Meskanie (menstruacia)
re
No mojej to meskalo nieco cez dva tyzdne a bola len kusok nachcipana vravim ze take stresi jako som ja mal nemal asi nikdo, nespal som mal som horucku a na to som dostal anginu /v januari kupat sa vo vahu napadne len mna/ a mal som 40tky teploty som skakal po plafon od radosti ked mi napisala ze to ma takze chalani klud, moze to byt s nachladnutia choroby stresu, zmeny prostredia, je dost moznosti preco to meska
presne ako napisal Dingo1942, menstruacia moze zene meskat z roznych dovodov, netreba hned stresovat, kazdopadne ste v tom vzdy minimalne dvaja a keby aj nieco bolo, tak v prvom rade je to dosledok vasho rozhodnutia, moze sa to stat komukolvek, treba stat jeden pri druhom(ci potom vlastne uz dvaja pri tretom
)
-
Začiatok Konca
Professional
Áno, je to možné... čítal som o prípadoch, keď "normálne" menštruovali do 6 mesiaca, napr. Ide o to, či mala normálnu menštruáciu.. ako vždy, ktoré máva obvykle... alebo či bola slabšia a menej dní, oproti tomu, čo máva... Nie som lekár.. na to je tu napr. ades, ten sa mi zdá, robí pôrody.. možno bude vedieť aj toto.. Spravte si test... 
//zuzka, v podobnej situácii som už bol a veľa som kvôli tomu hľadal na nete...
aspoň niekto sa snaží pomôcť.. 
//zuzka, v podobnej situácii som už bol a veľa som kvôli tomu hľadal na nete...
-
zuzkazuzka
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
psychofemale
Amateur
ja som žena, ale rada sa nechám poučiť, ale: ČO MÁTE STÁLE S TÝM ČERVENÝM VÍNOM??? Laicky povedané ak má žena pohlavný styk a dôjde k oplodneniu a usadeniu vajíčka = otehotnie = (vo väčšine prípadov) nedostane menštruáciu. Ak teda vypijev liter červeného vína, vyvolá si tým menštruáciu a to oplodnené vajíčko akože zrazu zmizne?B3rET napísal:noo...dajme tomu ze dievca ma pohlavny styk,potom jej to meskaj 13 dni, vypije vino, na dalsi den ich dostane... ale potom ma dalsie priznaky...je mozne ze je tehotna??
Čiže: červené víno možno skutočne pomáha pri nepravidelnej menštruácii, ale určite nepomáha po nechránenom pohlavnom styku
O tom vine som nepocul, ale ak funguje tak ako si napisala, funguje priblizne ako Postinor, t.j. vyvola menstruaciu skor ako oplodnene vajicko dorazi z vajcovodu do maternice.
Michal Kliment napísal:"Z medicínskeho hľadiska tehotenstvo začína nidáciou, usadením oplodneného vajíčka v maternici, nie oplodnením vajíčka vo vajíčkovode," vysvetľuje Michal Kliment.
-
triple
Guru wannabe
Re: Meskanie (menstruacia)
2 dni?? nebud smiešnyPedrosino napísal:Priatelke sa to zatial omeskalo o 2 dni a boji sa ze je vtom