*avala ci teba zadna holka nechce a tak sme vsetky podla teba svine co klamu ci co???imroradko napísal:Never tomu niektore zeny maju menstruaciu aj pocas tehotenstva.
Alebo ti klame a ked bude v 8 mesiaci potom to na teba vyklopi. Ja by som si to preveril.
-
dew6
Light Star
[quote="Pedrosino"]achojte chcem sa spytat (bolo by dobre keby napisalo aj niake dievca) o kolko sa moze o meskat u dievcata menzes ((jahodove dni).Priatelke sa to zatial omeskalo o 2 dni a boji sa ze je vtom

Hmmmm...tak to sa jej asi ešte nestalo, že mesiac nič a potom ďalej akoby nič....(mne cca 3-krát)
--No a keď raz meškalo cca 6 dní, tak potom hneď po milovaní krv, ja že super krámy, no a potom nič....Menzes až o týždeň....
No a takéto problémy mám stále.......
Kamoška má vždy len tri dni a úplne máličko.....to nie je fér

Inak meškať to môže aj keď baba zje citrón...-citrón odďaľuje menzes...
Hmmmm...tak to sa jej asi ešte nestalo, že mesiac nič a potom ďalej akoby nič....(mne cca 3-krát)
No a takéto problémy mám stále.......
Kamoška má vždy len tri dni a úplne máličko.....to nie je fér
Inak meškať to môže aj keď baba zje citrón...-citrón odďaľuje menzes...
no 10 dni je v pohode moze meskat menstruacia z roznych dovod ako npr stres, cestovanie, vycerpanost, choroba strach ... no je tu moznost ze moze mat neaku chorobu ako npr zapal vaginy urcite treba co najskor ist ZA GYNEKOLOGICKOU a vravim vam na 100% sa na testy nespoliehajte priatelka sa rozpravala s gynekologickou a povedala jej ze je to uplna ale uplna blbost len zbytocne minanie penazi , vraj gynekologicka dala vyskusat tester aj na svojom muzovi ze sa vymocil a ukazalo mu ze je tehotny cize
tester moze upokojit moze byt aj spolahlivy ale urcite nie na 100% radim vam vzdy nech ide za gynekologickou ma to istejsie pozrie ju a posle na sono kde jej uz presnejsie povedia a lepsie ist za odbornikom ako byt v strachu pripadne aj strach stres z neziaduceho otehotnetia moze posunut menstruaciu !! a plus kym to budete natahovat a nepojdete za lekarom moze mat zena npr zapal alebo cystu a ta jej moze narast do zhubneho nadoru cize pozor
+ ERITROCIT neurazaj userov a nevyjadruj sa k ich nazorom aj ked su hlupe ty si tiez hlupak a nevravime ti to tu

-
susenejablko
Light Star
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
Eritrocit nepodliehaj agresivite... nenechaj sa vytocit takymto primitivnym clovekom... treba sa na tom z "chuti" zasmiat a je toeritrocit napísal:Kriste ježiši, čo je toto za debila...
Menzes v ôsmom mesiaci...
Daj sa zastreliť.
To je odo mňa všetko.
Čo sa týka tvojho príspevku. Nemám slov. Arogantný ***** . end
//edit : nevsimol som si ten datum
-
susenejablko
Light Star
ale ved vsimni si ten datum...fruxo napísal:Eritrocit nepodliehaj agresivite... nenechaj sa vytocit takymto primitivnym clovekom... treba sa na tom z "chuti" zasmiat a je to
re
No mojej to meskalo nieco cez dva tyzdne a bola len kusok nachcipana vravim ze take stresi jako som ja mal nemal asi nikdo, nespal som mal som horucku a na to som dostal anginu /v januari kupat sa vo vahu napadne len mna/ a mal som 40tky teploty som skakal po plafon od radosti ked mi napisala ze to ma takze chalani klud, moze to byt s nachladnutia choroby stresu, zmeny prostredia, je dost moznosti preco to meska
presne ako napisal Dingo1942, menstruacia moze zene meskat z roznych dovodov, netreba hned stresovat, kazdopadne ste v tom vzdy minimalne dvaja a keby aj nieco bolo, tak v prvom rade je to dosledok vasho rozhodnutia, moze sa to stat komukolvek, treba stat jeden pri druhom(ci potom vlastne uz dvaja pri tretom
)
-
Začiatok Konca
Professional
Áno, je to možné... čítal som o prípadoch, keď "normálne" menštruovali do 6 mesiaca, napr. Ide o to, či mala normálnu menštruáciu.. ako vždy, ktoré máva obvykle... alebo či bola slabšia a menej dní, oproti tomu, čo máva... Nie som lekár.. na to je tu napr. ades, ten sa mi zdá, robí pôrody.. možno bude vedieť aj toto.. Spravte si test... 
//zuzka, v podobnej situácii som už bol a veľa som kvôli tomu hľadal na nete...
aspoň niekto sa snaží pomôcť.. 
//zuzka, v podobnej situácii som už bol a veľa som kvôli tomu hľadal na nete...
-
zuzkazuzka
VIP