Meskanie (menstruacia)

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Dingo1942
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

re

Príspevok od používateľa Dingo1942 »

No mojej to meskalo nieco cez dva tyzdne a bola len kusok nachcipana vravim ze take stresi jako som ja mal nemal asi nikdo, nespal som mal som horucku a na to som dostal anginu /v januari kupat sa vo vahu napadne len mna/ a mal som 40tky teploty som skakal po plafon od radosti ked mi napisala ze to ma takze chalani klud, moze to byt s nachladnutia choroby stresu, zmeny prostredia, je dost moznosti preco to meska
lacko
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa lacko »

presne ako napisal Dingo1942, menstruacia moze zene meskat z roznych dovodov, netreba hned stresovat, kazdopadne ste v tom vzdy minimalne dvaja a keby aj nieco bolo, tak v prvom rade je to dosledok vasho rozhodnutia, moze sa to stat komukolvek, treba stat jeden pri druhom(ci potom vlastne uz dvaja pri tretom :) )
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

spoluziacke aj kamaratke meskali az 2 tyzdne az nakoniec navstivila gynekologa radsej... ale nic z toho nebolo.. len maskanie no :)
Lolofon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Lolofon »

nech meska kolko len chce dvolzeite je aby nakoniec prislo. dvolezity je vysledok :D a nie cakanie,iked po tyzdni uz su riadne lepaky :?
B3rET
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa B3rET »

noo...dajme tomu ze dievca ma pohlavny styk,potom jej to meskaj 13 dni, vypije vino, na dalsi den ich dostane... ale potom ma dalsie priznaky...je mozne ze je tehotna??
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

ano je to mozne..... nie som odbornik ale cital som to dakde ze to je mozne..... ehm a ake su dalsie priznaky?
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

mojej to meska bez HAK tyzden uplne bezne (trosku prechladnutie a trosku styk den pred) a s HAK cca 2-3 dni (co by malo byt pomaly na sekundu presne). k otazke hore: ano je to mozne, ale nie pravdepodobne.
poi
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa poi »

B3rET napísal:noo...dajme tomu ze dievca ma pohlavny styk,potom jej to meskaj 13 dni, vypije vino, na dalsi den ich dostane... ale potom ma dalsie priznaky...je mozne ze je tehotna??
Ake príznaky?
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Áno, je to možné... čítal som o prípadoch, keď "normálne" menštruovali do 6 mesiaca, napr. Ide o to, či mala normálnu menštruáciu.. ako vždy, ktoré máva obvykle... alebo či bola slabšia a menej dní, oproti tomu, čo máva... Nie som lekár.. na to je tu napr. ades, ten sa mi zdá, robí pôrody.. možno bude vedieť aj toto.. Spravte si test... :wink:

//zuzka, v podobnej situácii som už bol a veľa som kvôli tomu hľadal na nete... :) aspoň niekto sa snaží pomôcť.. :P
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

OT: A mne sa páči ako tu všetci chlapi mudrujú ako najväčší odborníci :P
psychofemale
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa psychofemale »

zuzkazuzka napísal:OT: A mne sa páči ako tu všetci chlapi mudrujú ako najväčší odborníci :P
K+... si mi to vytrhla z jazyka
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Ked sa zenske nezapajaju do debaty, cij to je problem? Ved nebudte hanblive :wink: :P
Loomy
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Loomy »

zuzkazuzka napísal:OT: A mne sa páči ako tu všetci chlapi mudrujú ako najväčší odborníci :P
by si bola prekvapena ale niekedy sa v tom vyznaju lepsie ako baby :D to skor baby su tie co hned stresuju nedostala som to atd a chlapi, kluuud to je normalne :)
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

Loomy absolutna pravda
Pantinela
Star
Star

Príspevok od používateľa Pantinela »

B3rET napísal:noo...dajme tomu ze dievca ma pohlavny styk,potom jej to meskaj 13 dni, vypije vino, na dalsi den ich dostane... ale potom ma dalsie priznaky...je mozne ze je tehotna??
ja som žena, ale rada sa nechám poučiť, ale: ČO MÁTE STÁLE S TÝM ČERVENÝM VÍNOM??? Laicky povedané ak má žena pohlavný styk a dôjde k oplodneniu a usadeniu vajíčka = otehotnie = (vo väčšine prípadov) nedostane menštruáciu. Ak teda vypijev liter červeného vína, vyvolá si tým menštruáciu a to oplodnené vajíčko akože zrazu zmizne? :? figu, môže vypiť aj hektoliter vína, môže si "vyvolať" menštruáciu, ale ani to neznamená, že tehotná nie je.
Čiže: červené víno možno skutočne pomáha pri nepravidelnej menštruácii, ale určite nepomáha po nechránenom pohlavnom styku :!:
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

O tom vine som nepocul, ale ak funguje tak ako si napisala, funguje priblizne ako Postinor, t.j. vyvola menstruaciu skor ako oplodnene vajicko dorazi z vajcovodu do maternice.
Michal Kliment napísal:"Z medicínskeho hľadiska tehotenstvo začína nidáciou, usadením oplodneného vajíčka v maternici, nie oplodnením vajíčka vo vajíčkovode," vysvetľuje Michal Kliment.
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Re: Meskanie (menstruacia)

Príspevok od používateľa triple »

Pedrosino napísal:Priatelke sa to zatial omeskalo o 2 dni a boji sa ze je vtom
2 dni?? nebud smiešny :)
Napísať odpoveď